Nepoznate nejaky sposob na podporenie menstruacie?
Mam taky problem.Uz mesiac mi meska menstruacia,robila som si aj dva tehotenske testy a vysli ze nejsom thotna..mali sme aj ochranu..ked som isla k dokotrke tak ma dovolenku a ked som jej volala sestricka povedala ze maju vela objednavok tak nestihaju bra
mne sa paci vyber kategorie a zial , treba sa nakontaktovat na ineho lekara, niekto musi tvoju lekarku zastupovat, ten ti spravi gravitest a ak je to len nejaka hormonalna nerovnovaha , pichne vyvolavacku
Meštruácia sa môže oddialiť v lete vplyvom vysokých teplôt, ale pravdepodobnejšie je, že ak si vysadila HAK, tak je to z toho. Užívaj si mesiac bez nej
Tak po 2 negatívnych testoch by si tehotná nemala byť. Posunutie spôsobuje ozaj všeličo a aj ja som kedysi mávala nepravidelný cyklus. To boli stresy - jajáj. V podstate som poznala 2 spôsoby, dobre známe červené víno a kúpeľ, ale nikdy mi ani jedno nezabralo.
Vždy mi krámy prišli vtedy, keď som si myslela, že si vytrhám od nervozity vlasy. Ja som si mohla totiž urobiť aj 10 testov, ktoré vyšli negatívne a nebola som spokojná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale tehotna by som nemala byt..
Meštruácia sa môže oddialiť v lete vplyvom vysokých teplôt, ale pravdepodobnejšie je, že ak si vysadila HAK, tak je to z toho. Užívaj si mesiac bez nej
Vždy mi krámy prišli vtedy, keď som si myslela, že si vytrhám od nervozity vlasy. Ja som si mohla totiž urobiť aj 10 testov, ktoré vyšli negatívne a nebola som spokojná.
A odkedy mám HAK, so všetkým je pokoj...