Ahoj,takze mam 17 rokov priatel tiež a kamoska 19,chceli by sme vsetci 3ja odist niekam do zahranicia - praha,londyn... jazyk nieje az taky problem len to zr este nemame 18,chceli by sme začať pracovať aspon za min.mzdu,školu sme už ukončili.Je to možné?
Lol 17 ročné deti sa rozhodnú ísť do zahraničia...
Ako v Indií berú deti ako pracovnú silu...
Neviem tieto pubertálne vízie si treba radšej dobre premyslieť, lebo ako ak nezvládneš základné vzdelávanie v SR neviem, či máte nejakú šancu sa uplatniť v zahraničí inak ako hajzlpuceri...ešte kebyže tvoj chlap nema 17 ale je dospelejší, s ktorým by si tam išla a máš väčšiu istotu že prežijete...
Nuž, z vlastnej skúsenosti to neodporúčam. Radšej pobrať trošku rozumu, skúseností doma a potom sa niekde pobrať. A nie, nie je to možné pretože je za teba zodpovedný rodič.
Ja som chcela ist hned po 18tke prec, mala som aj kam a s kym, ale som rada, ze som nakoniec zostala a isla na VS. Neviem, ci uz mate riadne dokoncenu strednu alebo ste nedochodili, osobne si ale myslim, ze ak mate na vyber len robit na Slovensku alebo robit v zahranici, tak by som pockala kym budete mat 18 a potom sla prec. Aj ked pokial nie ste supersikovni, nezaujimate sa o nejaky atraktivny odbor, nemate znamosti a pod., tak to budete mat dooost na prd.
Neviem si inak predstavit, ze by som ja teraz uz mala byt skoro sama niekde v zahranici a pracovat tak ako som planovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ako v Indií berú deti ako pracovnú silu...
Neviem tieto pubertálne vízie si treba radšej dobre premyslieť, lebo ako ak nezvládneš základné vzdelávanie v SR neviem, či máte nejakú šancu sa uplatniť v zahraničí inak ako hajzlpuceri...ešte kebyže tvoj chlap nema 17 ale je dospelejší, s ktorým by si tam išla a máš väčšiu istotu že prežijete...
Neviem si inak predstavit, ze by som ja teraz uz mala byt skoro sama niekde v zahranici a pracovat tak ako som planovala
a mamke si povedala čo chceš zrobiť?