Určite sa už aj vám stalo, že z celkom nudného, dňa sa vykľul nakoniec skvelý deň...však predsa "Neplánované akcie" sú tie najlepšie. Teda akú takúto naj akciu ste zažili?
... kamos sa rozhodol ze si spravime vylet do ceska ... dostal prave nove auto s plnou nadrzou, tak ho xces preskusat ..tak obvolal par ludi a ide sa...
. Alebo tento rok co je Novarock , kamos mi vcera vravel ze zohnal 7 VIP listkov (zadara) od kamosa...a ze ci nejdem s nimi ..takze..z toho bude urcite akcia storocia !
naposledy keď som bola za spolužiakmi. išla som do školy na otočku, len pre jeden papier v utorok ráno a domov som sa dostala o šiestej ráno v stredu po prežúrovanom dni a noci. ale super to bolo
inak takých "akcií" zažívam dosť a patrične ich milujem
ja si pamätám taký výlet, že sme išli iba v sobotu do Tesca a na benzínku a na parkovisku pri Tescu sme streli známych a tí boli v takej super nálade že ako dobre nakúpili plavky v akcii tak že či s nimi nepôjdeme do aquaparku. Tak nakúpené sme mali (myslím tovar, nie alkohol) a pred nami voľný víkend, tak prečo nie...vybrali sme sa do Tatralandie (LM) skončili sme na Šikláku a domov sme sa vrátili v pondelok večer
Naposledy včera som bola s @balbinka - ou kŕmiť v parku malé muflóny a kozliatka a zrazu ani neviem ako, a sedela som na pive s @gothicpoethic A zrazu ani neviem ako som bola s človekom, ktorý ma pár dní predtým ignoroval a zažila som zaujímavý večer
@transplantovana tak ale vtedy som planoval dojst neskor ako obvykle(ani neviem kedy obvykle chodievam domov... piatok v sobotu o 5tej a v sobotu este v sobotu)
to, ze som dosiel k obedu domov a ze bol este pracovny tyzden je povedzme ta neplanovana cast veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
. Alebo tento rok co je Novarock , kamos mi vcera vravel ze zohnal 7 VIP listkov (zadara) od kamosa...a ze ci nejdem s nimi ..takze..z toho bude urcite akcia storocia !
inak takých "akcií" zažívam dosť a patrične ich milujem
(ale na pivo rad chodim neplanovane)
to, ze som dosiel k obedu domov a ze bol este pracovny tyzden je povedzme ta neplanovana cast veci