ahojte, aké sú vaše sny do budúcnosti? nemyslím teraz také tie zvyčajné, obyčajné, že chcem mať dve deti, ktoré dobre vychovám..alebo mať pekný dom, auto..skôr mi ide o niečo neobyčajné, ako napríklad mať knižnicu plnú kníh, stáť na mrakodrape v NY naprík
chcem stráviť v NYC jeden teplý mesiac
chcem stráviť teplý polmesiac aj na zopár iných miestach
chcem chvíľu bývať v starom dome s tajnými chodbami a chvíľu v chatrči na pláži. a ešte vo veľkom nafukovacom dome. a dlho v podlesnom domčeku a chodiť na trh v šatách na bicykli
mat 1 miestnost s dokonalym ozvucenim, poriadnymi reproduktormi a s megapohodlnym gaucom kde by som mohol byt hocikedy a ocuvat co chcem a hocijako hlasno
alebo ist nafajceny na skakajucom lowrideri a mat pritom pustene still dre
Skočiť z poriadne vysokého miesta (samozrejme s padákom), napísať knihu, našporiť nejaké peniaze a precestovať s niekým celý svet :happy: a podobné. Ale vlastne jediný ozajstný sen do budúcnosti je šťastie
Mať byt, ktorého steny by boli len police plné kníh. Dvoch psov s ktorými by som bývala (husky a nemecká doga by boli najsamlepšie!), naučiť sa maľovať a ták. Všedné. Ale nevšedné je vytvoriť antidrogu!
Spraviť si PhD hneď po bakalárovi. Prípadne žiť v tolerantnej spoločnosti, v ktorej jedinci ne-dehumanizujú druhých na základe odlišností a vnímajú ostatných okolo seba a cítiace ľudské bytosti.
Toho je tak veľa že keby to tu rozpíšem ta aj tak by som to čítal len ja
Ale tak aspoň niečo dám..... mať malý jednoizbový byt s balkónom a uplne si ho zariadiť podľa svojich predstáv :3
Zohnať Dodge Charger 1969 a vo voľnom čase oň pečovať.
Mať plat s ktorým by som nemusel žiť v strese že nemám na to a na to a že nemám ako zaplatiť to a to.. proste chcem kľudný život.
A hlavne by som chcel aspoň 1-2 kamarátov s ktorými by som na konci týždňa mohol zájsť na pivo a sťažovať sa na život ktorý je aj tak celkom fajn
chcel by som mať dievča ktorá by mi bola aspoň trochu podobná ... chcem aby sa zastavil čas a viem že by sa pre mňa aj zastavil a už by neplynul vtedy
chcel by som si aspoň raz v živote vyskúšať nulovú gravitáciu na vlastnom tele ... chcel by som letieť do vesmíru
pilotovať lietadlo a helikoptéru...vlastniť byt alebo dom snov ktorý by bol zariadený presne podľa mňa (podľa môjho umeleckého cítenia hh) ... mať krb a každý večer pri ňom sedieť, sledovať oheň, piť pohár vína a viesť zaujímavé konverzácie s ľuďmi o živote..
chcel by som aspoň raz navštíviť egypt a vidieť pyramídy, ísť do paríža a aj do anglicka ...
kúpať sa aspoň raz v mori a milovať sa s partnerkou v daždi na pláži :-S
kormidlovať plachetnicu a stráviť na nej noc ako pirát
letiet do vesmiru, navstivit cudzie civilizovane planety (ak take su), stat sa svetovo uznavanou spisovatelkou, stat sa svetovo uynavanou pszchologickou, mat vlastnu helikopteru (sama by som ju riadila) byvat v carovnom starom dome plnom zvlastnych miestnosti a chodieb v hlbokom lese daleho od ludskej civilizacie, ak nie byvat v majaku na opustenom utese, zit 10 000 rokov na nadobudanie roznych skusenosti, nastolit na zemi dokonaly mier (ziadne vojny, ziadne financne rozdiely, ziaden hlad, ziadny kriminalnici...)...
je ich tiez vela ale napriklad vynast ,,liek" ktory by zapezbecil aby zvieratka ostali navzdy mladatkami pretoze to je ta najzlatsia vec na svete aj ked to je sebecke..ale bolo by to super!
Veľa, ale aspoň niektoré z nich:
1. Chcela by som založiť veľký ranč. S krásnym veľkým domom, stajňou, jazdiarňou a všetkým, čo k tomu patrí. To sa mi ale asi nesplní, pretože a.) musela by som sa už učiť jazdiť, aby som mohla učiť aj ja a b.) asi nebudú na to money, keďže sa budem živiť ako sestrička
2.) Chcela by som cestovať, ale iba niektoré miesta: Sicíliu, Veronu, Amsterdam, Londýn, Lindau, Aljašku (to so sestrou, lebo miluje psov a jej snom je ísť na tých saniach ťahanými malamutmi), Čína a ešte sa určite niečo nájde.
3.)Chcela by som si zahrať v divadle... zatiaľ som nemala možnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
chcem stráviť teplý polmesiac aj na zopár iných miestach
chcem chvíľu bývať v starom dome s tajnými chodbami a chvíľu v chatrči na pláži. a ešte vo veľkom nafukovacom dome. a dlho v podlesnom domčeku a chodiť na trh v šatách na bicykli
mat lietajuce auto
stat sa spider-manom
alebo ist nafajceny na skakajucom lowrideri a mat pritom pustene still dre
Ale tak aspoň niečo dám..... mať malý jednoizbový byt s balkónom a uplne si ho zariadiť podľa svojich predstáv :3
Zohnať Dodge Charger 1969 a vo voľnom čase oň pečovať.
Mať plat s ktorým by som nemusel žiť v strese že nemám na to a na to a že nemám ako zaplatiť to a to.. proste chcem kľudný život.
A hlavne by som chcel aspoň 1-2 kamarátov s ktorými by som na konci týždňa mohol zájsť na pivo a sťažovať sa na život ktorý je aj tak celkom fajn
chcel by som si aspoň raz v živote vyskúšať nulovú gravitáciu na vlastnom tele ... chcel by som letieť do vesmíru
pilotovať lietadlo a helikoptéru...vlastniť byt alebo dom snov ktorý by bol zariadený presne podľa mňa (podľa môjho umeleckého cítenia hh) ... mať krb a každý večer pri ňom sedieť, sledovať oheň, piť pohár vína a viesť zaujímavé konverzácie s ľuďmi o živote..
chcel by som aspoň raz navštíviť egypt a vidieť pyramídy, ísť do paríža a aj do anglicka ...
kúpať sa aspoň raz v mori a milovať sa s partnerkou v daždi na pláži :-S
kormidlovať plachetnicu a stráviť na nej noc ako pirát
a mať psa ktorý by bol mojím verným kamarátom
:letim:
mpomentalne ma viac nenapada
je ich tiez vela ale napriklad vynast ,,liek" ktory by zapezbecil aby zvieratka ostali navzdy mladatkami pretoze to je ta najzlatsia vec na svete aj ked to je sebecke..ale bolo by to super!
1. Chcela by som založiť veľký ranč. S krásnym veľkým domom, stajňou, jazdiarňou a všetkým, čo k tomu patrí. To sa mi ale asi nesplní, pretože a.) musela by som sa už učiť jazdiť, aby som mohla učiť aj ja a b.) asi nebudú na to money, keďže sa budem živiť ako sestrička
2.) Chcela by som cestovať, ale iba niektoré miesta: Sicíliu, Veronu, Amsterdam, Londýn, Lindau, Aljašku (to so sestrou, lebo miluje psov a jej snom je ísť na tých saniach ťahanými malamutmi), Čína a ešte sa určite niečo nájde.
3.)Chcela by som si zahrať v divadle... zatiaľ som nemala možnosť
a ešte mnoho a mnoho ďalších vecí