Mám už 17, a nikdy, nikdy som s nikým nechodila, ani sa nebozkávala a dokonca som ani nebola nikdy s nejakým chalanom na rande ani vonku.Už na to veľmi štve, ešte tak pred dvomi rokmi mi to až tak nevadilo, neriešila som to aj ked moje kamarátky už dávno
Ono by to chcelo zmenu od základu,typujem,že väčšinu času trčíš za pc a čakáš,že ti tvoj chlap spadne na tanier.... Ak si pekná,tak si blbá. A ak nie si blbá ,tak si tichá a utiahnutá...
A s tým moc u chlapov nepochodíš,keď sedíš ešte k tomu doma ...
prečo zrovna chlapi??? Ja neviem či som divná (dobre nehovorím že som sa nad tým nikdy nezamyslela), ale som na tom pomaly takmer tak isto a k životu mi nič nechýba. Mám záľubu, kde som spoznala veľa nových ľudí a aj keď sú to len kamaráti, v živote by som to nevymenila za chlapa. Kedysi ma tiež sralo, že budem forever alone (alebo akoby moja babka povedala stará dievka), ale keď sa zamyslím nad tým, že sa mám (zatial chvalabohu) úplne fajn a nikto ma neobmedzuje a neberie čas tak mi to už absolútne nevadí. Mám svoje záujmy, pár kamarátov a je mi momentálne úplne super.
Dobre, viem že toto čo som napísala nebolo zrovna k veci ale chcela som tým povedať aby si nad tým toľko nerozmýšľala, lebo čím viac sa nad takýmito vecami zamýšľaš, tým viac si podvedome vsugeruješ že ti to tak strašne chýba.
@endreja ked o teba nikto nejavi zaujem v tvojom okoli tak skus na nete...samozrejme to by si si musela sem (alebo na nejaky iny portal) dat nejaku tu foto a pravdivo vypisat profil...potom uvidis co casom bude
@n0win0u mozno je ako moja suseda, tiez o sebe hovori, ze nie je skareda a pritom by o nu ziaden chlap s normalnym zrakom ani bicykel neoprel... (niektori ludia sa asi nevidia)
Preboha ved mas iba 17, vobec nic ti neuslo!!! Ak si prilis pekna tak sa ta chlapy mozno boja....aj chlapy vedia odhadnut svoje sance na uspech. Ak si utiahnuta, tak NEBUD!!! Bud zhovorciva, usmievaj sa, zabavaj sa, ak sa ti nejaky chalan paci, opatuj mu usmev, rozvijaj konverzaciu atd.
sebavedomie na bode mrazu mám preto, že ked sa pozriem do zrkadla tak si prídem celkom pekná no potom ked si spomeniem, že žiaden chalan nemá o mna zaujem tak začnem pochybovať a pomyslím si že keby som naozaj pekná tak asi nie som na tom takto a vtedy to sebavedomie zmizne..tak to býva ked ti nikdy nikdo nehovorí že aká si pekná
ja som si nasla priatela,,ale boli sme spolu asi tak tyzden dva dokopy...to uz bolo sice velmi davno...cca v 17nastich .ale des hroza ...slo to hned k vode.. nic proti ale ak ma ma niekdo brzdit,.drzat furt doma.v uvodzovkach .lozit sade zamnov..a volat mi 30 krat do dna.pytat sa de som bola preco som bola skym.dokonca .riesit mi mobil .no nak idze do pč a velmo daleko.......ja nepotrebjem druheho rodica .odftedy uz nikdy...jedinym partnerom je moja gitara...offf....mam 21 slobodna stastna .....zivot si treba uzivat do urcitej doby naplno..najlepsie furt.
@cain ja mám frajera 3 roky a nikdy som nemala pocit, že ma brzdí. Nelozí za mnou, nerieši mi telefon, nedáva mi stupídne otázky a dáva mi dosť voľnosti...ja si svoj život užívam naplno a som rada, že ho mám
ak si pekna, tak potom staci len hociako zacat konverzaciu s chlapom, ktory sa ti paci...fakt chlapom nezalezi na obsahu konverzacie, ak si pekna ..len nebud prilis lahka deva, lebo za takymi chlapi sice idu, ale vztah by s nou nechcel mat nikto....
@whisper raz som sa jednemu prihovorila, (prvy aj posledny krat asi), bolo to mile, nadejne, pozval ma na drink, všetko vyzeralo nadejne, potom som to nechala tak nech on prevezme iniciativu ale nič sa nestalo..doteraz ho mam v hlave..takže už radšej neriskujem
ja som na tom rovnako, a mám ešte minimálne dve kamarátky ktoré tiež. No ak mám povedať pravdu, riešila som to asi dva týždne keď si sestra našla frajera, a teraz mi to je už jedno akosi... Aj keby som bola stará dievka, tak čo, aspoň môžem cestovať atď. Podľa mňa to asi záleží od toho ako si to sama vsugeruvávaš. Nájdi si nejaký koníček a potom si na to spomenieš len keď budeš niekde sama a všetci ostatný budú mať dvojicu
a zabudla som dodať že dievča nemusí byť ani škaredé ani sprosté a môže byť takto ,bez záujmu, povedala by som že dnešní chlapci letia skôr za radodajkami, alebo len za jednou babou všetci
skus spravit nejaky krok aj ty, ked trosku poflirtujes s nejakym chlapom,
pokial sa tvaris nedostupne, privetivo k chlapom a malo tajomne, tak sa stane, ze slabo zakopavaju o teba mno ... a party/diskoteky niesu vsetko, ... a teda skus kludne aj tu cestu internetu, ak sa na to citis ... ale je to aj o tom ist von s ludmi co ti vedia niekoho noveho na akciu von/na byt/podnik priniest ... skus nejaky kruzok a pokukuj po niekom, spoluziaci nic?
a tak ...
nechapem ani ja co pisal Nowa, ze ak si atraktivna, inteligentna, mila, tak nic ... uplne nechapem,
Nechápem ked si pekná tak na disce sa na niekoho ja neviem divaj usmej a mal by dojst aj za tebou alebo ja nvm práveže na disco si hned dakoho najdes aj ked si das do nálady ale samozrejme je tam aj dosť ozratých nezaujímavých chlapov tak to skús na nete Alebo ja neviem ...
@endreja tak ale keď chodíš von a baviť sa a napríklad s niekým ťa zoznámia.. s nejakým chalanom.. a páčil sa ti aj ty jemu.. ešte sa nestalo?? neverím že by nikto o teba nezakopol.. tak proste sa len rozprávaj s nejakými chalanmi.. veď proste ja čo som priemerne vyzerajúca (dúfam že to tak je a nie podpriemerne ) tak už dosť chalanov o mňa aspoň zakoplo..
a keď to takto nejde, tak proste píš si s niekým niekde a choď s ním vonku, ale iba s normálnejšími
@endreja@zuzinka1406 = to kto vám natrepal kalerábiky do hlavy že dnešní chalani len za radodajkami?? Ak myslíte tých diskotékových tigrov, ktorý tam "lovia" na svoje drahé "hodziny" a Véčkové tričká radodajky tak možno ale mýlite sa.
@gukol no asi skor to ze sa tvarim namysleno, lebo aj nieco take tam spomenula. alebo stale ked som niekoho spoznala tak mi povedal, ze predtym si myslel ze som fest namyslena..
ta ako ja uz neviem co stym mam robit aby som sa netvarila
@endreja@zuzinka1406 takato generalizacia je blbost, mne osobne "nepristupna" nevadi, ak ma zaujme a v spolocnosti sa vzdy ked mam moznost rozpravat pri nejakej novej dame snazim popytat sa jej, zistit, zaujimat sa
@gabrissska = aj mne sa to pár krát stalo ale nechápal som tomu že prečo ... Tak musíš zmeniť vystupovanie alebo zmierniť vážnosť alebo menej porovnávať a kritizovať či ako to vysvetliť
No u nas takí asi ani nie su čo by nešli na "Véčkové tričká", štekle a neviem čo ešte
lebo ja mám pocit, že napr. na taku slecnu v mikine so strapatym harom by sa malokto na disko pozrel to ja kam mam potom chodit na nie-takych chlapov? mi poradte poradna prosim
@endreja je pravda, že neúspech ťažko nesieme (hlavne my nesebavedomí), ale tak možno stačí si len viac všímať okolie a opätovať prípadné pohľady úsmevom Ak je dievča aspoň priemerne pekné, tak chalani sa vždy budú o neho zaujímať...
@gabrissska ale tak strapata extra urcite nechodis a na mikine nie je nic zle, ... inak ja chodim na diskoteky v BA obcas, Lazo-Plazo hlavne a obcas Unique ci Elam, ... aj ked ja niesom typicky diskotekovy henten, , ale point is, napr. moji spoluziaci by si vsimli aj taku, mili chalani co tiez chodia na diskoteky, len ja skor zurujem a oni kukaju a zavidia...
mno bary, ist s partiou napr. len znamych a spoznat noveho cloveka cez tvojho znameho cloveka ... cez internet spoznat niekoho pripadne a potom cez neho noveho cloveka pripadne (nemusi to byt chlap hned) ... cajovne, akcie v KC Dunaj na spolocenske hry napr., alebo koncertiky, cez leto kupaliska, jazera, medicka zahrada, cez zimu mozno s kamoskou na klzisko, pokukavat po nejakom chalanovi kym si nevsimne,
@matwejo nooo.. ale sklamem ta strapata fakt som ked sa rozbijem uz vacsinou uz mi je potom jedno ako vyzerám, lebo lepsie to nebude. asi budem musiet zvolit ,,ist si prepudrovat nos kazdych 15minut,,
@gabrissska pockat a niesi z BA? ved to mas napisane tam, tak som z toho vychadzal
ale tak mimo tych klubov ako som pisal je vseobecne ... hlavne fajn je proste znamy znameho a podobne, partia von pripadne zavola novych ludi, niekto niekoho pozna, alebo spoluziaci mozu mat zaujimavych kamaratov a tak ... a tvarit sa milo, prirodzene, zaflirtovat nie je zle, ale len trosku, aby to nebolo nic lahke, trosku ockom pohadzat
@89 nemusis chodi na disko stale, poskusaj viac klubov, skus aj koncerty zaujimave (prisadni si niekde kde su chalani s kamoskou ci kamosom, ak nie je volne (ja som tak jednu kamaratku spoznal, ) ), tie bary, cajovne su fajn (s jednou devou sme si s bratrancom dobre pokecali a pozmurkali, ked sme sa jej pytali ci si s nami nezahra hru tam, lebo treba viac ludi a len citala knizku a ze rada, ) ... ale hlavne byt velmi rozbita nie je vzdy velmi pritazlive pre tych normalnejsich
@matwejo Nechapeme sa celkom. nevadi, rozbit sa clovek musi v piatok ked ide von a este na disco inac to nepredycham. a takych normalnejsich nenajdem urcite v takych baroch do ktorých chodim, kedze zijem v malom, malom meste
a normálnejsích najdem potom raz daleko stadeto prec citim to v kostiach haha
@gabrissska rozbit sa clovek musi v piatok ked ide von? no tak to zijem v inej dobe ja asi, ... mam za sebou viacero brutalnych akcii, kde som vypil na mna trochu (na teba by to asi bolo viac) vina a pohodicka
a na diskotekach skus toho vypit menej a trosku si viac povsimat chlapov, hlavne taki co vyzeraju normalnejsie a su tak traja a pozmurkat tym smerom/usmiat sa, trosku ich "postrcit", nech sa osmelia (vacsinou ti fajn su take typy "nebalicov" co dufaju v "zazrak" na diskoteke, vidim na svojich IT kockach spoluziakoch) ... a potom mas koncerty a tak
@matwejo hej vo zvratenej, tak pre mna je to taký stereotyp v piatok ked idem von.
ale ked vidim nejaku zensku co toto robi zacne sa vrtiet okolo chlapa taku presne v nejakych "mini satach" tak mne to pride uplne hrozne preboha, to sa neda balit chlapa aj nejak inac preco chlap nezbali mna uz hned ked sa nanho usmejem? lebo je ........ ani neviem co .. niektorí su fakt hrozní
@gabrissska neviem ci ta moja je zvratena, .... stereotypy nenavidim a skus prelomit stereotyp, skus nahovorit kamosov na ine ako pitie a diskoteky, na pokec v bare, na zahranie hier, na kino, na koncert, na nejaky byt spolocny pripadne, ci niekam vylet do blizkeho mesta cez den skor, cajovna, kaviaren ... a ano da sa, ked ho posmelis tym, ze pohladmi to bude "ano ty ma zaujimas", tak pojde uvidis, uz len z toho, ze "preco na mna tolko pozeras?" ... "neviem, zaujal si ma, ako sa volas?" a tak
@zuzinka1406 Takých ľudí čo idú po "radodajných" dievčatách poznám v mojom okolí asi 5 ..... nepovedal by som že by to bolo nejaké extrémne číslo.
Tiež v poslednej dobe pociťujem že by už bolo načase nájsť si nejakú spriaznenú dušu ked tak pozerám na spolužiakov ktorý už majú vzťah 2-3 roky vpohode ..... Ale nejaké možnosti už boli a čo z toho že človek prejaví tiež záujem ale s dotyčným si nesadne , resp. trávenie svojho voľného času vydí ináč než ona.
To je v dnešnej dobe fakt také ťažké nájsť dievčatá ktoré majú chuť venovať sa športom , ktoré nemajú problém sa porozprávať o kadečom a tráviť SPOLU čas aj ináč než sa ísť každý piatok/sobotu zliať do klubu? ( chodím síce občas na dobré akcie na diskotéky ale nepijem a zabaviť sa viem aj tak )
No asi mi ostáva tiež len pokračovať v hľadaní . Si ešte mladá , nieže spravíš hlúposť a dáš šancu vyslovene magorovi ktorému ide len o jedno. potom by to pribudla ďalšia téma o tom aký se chlapy svine ....
@endreja Pokoj, o mňa zase holky aj prejavia záujem, ale ja ich vždy odbijem, pretože na to nemám čas. Mám veľa dôležitejších vecí na práci a kým si nenájdem skutočne druhé krídlo, tak nemá to zmysel, nasilu s niekým chodiť, len tak, aby bola sranda .
Mám 19 a ešte som nemal normálny, dlhodobý vzťah (jeden a ten trval 2 týždne, potom som ho ukončil . Nijak ma to neserie a ani sa nad tým nezamýšľam. Počkaj si, príde to samo.
zober si že zbadáš na ulici mačku...čím budeš viacej za nou behať a chcieť ju pohladkať, tým sa bude viacej báť a utekať...ale ked tomu dáš volnosť, budeš sa na nu dívať, usmievať, klepať prstami po chodníku, príde aj sama a nechá sa pohladkať....ked budeš náruživo naháňať chalana a zoznamovať sa s chalanom so zámerom že ho chceš vo vzťahu,tak daleko nezájdeš...skús v bare sa na niekoho usmievať, udržiavať očný kontakt, mať dobrú náladu, chovať sa tak ako to cítiš, nenútene, tak to pôjde
Mozno sa ti to nebude tak zdat, ale hlboko v podvedomi o tom vies.
Tym padom rec tvojho tela, tvoj postoj, ci vyraz tvare moze napovedat "bojim sa vas, dajte mi pokoj", aj ked v hlave tuzis po tom, aby sa k tebe nejaky fesak prihovoril
Chlap si potom tvoju rec tela vysvetli ako namyslenost, odmeranost...
A ked si k tomu naozaj pekna, mozu mu v hlave behat take myslienky, ako, ze si uplne ina liga.
Ze ta urcite doma picha nejaky zazobany, holohlavy, kreten s 50cm bicepsom
(Potom su tu dalsi chlapi, napriklad ako ja
Ktory si pomyslia, ze ten holohlavy kreten, s 50cm bicepsom je uz urcite unaveny pichanim takejto krasky a smelo si idu vypytat ciselko )
Tie becka ak maju horsi den, alebo nemaju vysoke sebavedomie castokrat uvazuju ako som popisal vyssie...
Preto chodia do baru sa ozrat, aby ziskali guraz, no potom mate pocit, ze su to oplzle a slizke hovada, ked vas oslovia
Preto treba dat ludom sancu
Tak isto sa s prichodom internetu divne zmenil styl dvorenia...
Vsetci sa riesia po nete.
Na ulici su vsetci odmerani a hraju sa, ze pre nich okolie nehra rolu, ze nevidia okolo seba plno peknych ludi a hraju nezajem
Dokonca aj mne sa stalo, ze ma zena na ulici odbila, ak som si od nej pytal cislo na zastavke autobusu
Neslo mi to do hlavy, pretoze chvilku som ju sledoval...
Ked som sa na nu usmieval usmiala sa aj ona, bolo vidiet, ze jej to lichoti, ze sa cervena.
Ked som sa prihovoril zrenicky mala roztiahnute, ako po jendom jointe...
Naskrabal som jej svoje cislo a nechcela...
Pritom som videl, ze sa bavi, ze jej nie som lahostajny.
Naskrabal som jej svoje FB a to uz vzala
(teraz sa sem hodi to meme s jackie chanom)
Neskor, ked sme pisali na fb, tak mi povedala, ze takto nemozem balit na ulici, ze to vraj robia len oplzli uchylaci...
Ze na nete je to lepsie
Ze ona by ma hladala na pokeci a googli podla toho, kde by som vystupil, dokial by ma nenasla...
(znova sa sem hodi to meme s jackie chanom)
A tento blud ma nie jedna zena v hlave...
Tak sa potom nestazujte, ak na Vas sraci seru, kedze ste ich to naucili
@endreja a inac, skus niekedy diskoteku vymenit za ine, privetivejsie miesto..jeden holic raz povedal eddiemu murphymu vo filme coming to america, ze slusne dievcata su v kniznici..tak si do nejakej zajdi a tam si zbal nejakeho pohladneho intelektuala
@endreja sa poriadne, urob zo seba poriadnu kurvu a budeš mocť vyberať. Samozejme pokial nie si 100 kg piča s bradavkami ako moravské koláče, čo si nevidí na kundu s prepotenými pazuchami, ktoré sú cítiť na 100 kilometrov
@momoglamorous cigarety a alkohol je jedna vec, pocit lasky a zdruzenia je druha, kedze zdruzovanie sa a tvorenie rodiny je ciste biologicka vec a clovek to v urcitej casti zivota zacne pocitovat bez toho, aby mal s touto vecou predosle priame skusenosti
@gukol@elesh@matwejo@nohonoh nieže kto mi to natrepal, len proste vnímam okolo seba, aj keď síce je pravda že sa pohybujem v dosť pubertálnej spoločnosti ešte, no skrátka vidím že keď už nejaký chalan dakoho balí tak sú to poväčšine stále tie isté baby, možno také tri štyri, a mám aj takú spolužiačku, že všetci opýtaní povedia že by chceli ju. Nie som chlap no povedala by som, že ten váš vkus je veľmi podobný u všetkých.
A čo sa týka radodajok, tie majú za pätami stále desiatky chalanov, ...aj keď zase asi nie pre trvalý vzťah...
nič si s toho nerob ...je to chyba tých chalanov nevedia o čo prichadzaju ...len sa nestan kur*ov o ktoru budu sice chalani pozyvať von ale len preto aby sa s ňou vyspali
@endreja neboj sa, nie si jediná... napríklad aj ja som na tom podobne (akurát nechodím na párty ani sa ožierať a v tom je môj problém) ale aj pár mojich kamošiek je na tom rovnako a keď ťa nechcú kašli na nich, raz príde niekto úžasný, pri kom zabudneš na to, že ťa iní nechceli...
No, ak ťa veľmi trápi, že si nepobozkaná, tak sa môžme hen stretnúť, zavediem ťa na jedno romantické miesto a už nebudeš nepobozkaná, ale pobozkaná To všetko zadarmo a odnesieš si skúsenosť do života a letáčik.
Ale so zbytkom ti žiaľ neviem pomôcť :/ Mám ti dohodiť chlapa?
@husky chápem, ak niekto najazdí veľa a má auto primárne ako formu transportu... Ak by som jazdil denne 50+ km, tiež mám diesel. Chvalabohu ale mám to šťastie používať auto hlavne pre zábavu
Pozri album ak ťa zaujíma, čo sedlám. BMW ako také neodsudzujem, ale na mladíkoch používajúcich ich ako reprezentáciu ich nadradenosti sa iba smejem... na každej križovatke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
153 komentov
verím tomu že si nejaká príbuzná humenčana,žanety a petra
A s tým moc u chlapov nepochodíš,keď sedíš ešte k tomu doma ...
prave naopak vačšinu času som vonku na party a pod..
lenže mne to chýba, to je to...
@shit..e šteže čo nie anonymita nadovšetko
ale ak mi posles foto tak mozno budem tvoj prvy - aspon na jeden den
pekna, inteligentna baba, ktora sa stale chodi bavit ale proste neni sance, ze by o teba niekto zakopol
to je aky vesmir toto ? O_o
Súhlasím,dievča,neklam nám
Buď nie si pekná
alebo nechodíš von
ako to je?!!!
no vážne !
nechodím von každý den, ale minimáne v piatky a soboty som vonku, alebo niekde na diske
Dobre, viem že toto čo som napísala nebolo zrovna k veci ale chcela som tým povedať aby si nad tým toľko nerozmýšľala, lebo čím viac sa nad takýmito vecami zamýšľaš, tým viac si podvedome vsugeruješ že ti to tak strašne chýba.
Preboha ved mas iba 17, vobec nic ti neuslo!!! Ak si prilis pekna tak sa ta chlapy mozno boja....aj chlapy vedia odhadnut svoje sance na uspech. Ak si utiahnuta, tak NEBUD!!! Bud zhovorciva, usmievaj sa, zabavaj sa, ak sa ti nejaky chalan paci, opatuj mu usmev, rozvijaj konverzaciu atd.
sebavedomie na bode mrazu mám preto, že ked sa pozriem do zrkadla tak si prídem celkom pekná no potom ked si spomeniem, že žiaden chalan nemá o mna zaujem tak začnem pochybovať a pomyslím si že keby som naozaj pekná tak asi nie som na tom takto a vtedy to sebavedomie zmizne..tak to býva ked ti nikdy nikdo nehovorí že aká si pekná
Sakra lenže ja nie som tučná , práve naopak..takže v postave to asi nebude..ale dakujem no..
chladne možno posobím, vystrašená som, cynická- to zas nie a svina občas.
alebo veď daj fotku a odkiaľ si dačo vymyslíme
...trochu sebavedomia...ked si pekná tak sa chlap nájde vsak máš 17...sú aj take ktoré majú 50 a este to ani nevideli...
pokial sa tvaris nedostupne, privetivo k chlapom a malo tajomne, tak sa stane, ze slabo zakopavaju o teba mno ... a party/diskoteky niesu vsetko, ... a teda skus kludne aj tu cestu internetu, ak sa na to citis ... ale je to aj o tom ist von s ludmi co ti vedia niekoho noveho na akciu von/na byt/podnik priniest ... skus nejaky kruzok a pokukuj po niekom, spoluziaci nic?
a tak ...
nechapem ani ja co pisal Nowa, ze ak si atraktivna, inteligentna, mila, tak nic ... uplne nechapem,
dokonca ja som pocula uz aj take, nie raz, ze vyzeram dost nepristupne, ale ja nechapem preco reps. ako sa da vyzerat nepristupne?
presne! dnešní chalani radšej za radodajkami, nie žeby sa potrápili zabojovať o tie čo za to stoja...zvrátený tento svet :/
a keď to takto nejde, tak proste píš si s niekým niekde a choď s ním vonku, ale iba s normálnejšími
ta ako ja uz neviem co stym mam robit aby som sa netvarila
lebo ja mám pocit, že napr. na taku slecnu v mikine so strapatym harom by sa malokto na disko pozrel to ja kam mam potom chodit na nie-takych chlapov? mi poradte poradna prosim
mno bary, ist s partiou napr. len znamych a spoznat noveho cloveka cez tvojho znameho cloveka ... cez internet spoznat niekoho pripadne a potom cez neho noveho cloveka pripadne (nemusi to byt chlap hned) ... cajovne, akcie v KC Dunaj na spolocenske hry napr., alebo koncertiky, cez leto kupaliska, jazera, medicka zahrada, cez zimu mozno s kamoskou na klzisko, pokukavat po nejakom chalanovi kym si nevsimne,
ale tak mimo tych klubov ako som pisal je vseobecne ... hlavne fajn je proste znamy znameho a podobne, partia von pripadne zavola novych ludi, niekto niekoho pozna, alebo spoluziaci mozu mat zaujimavych kamaratov a tak ... a tvarit sa milo, prirodzene, zaflirtovat nie je zle, ale len trosku, aby to nebolo nic lahke, trosku ockom pohadzat
tak ano no, mozno raz dovtedy budem cakat na lasku az za hrob haha
a normálnejsích najdem potom raz daleko stadeto prec citim to v kostiach haha
no nevadi kazdopadne dik za podporne rady chlapci
a na diskotekach skus toho vypit menej a trosku si viac povsimat chlapov, hlavne taki co vyzeraju normalnejsie a su tak traja a pozmurkat tym smerom/usmiat sa, trosku ich "postrcit", nech sa osmelia (vacsinou ti fajn su take typy "nebalicov" co dufaju v "zazrak" na diskoteke, vidim na svojich IT kockach spoluziakoch) ... a potom mas koncerty a tak
ale ked vidim nejaku zensku co toto robi zacne sa vrtiet okolo chlapa taku presne v nejakych "mini satach" tak mne to pride uplne hrozne preboha, to sa neda balit chlapa aj nejak inac preco chlap nezbali mna uz hned ked sa nanho usmejem? lebo je ........ ani neviem co .. niektorí su fakt hrozní
Tiež v poslednej dobe pociťujem že by už bolo načase nájsť si nejakú spriaznenú dušu ked tak pozerám na spolužiakov ktorý už majú vzťah 2-3 roky vpohode ..... Ale nejaké možnosti už boli a čo z toho že človek prejaví tiež záujem ale s dotyčným si nesadne , resp. trávenie svojho voľného času vydí ináč než ona.
To je v dnešnej dobe fakt také ťažké nájsť dievčatá ktoré majú chuť venovať sa športom , ktoré nemajú problém sa porozprávať o kadečom a tráviť SPOLU čas aj ináč než sa ísť každý piatok/sobotu zliať do klubu? ( chodím síce občas na dobré akcie na diskotéky ale nepijem a zabaviť sa viem aj tak )
No asi mi ostáva tiež len pokračovať v hľadaní . Si ešte mladá , nieže spravíš hlúposť a dáš šancu vyslovene magorovi ktorému ide len o jedno. potom by to pribudla ďalšia téma o tom aký se chlapy svine ....
GL pri hľadaní .
Mám 19 a ešte som nemal normálny, dlhodobý vzťah (jeden a ten trval 2 týždne, potom som ho ukončil . Nijak ma to neserie a ani sa nad tým nezamýšľam. Počkaj si, príde to samo.
zober si že zbadáš na ulici mačku...čím budeš viacej za nou behať a chcieť ju pohladkať, tým sa bude viacej báť a utekať...ale ked tomu dáš volnosť, budeš sa na nu dívať, usmievať, klepať prstami po chodníku, príde aj sama a nechá sa pohladkať....ked budeš náruživo naháňať chalana a zoznamovať sa s chalanom so zámerom že ho chceš vo vzťahu,tak daleko nezájdeš...skús v bare sa na niekoho usmievať, udržiavať očný kontakt, mať dobrú náladu, chovať sa tak ako to cítiš, nenútene, tak to pôjde
A pritom mám len 14
Mas strach z okolia asi, z ludi.
Mozno sa ti to nebude tak zdat, ale hlboko v podvedomi o tom vies.
Tym padom rec tvojho tela, tvoj postoj, ci vyraz tvare moze napovedat "bojim sa vas, dajte mi pokoj", aj ked v hlave tuzis po tom, aby sa k tebe nejaky fesak prihovoril
Chlap si potom tvoju rec tela vysvetli ako namyslenost, odmeranost...
A ked si k tomu naozaj pekna, mozu mu v hlave behat take myslienky, ako, ze si uplne ina liga.
Ze ta urcite doma picha nejaky zazobany, holohlavy, kreten s 50cm bicepsom
(Potom su tu dalsi chlapi, napriklad ako ja
Ktory si pomyslia, ze ten holohlavy kreten, s 50cm bicepsom je uz urcite unaveny pichanim takejto krasky a smelo si idu vypytat ciselko )
Tie becka ak maju horsi den, alebo nemaju vysoke sebavedomie castokrat uvazuju ako som popisal vyssie...
Preto chodia do baru sa ozrat, aby ziskali guraz, no potom mate pocit, ze su to oplzle a slizke hovada, ked vas oslovia
Preto treba dat ludom sancu
Tak isto sa s prichodom internetu divne zmenil styl dvorenia...
Vsetci sa riesia po nete.
Na ulici su vsetci odmerani a hraju sa, ze pre nich okolie nehra rolu, ze nevidia okolo seba plno peknych ludi a hraju nezajem
Dokonca aj mne sa stalo, ze ma zena na ulici odbila, ak som si od nej pytal cislo na zastavke autobusu
Neslo mi to do hlavy, pretoze chvilku som ju sledoval...
Ked som sa na nu usmieval usmiala sa aj ona, bolo vidiet, ze jej to lichoti, ze sa cervena.
Ked som sa prihovoril zrenicky mala roztiahnute, ako po jendom jointe...
Naskrabal som jej svoje cislo a nechcela...
Pritom som videl, ze sa bavi, ze jej nie som lahostajny.
Naskrabal som jej svoje FB a to uz vzala
(teraz sa sem hodi to meme s jackie chanom)
Neskor, ked sme pisali na fb, tak mi povedala, ze takto nemozem balit na ulici, ze to vraj robia len oplzli uchylaci...
Ze na nete je to lepsie
Ze ona by ma hladala na pokeci a googli podla toho, kde by som vystupil, dokial by ma nenasla...
(znova sa sem hodi to meme s jackie chanom)
A tento blud ma nie jedna zena v hlave...
Tak sa potom nestazujte, ak na Vas sraci seru, kedze ste ich to naucili
podla mna je to ako s fajcenim alebo alkoholom/drogami, pokial clovek tieto veci nevyskusa, tak nema po nich ani dopyt a u mna to tak funguje na 100%
A čo sa týka radodajok, tie majú za pätami stále desiatky chalanov, ...aj keď zase asi nie pre trvalý vzťah...
A co ??? Mam sa preto zlozit do kocky ???
(maj kusok zdraveho rozumu, dievca )
Čím viac sa budeš baviť s ľuďmi, tým bude šanca, že si niekoho nájdeš vyššia
Ale so zbytkom ti žiaľ neviem pomôcť :/ Mám ti dohodiť chlapa?
isto?
dízel je pre traktory
ja sa nehadam ale ked musis tak musis uz mi ani to chrochtanie nevadi
uplne vsetko zas nemusis prezradzat!!!
joj, chyba mi moja IT kocka
smiley:
@matusha neni cas nastupovat a vystupovat!
sak ale zdeno sa hotoval to dorobit nestaci ze som ti so zenou daval dole hlavu?
@husky zohrievaj ho a ludom s pocasim nevyhovies nikdy
Pozri album ak ťa zaujíma, čo sedlám. BMW ako také neodsudzujem, ale na mladíkoch používajúcich ich ako reprezentáciu ich nadradenosti sa iba smejem... na každej križovatke