Ako mnohokrát vidíme vo filmoch, že v nebezpečenstve je určitá skupina ľudí a niekto z nich je v bezvedomí a vy ho musíte odtiahnuť do bezpečia... Zaujíma ma čo by bolo ak by bola vaša horda svalov v bezvedomí a vy nieste také silné aby ste ho zachránili
Alebo by ste to dokázali? ... Lebo skôr myslím že nie... Ak je v bezvedomí žena muž ju utiahne alebo aj udvihne do bezpečia, ale v opačnom garde je to dost neprijemna situacia... ked na to myslim si predstavujem v mysli vkuse ze tam jačíte a snazite sa tahat ... :S (horda svalov= partner)
teda, ak by som mala koho zachraňovať
za predpokladu, že by adrenalín na to nestačil
tak proste nezachránim, umrie a mám zásoby mäsa minimálne na najbližší mesiac
takže by sme boli vlastne naveky spolu (tvárme sa, že vylučovanie nepoznáme)
romantika jak sviňa by to bola
Sina som dosť aj normalne, chlapov som uz dost ťahala, keď.boli v bezvedomí, nevidim na tom nič ťažké. S adrenalínom v krvi by to šlo akurat jednoduchšie.
Skúšala by som to do posledného momentu či sa to nedá. Myslím, že adrenalín urobí svoje a zvládla by som to. Ak by som to nezvládla... tak čo no, nemôžem za svoju silovú kapacitu.
Nemyslel som to zle, len proste ma zaujíma váš pohľad na vec keď si ju predstavíte. Písal som to z mobilu cez prehliadač, uplne nahovno birdz vyzera cez mobil, vkuse vyskakuje panel cez ktory vidite velké H.
A to že chodia s pomaly anorektikmi často tak to je druhá vec no...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ja dvihnem vela, a kebyze treba a ide o zivot, tak utiahnem aj cloveka do 90 kg predpokladam
za predpokladu, že by adrenalín na to nestačil
tak proste nezachránim, umrie a mám zásoby mäsa minimálne na najbližší mesiac
takže by sme boli vlastne naveky spolu (tvárme sa, že vylučovanie nepoznáme)
romantika jak sviňa by to bola
a kto ho zniesol?
ty si ale múdry ujo
A to že chodia s pomaly anorektikmi často tak to je druhá vec no...