Caute.Potreboval by som poradit v suvislosti s neobmedzeným internetom v mobile od Telekomu pri programe Podla seba Naj 3,pretoze na zakaznickej linke Telekomu cez vikend nerobia a kym mi odpovedia na mail tak to este potrva ako poznam Telekom. Takze, mam
@michaeldevega aj som si myslel,ale skor ma zaujimalo ci data nad balik budu aj nejako spoplatnovane...nebol som si totiz tym isty,ale mam pocit ze nie a @nietimekky mi to aj potvrdil...ak je to teda naozaj tak...dufam...
@michaeldevega tam som nic take nenasiel iba tolko tom nasiel ze nad balik bude spomaleny net na rýchlost 0,64 kb/s...tak dufam ze to je vsetko a ze tam nieje chytak v podobe mikro textu ako je u Telekomu zvykom...odrbavaju vsade kde sa da...
@myzu252010 Neboj sa,urcite nebudes platit nieco navyse,iba rychlost je znizenia (64kb/s) do dalsieho fakturacneho obdobia.Iba pri nizsich programoch internetu si uctuju po prekroceni dat € navyse,avsak tam ti to ide stale normalnou rychlostou.
@valki dik aj tebe...aj som si to myslel ale nebol som si isty...a urcite poznas Telekom a tie jeho mikro texty...potreboval som sa uistit...takze diky vsetkym za uzitocne rady...
ja mám neobmedzený internet do mobilu extra od o2, najprv som mala ten za 6 evry, ale presne kvôli tomuto som si aktivovala ten väčší za 8, kde je kapacita 1GB a často ho tak využívam aj na notebooku a nejde spomalene jak ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov