Chcel by som sa spýtať, čo sa deje, ak ma neprijali ani na jednu strednú školu, ktorú som si vybral.....čo sa robí? Aký je postup?? ďakujem za NORMÁLNE odpovede.
chvilu pockaj nie vsetci ktorych prijali pojdu na tu skolu kam chces ist ono sa to uvolni a mozno sa tam dostanes alebo neviem odvolanie sa mi zda kamoska podavala na jednu skolu
Zmiešame múku, cukor (dávam kopcové lyžičky, mám rada veľmi sladké), soľ, vajcia a časť mlieka. Vznikne nám kaša.
Pridáme zvyšné mlieko podľa potreby aby vzniklo riedke cesto. Používam ručný mixér.Na panvicu dávam asi pol žufanky, nech sa mi cesto nerozteká, keď ho otáčam na druhú stranu. Asi 45s jedna strana. Potom budeš prijatý na kuchár-čašník.
@chrome tak ano ale zase ked sa cloveku ktory je vzdelany podari najst pracu, vacsinou je lepsie platena a menej fyzicky narocna niekedy zavisi aj od skoly..aku ma reputaciu, sponzorov a podobne...
@mk16 zalezi od toho na aku ucnovku pojdes ale...budes sa skor ucit ako vyuzivat znalosti v praxi..no neviem ci som to dobre vysvetlil ale predstav si skolu pre vinárov, stolárov, automechanikov...a tak
@mk16 Na neaku skolu ta prijat musia , mas pravo studovat a ukoncit riadnu skolsku dochadzku . Ak by ta aj neprijali na neaku tvoju vysnivanu skolu nezufaj stale mozes z tej tvojej aktualnej skoly teda tam kde ta prijmu prestupit na tovju vysnivanu skolu , avsak zrejme budes musiet mat nejaky pohovor a mozno budes robit neake prijimacky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Pridáme zvyšné mlieko podľa potreby aby vzniklo riedke cesto. Používam ručný mixér.Na panvicu dávam asi pol žufanky, nech sa mi cesto nerozteká, keď ho otáčam na druhú stranu. Asi 45s jedna strana. Potom budeš prijatý na kuchár-čašník.
Hlavne tie odvolania píš.
@chrome tak ano ale zase ked sa cloveku ktory je vzdelany podari najst pracu, vacsinou je lepsie platena a menej fyzicky narocna niekedy zavisi aj od skoly..aku ma reputaciu, sponzorov a podobne...