Čo by ste robili na mojom mieste keby ste mali neprajnú matku? Tej mojej pravdepodobne vyhovuje poznanie, že nikam nechodím, že nikoho nemám a tak pod. Už v minulosti odo mňa takpovediac poodbíjala zopár ľudí s ktorými som si ja osobne veľmi dobre rozumel
no podľa toho, koľko máš rokov a či máš možnosť istým spôsobom si riadiť život sám, alebo ti ho ešte môže riadiť ona...ak máš pod 18 (i keď ja nenávidím toto škatuľkovanie, že pod 18 a nad 18 ale tak to chodí proste...) tak potom sa bav s ľuďmi potajme, priprav ich na to nech sa nedajú odbyť a kým bude ti takto zasahovať do života, tak to proste vydrž...veľa šťastia, v každom prípade, nie je mi to celkom cudzie
Dnes aj matke vravím, že som už dve mesiace nikde nebol, že rád by som vypadol tam kde ma to stále ťahá, kde sa rád vraciam a ona mi povie: do piči. To akokeby mi povedala, že do piči pôjdem a nie tam kde chcem. Tak neprajného človeka som ja nezažil. Čo som komu len urobil? Pretože ja neviem o tom žeby som niekomu ublížil.
Chúďa Žaneta Od začiatku to s vami oboma prežívam... neviem v sebe potlačiť tú ľútosť k vám a hlavne hnev vyvolaný nespravodlivosťou zákernými ľuďmi, ktorí vám nedovolia byť spolu... som v tom s tebou...
Kto Žanete ublížil? Ja. Kto Žanetu obťažoval, ohrozoval? Ja. Nikto iný to nemohol byť len ja. Nikto inú možnosť nepripustí pretože ľuďom nič iné okrem tohto nevyhovuje.
Ja mam za chvilu 18 a stale mam vecierku cez tyzden do 8,pi-so 23 a v nedelu nechodim von skoro vobec. V zivote som nebola na diskoteke-sice ani nechcem lebo to je pre deti bez hudobneho vkusu aledo do ucka by som urco sla keby mozem. A prespat ku niekomu ma nepusti,vo vinimocnych pripadoch ked si mysli ze spim u babky tak idem spat ku niekomu inemu,ale to musi otec zahrat ze som u babky.
bud rád že nejakú matku máš, a že sa o teba ako tak stará.. vám sa zdá život nefér, lenže odkiaľ viete že má byť fér? nikdy život nebude ľahký no vždy pôjde dalej, počkaj pár rokov, vyštuduj, začni zarábať peniaze a odsťahuj sa od matky ak ju nemáš rád..
Niečo podobné sa mi stalo . Od kedy mám priateľa, mame sa to nejak od začiatku nepozdáva, nepáči sa jej že niekoho mám. Doslova mi to zakazovala, zakazovala chodiť von stretávať sa s ním, mať s ním kontakt, ale našla som si spôsob ako si nenechať riadiť život. I ked som musela klamať matke. Ale nenechám si skákať po hlave a riadiť môj vlastný život si nenechám nikým. Však slobodná vôla vlastne rozhodnutie vlastný život a následky zodpovednosť pripadajú mne. A čo ma to stálo? Nič!... Som šťastná a našla som toho pravéh
@humencan Tvoja matka je neprajná a dokazuje ti ze si nula lebo je to pravda. Pozre na teba a vidí trosku čo si v zivote svoje miesto nenájde. Tak ta na takúto smutnú budúcnosť len "pripravuje" Mal by si si zvykať že nič nedokážeš, len celé dni sediet za pc A Klamať seba samého a samozrejme aj žanetu....
zbal si saky paky a vypadni na mesiac dakam k moru alebo niekam fakt daleko zober si telefon a raz za cas zavolaj ze si ok a ked sa potom vratis secko bude inak... mozno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
PS:
Zda sa ti tvoj zivot nefer?