Nepríjemný pocit kvôli partnerovmu finančnému stavu?
Chcem počuť vaše názory a pocity...mali ste niekedy partnera alebo partnerku z ,,vyššej sociálnej skupiny"? Jednoducho partnera, ktorý je z bohatšej rodiny. Necítili ste sa trochu nepríjemne? Mám taký problém, skvelého chalana z bohatej rodiny, ktorý peni
mám takú spolužiačku...ale ona hovorí že bohatí sú jej rodičia, nie ona..a tak sa aj správa...takže ak nie je pako čo si myslí že maminka a otecko zariadia všetko nemáš mať prečo taký pocit
To su komplexy. Mam kamaratku co je z bohatej rodiny...Jej rodicia su v zahranici a posielaju dcere 100E...zvysok si musi zarobit brigadami sama...a studuje tu.
Ano moze to byt problem ked partner berie peniaze ako samozrejmost...nevycita ti ze ich mas menej ale zase poklada ich dostatok za nieco bezne. Hlavne pokial to nie su jeho peniaze ale peniaze jeho rodicou...
Vyvolava to iste iluzie...bezpecia, stability a podobne.
Zvlastne...Zeny su nevyspytatelne...ale ako som uz niekde pisal vacsinou kalkuluju preco ano a preco nie...Jeden moj kolega zaraba celkom slusny balik penazi...jeho priatelka mi pripomina istu osobu...este nezrelu studentku ktora sa chce bavit a uzivat si..taku co sa nezamysla az tak nad nasledkami a dovodmi. Proste este nevyburenu babu. Ona je jeho uplny opak...chce si uzivat, chodit po diskotekach a mozno aj niekedy sa opit pod obraz bozi...On to nepotrebuje..nevyhladava to a nepodporuje. Iste ona ho ma rada...a mozno kedysi bola donho aj zamilovana...ale myslim si ze skor jej vyhovuje aka je teraz situacia...to ze on ma peniaze, ma ho rada, neobmedzuje ju len jej to obcas vycita...a vsetko funguje. Len na ako dlho ?
Ta zenska sa nikdy nezamysli nad tym co sa jemu nepaci a preco...len to proste prehrmi a ide sa dalej.
Aj ty si daj pozor aby ta nepokazili jeho peniaze...chod si vzdy vlastnou cestou a tvor si vlastne nazory...a pocuvaj. Peniaze kazia charakter...a nie len tie ktore mas ty...ale aj tvoj partner.
ja som bola oproti nemu z tej "bohatšej" rodiny, a okrem jedinej narážky na to že som z iného sveta, to nikdy problém nebol. Lebo na takých veciach nemusí vôbec záležať
nieje to zrovna moc prijemne, ale da sa to prezit ... pokial ti to rodicia druhej strany nedavaju vyzrat, lebo zrovna ich predstavy o vztahoch ich potomka nenaplnas. Kazda kopa pyta viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Sú to peniaze jeho rodičov nie jeho!
malo mne?
Ano moze to byt problem ked partner berie peniaze ako samozrejmost...nevycita ti ze ich mas menej ale zase poklada ich dostatok za nieco bezne. Hlavne pokial to nie su jeho peniaze ale peniaze jeho rodicou...
Vyvolava to iste iluzie...bezpecia, stability a podobne.
Zvlastne...Zeny su nevyspytatelne...ale ako som uz niekde pisal vacsinou kalkuluju preco ano a preco nie...Jeden moj kolega zaraba celkom slusny balik penazi...jeho priatelka mi pripomina istu osobu...este nezrelu studentku ktora sa chce bavit a uzivat si..taku co sa nezamysla az tak nad nasledkami a dovodmi. Proste este nevyburenu babu. Ona je jeho uplny opak...chce si uzivat, chodit po diskotekach a mozno aj niekedy sa opit pod obraz bozi...On to nepotrebuje..nevyhladava to a nepodporuje. Iste ona ho ma rada...a mozno kedysi bola donho aj zamilovana...ale myslim si ze skor jej vyhovuje aka je teraz situacia...to ze on ma peniaze, ma ho rada, neobmedzuje ju len jej to obcas vycita...a vsetko funguje. Len na ako dlho ?
Ta zenska sa nikdy nezamysli nad tym co sa jemu nepaci a preco...len to proste prehrmi a ide sa dalej.
Aj ty si daj pozor aby ta nepokazili jeho peniaze...chod si vzdy vlastnou cestou a tvor si vlastne nazory...a pocuvaj. Peniaze kazia charakter...a nie len tie ktore mas ty...ale aj tvoj partner.