lebo ho ,,miluje" a neváži si samu seba...chalani rovnako ako baby istými spôsobmi dokážu dosiahnuť práve to, čo chcú... a nenatlačíš, kym si to sama neuvedomí
"Keď sa dievča zaľúbi aj v debilovi vidí Pána Boha" myslím,že to tvoju kamošku úplne vystihuje.
ale tak trochu súhlasim s @11 možno to vtedy pochopí,ináš ty jej podľa mňa veľmi nepomožeš ... (Ešte sa može stať,že keď jej budete dohovárať a dokazovať aký je to hlupák tak odjebe aj vás lebo si bude myslieť,že jej klamete)
Myslím, že jej vek s tým nemá nič spoločné. Veď koľko je takých žien (starších), ktoré majú manžela, ktorý ich mláti, ponižuje a ony s ním naďalej zostávajú (aj keď nemajú deti). Ide skôr o naivitu a o to, že veria tomu, že sa ich priateľ/partner/manžel atď. zmení.
Tu jej asi nijak nepomôžete. Ona na to príde sama.
@unchained mno , tak daj jej precitat clanok ktory to bol pred niekolkymi dnami >> kuknite " TOP posledny tyzden " tema - Manzel ma tresta .... myslim ze by si to rychlo rozmyslela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Sak to je jaky traged ked "chodi" s patnackou
Ale o ten vek vôbec nejde.
A "ona" so mnou nie je aj ked som jej nikdy nic nespravil a spraval sa k nej ako ku princeznej...
"Keď sa dievča zaľúbi aj v debilovi vidí Pána Boha" myslím,že to tvoju kamošku úplne vystihuje.
ale tak trochu súhlasim s @11 možno to vtedy pochopí,ináš ty jej podľa mňa veľmi nepomožeš ... (Ešte sa može stať,že keď jej budete dohovárať a dokazovať aký je to hlupák tak odjebe aj vás lebo si bude myslieť,že jej klamete)
no co, je sprosta, nic nezvycajne :o
Tu jej asi nijak nepomôžete. Ona na to príde sama.
@chevro hned pod tebou je taky
Ale určite by som ju netýral, nemám to v povahe.
Podľa mňa ide o znížené ženské sebavedomie a hrdosť.
Môže to byť zapríčinené napr. rodinnými nepriaznivými pomermi.