preco pisu ludia o ludoch ktorych nemaju radi a otom ako ich ohovaraju a neviem co .. tych je dost, preco im to nepovedia na rovinu? tiez ich tym podstate ohovaraju, niektory ludia nevie pootm okoho sa jedna uvazuju ci to nieje prave on , a ako vlastne ub
Pawlo: no vies lenze ja to prosto nikdy nepochopim, robi to strasne vela ludi a uz ma to sere.... teraz tym nemyslim vazne ziednu dotycnu osobu ale... ach boze sa mi zvysil krvny tlak treba rozdychat
hehe stava sa... kazdemu... a vacsina ludi je takych, ze to robia s potesenim alebo proste je "taka doba"...
poznam kooooopu ludi co ohovara ze sa im az prasi z huby, kazdeho, za vsetko co urobi, co povie, ako sa pohne, ako sa zatvari...
ale uz si z toho nic nerobim. tiez ma to sralo, velmi. no uz nad takymi ludmi len kyvnem rukou a poviem si ako oni na inych tak ini na nich... im sa to vrati vsetko.
Elemia : no nepoviem ze netreba ohovarta .. mne iez ujde hlavne ak su urcity ludia neznesitelny ... ale clovek sa prosto nezmeni zo dna na den .. raz je kvam priatelky jak neviem co a potom zrazu je uplne iny.. stalo sa vela krat a dost mi to bere na psychike hlavne ak ti ludia su mojimi priatelmi, vlastne boli priatelmi
no presne boli... mam zopar takych "kamaratov" co su predomnou ako anjelici, milucky a za chrbatom ma pri prvej moznosti ohovaraju... a myslia si ze o tom neviem. a ked este na priatela mi kydaju tak to je uz vela veeelmi vela...
ale ja ich strpim... zatial ich teda trpim bez problemov, lebo su to mantaci vsetko, nestoja mi ani za hadku...
bavim sa s nimi a kto vie.. mozno ich to prejde casom. mozno (co pochybujem) si uvedomia ze tym nic neziskaju.. len tym stracaju.
Jooj... mňa kopa ľudí za mojím chrbtom ohovára... Už si z toho ani nič nerobím... Proste si myslia, že som bifľoška, keď mám dobré známky... chorí ľudia... a potom ohovárajú, že mám dobré známky... chorí ľudia to
Cy3aha-curaci ale aj zo mna sa smeju... ze som bifla a neviem co ale ja za to nemozem ze sa na pisomky naucim a ked sa ide odpovedat tak ma nikdy nevyvolaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
poznam kooooopu ludi co ohovara ze sa im az prasi z huby, kazdeho, za vsetko co urobi, co povie, ako sa pohne, ako sa zatvari...
ale uz si z toho nic nerobim. tiez ma to sralo, velmi. no uz nad takymi ludmi len kyvnem rukou a poviem si ako oni na inych tak ini na nich... im sa to vrati vsetko.
len sa nevzrusuj. treba predychat a nevsimat si
puberta
ale ja ich strpim... zatial ich teda trpim bez problemov, lebo su to mantaci vsetko, nestoja mi ani za hadku...
bavim sa s nimi a kto vie.. mozno ich to prejde casom. mozno (co pochybujem) si uvedomia ze tym nic neziskaju.. len tym stracaju.