Ahojte skusam meditovat uz nejaky cas a mam trosku problem s pohodlímm kedze pri meditacii musi byt telo v maximalne moznom pohodli .. mam problemy s clenkom (v indianskom sede) kedze som ho mal zllomeny a nie je spravne dolieceny a potom sa od malicka hr
za to, ze v kazdom filme pri meditacii sedia v indianskom sedeto neznamena, ze v nom nemusis sediet aj ty ... meditacia je urovec (stav) tvojej mysle, ktoru mozes dosiahnut aj ked lezis
Urcitym sposobom meditujeme vsetci kazdy jeden vecer tesne pred tym, ako zaspime
s tou chrbticoui neviem no.. ale pri meditacii možeš sedieť aj na stoličke, ale musiš mať maximalne pohodlie a chodidla položene na zemi tak, aby sa vzajomne nedotýkali, a ruky otvorene smeron nahor položene na kolenach nemusiš sedieť len na zemi
@julietdeyl kludne moze byt aj s jednym prstom v nose ... je to uplne jedno aku ma kto poziciu pri meditovani, dolezite je aby to bolo maximalne pohodlne, kedze dobra pozicia tela hra len tu rolu, ze sa nan nemas sustredit svoje myslienky a rozmyslat co ta kde tlaci ...
@wuttasi ja viem venujem sa tomu uz dlhsiu dobu. meditovat v sede je pre cloveka najzdravsie najbezpecnejsie ak si uz pocul o energii kundaliny alebo chi , ki , jemna energia.. viem ze v meditacii sme aj ked sa zahladime do "blba" ked uz mysel potrebuje vypnut
@samuelkopecky123 ano mas pravdu, ja som v meditiacii az taky odbornik nebol ale chilu osm sa tomu venoval... zistil som ze pre mna nema zymselsnazit sa sediet rovno alebo podla presnych predpisov, pretoze potom som sa na to stale sustredil nakoniec som to prestal robit uplne, lebo som zrejme nepochopil hlbsi zmysel a ma to prestalo bavit ...
čítala som, že sa dá meditovať aj keď ležíš..neviem, skúšala som to a zrazu som sa zobudila a bolo o 4 hodiny viac mám také divné tušenie, že som nemeditovala ale zachrápala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Urcitym sposobom meditujeme vsetci kazdy jeden vecer tesne pred tym, ako zaspime