Ahojte možno vám to príde blbé ale začala som chodiť tento rok na VŠ no a našla som si chlapca máme spolu veľa spoločného sama som nevedela ako ale verím mu viac než niektorým za celý život. No ale problém je v jeho matke. Ta ma panickú hrôzu z toho že...
... by ma hneď zbúchal ale ja som s ním ešte nespala a ani v najbližšej dobe to nemám v pláne a to by bolo dlho keďže som ešte s nikým nespala. Ale ostal u mňa na internáte cez noc a ja ani on sme nevedeli ako ale jeho matka sa to dozvedela len nevieme od koho tak ho varovala ale stalo sa to ešte raz a to mu už volala nech sa to už viackrát neopakuje. A to mu cca každú hodinu volala kde je. Ale stalo sa že ja som včera bola doma a zrazu zazvonila jedna pani a chcela s mojou maminou hovoriť no netušila som že to je ona aj keď to síce povedala neverila som tomu ani ja ani on že by to spravila a prišla za mojími rodičmi. A povedala to všetko mamine tá sa o mňa síce bojí ale nezakázala mi byť s ním len nech si dávam pozor. Jeho *ebnutá matka hovorila že ona proti mne nič nemá že vyzerám ako slušné dievča atď. ale že jej syn išiel študovať. A ona chce aby doštudoval a to som aj ja tam prišla študovať a s cieľom školu aj skončiť. Ale ona nechce aby sme spolu boli a potom zrazu hovorila že ak sa cez deň stretneme v poriadku ale aby k ničomu nedošlo tak aby sme nevyvádzali také veci. To bolo v stredu a keď som mu to povedala inak by to mamina urobila a to by bolo horšie napísal že ona je *ebnutá no vo štvrtok večer sme mali ísť večer von s tým že v piatok pôjde domov vlakom lebo mu to jeho *ebnutá matka nakázala a že ho bude čakať to urobila aj minulý týždeň. Lenže on odišiel domov dnes (štvrtok) lebo to chcela jeho matka. A aj to napísal najprv že sme mali ísť na obed ale keď som mu zavolala tak mi nebral telefón a to bolo cca 14:00 a ten telefón mi neberie vždy to zruší a to som mu už x-krát volala. Tak isto neodpisuje na sms a ani na FB jedine čo mi odpísal bolo keď som mu napísala že to vypadá tak že nikam nepôjdeme a či už je v autobuse a on že „sorry“. Apotom bolo ešte dosť správ a vôbec mi neodpísal ani na jednu No možno vám to príde blbé ale ja som naozaj zúfala neviem čo sa deje prečo ma ignoruje atď. Len viem že jeho rodičia sa rozviedli cca 4-5 rokov dozadu a spomínal že odvtedy je taká *ebnutá a to aj včera napísal ž je *ebnutá. Tak no chcela by som vás poprosiť o radu ak je to možné.
A ospravedlňujem sa že to bolo také dlhé ale nešlo to na kratšie napísať.
@ayame tazka situacia...tazko povedat co sa da robit v takejto chvili...kazdy clovek je iny...vela zalezi od toho ako velmi ste si blizky...ale skutocne..to znamena, ako to vnima cely vas vztah tvoj chalan...to si snim ujasni...lebo ak je on na vazkach...ze je to take ruzove len z tvojej strany..tak sa vykasli na to...vazne...a vies co...teraz ako to citam este raz...ser na neho...ako ignoruje ta, nekomunikuje...to nie je chlap..srry...aby ho jeho mamička takto ovplivnovala...lebo neozyva sa kvoli tomu...ono jeho matka, pokial spravila takuto vec ako hovoris...tak on mozno tiez zvazil ci mu ten vas vztah ( a ty ako osoba ) stojis za tolko, aby mozno doma od svojej podarenej mamky pocuval zakazdym litaaaanie...podla mna toto je vo veci...moja rada: Sprav pre seba laskavost a do buducna sa netraap kvoli ludom, ktory nestoja o teba...vazne...o nic nejde..to ze teraz mas depky, alebo si zufala kvoli nejakemu chlapovi..vies kolko nas je na svete??? este bude chalan kvoli ktoremu sa budies takto isto trapit..vyser sa na neho...zaujmi stanovisko...nebudes somnou komunikovat? tak pal do piče..iny bude..a hotovo...drz sa
Ja neviem dalo by sa ho do istej miery obhájiť, problém je v tom, že keď si raz človek uvedomí príčiny problémov, už sa na ne nejde viac vyhovárať. Myslím si, že robíš chybu ak jeho správanie sa akoby neberieš ani ako súčasť jeho prejaveniu postoja k vášmu vzťahu. Ako ísť proti rodičom je aj v 19tich náročné, to však nemení nić na tom, že požiadavky okolo súkromných, nie to ešte intímnych vecí má už mať v tomto veku vo svojich rukách, ak nemá, môže byť milunký, peknunký a neviem aký, ale nie je to materiál na vzťah nanajvýš tak na spestrenie dňa, respektíve niečo nezávezné, kde ti môžu byť jeho problémy s matkou úplne ukradnuté... Predsa len si mladá baba a citovo sa pripútať v takom veku ku niekomu, ešte k tomu k niekomu kto má takúto vec neporiešenú s rodičmi sa môže rovnať emocionálnej samovražde...
Ešte vydrž, ak sa to nezmení skonči to. Nech a vôbec Ťa nemusí trápiť, že je tvoj prvý chalan. A aj to, že ste spolu nespali je OK, ak sa rozídete, možno Ťa to bude mrzieť menej. Držím palce, ale nenaťahuj to zbytočne. Ak Ti to bude dlhšie vadiť, nájdeš si normálneho.
@dumbledore no hej ale už odpísala len jeho *ebnuta matka sa mu normálne vyhráža že ho vyhodí z domu ak sa so mnou nerozíde no on nechce a že budúci týždeň ma nebude kontaktovať a bude sa tváriť že sme sa rozišli no som osobne zvedavá ako to dopadne nerada by som sa s ním kvôli takej *ebnutej p*či rozišla ale tiež nechcem aby ho vyrazila z domu ak by k niečomu takému došlo tak sa s ním rozídem ja ale ja som mu verila že som mu povedala niečo čo sa týka môjho zdravotného stavu a aj tak mu to bolo jedno síce sa povypytoval pozisťoval si lebo chcel vedieť ako na tom "sme" ale ak by sa jeho mater dozvedela že som aj chorá to by bolo už iné fiasko a teraz sa začal znova a viac vypytovať s tým že ako na tom budem keď budem mať 40. znova ostal ako na začiatku je milé že sa bojí ale hovoril to s tým že keď bude mať 40 už nebude mať nikoho a že keby sa niečo aj mne stalo... a ďalej to nedokončil. len sa bojím je vidieť že tá stará p*ča ho nechce dať nikomu a len si ho k sebe pripútať ale keby som mohla tak jej najradšej jednu pri*ebem !
od takého muža by som dala ruky preč, teraz mu matka rozkazuje a aj potom sa bude pliesť do jeho vzťahu, a bude sa tváriť že ste sa rozišli aby potešil mamičku? no dievča, prajem veľa trpezlivosť s týmto
@rogin no ja by som sa na to vykaslala lebo ked takto nahle ju zacal ignorovat tak sa to nezlepsi a ona sa bude len trapit .. ked nieco bude chalan chciet sam sa ozve ale skor je pravdeposobnejsie ze sa neozve lebo je ovladany mamou ... a ona sa len zbytocne trapi a ako si povedal je vas vela a najde sa dalsi ktory si nenecha pokazit vztah len preto ze sa to nepaci jeho mame v skratke povedane ale jasne ze zalezi aj na inych okolnostiach ale aj tak by som sa nanho vyjebala
bože titul krava mesiaca vyhráva ... ... ale bavil som sa s jednou babou iba v jeden den, jednu konverzáciu, odvedy online nebola, a napísala že jej otec je general v armade resp. bol alebo také niečo a proste všetci doma musia poslúchať že sú silno veriaci a že proste dieťaťu určili že chcú z nej mať lekárku tak musela isť na medicinu. Akože bifloška lebo určite mala samé jednotky na strednej a nič iné nerobila len sa učila ved ovlada 6 jazykov ... no proste nechápem ako môžu takíto ľudia existovať. To by mali asi chodiť nejaké kontroly aby zistili či nemajú ľudia nejakú poruchu osobnosti alebo čo. Veď to je nenormálne. A toto čo som tu čítal tiež. Platí Debilovi nevysvetlíš že je debil.
Nevolá ti lebo pochopil ze by jeho prekliata mater urobila peklo aj tebe.
Na jeho mieste by som si uz nigdy ani nehladal vztah. Niekde v 50- ke by som to materi vyreferoval preco som bol sam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A ospravedlňujem sa že to bolo také dlhé ale nešlo to na kratšie napísať.
Na jeho mieste by som si uz nigdy ani nehladal vztah. Niekde v 50- ke by som to materi vyreferoval preco som bol sam.