mám problém... áno viem že to asi bude znieť hlúpo. celý ten problém. ale ide asi o to: kde bolo tam bolo, bol jeden chalan, úplne normálny, poznáme sa v pohode. ale len ako kamoši. takže som o ňom vlastne vôbec nič nevedela. možno som nášmu vzťahu neveno
ak si ta raz tak dal tak si ta tak dal a pochybujem zeby si to zmenila. ja som skoor aok to co si vsetko napisala. takze ako keby bola rec o mne a mas smolu dievcina. pohnojila si to!
Ja nemozem suhlasit s Kaskom.... Ak sa mu pacis, tak podla mna sancu mas, len ten krok musis spravit ty. A nie preto, ze si to "pohnojila", ale preto, ze on je hanblivy a ak si mysli, ze na viac nema, tak len tazko by nieco skusal.
Takze hlavu horem vypni hrud a riskni to Mozes ho skusit vytiahnut von a uvidis co to spravi.
ktovie mozno jej da sacnu a mozno nie. Ale kazdy vie jedno, v zivote ma kazdy len jednu sancu a ak tu zmarha uz sa nemusi naskytnut. touto teoriou sa ja drzim uz dlhe casy ... a je podla mna aj pravdiva
ak nieco velmi chces,musis o to aj bojovat...pretoze ak to nechas tak budes sa stale trapit a budes mat vycitky a preto musis urobit vsetko preto,aby sa to medzi vami napravilo...
viem...no povedzme, čo je lepšie, pokúšať sa to napraviť činmi, alebo rovno prísť a povedať, chcem náš vzťah posunúť ďalej, nehovorím že do postele, ale do roviny kde si každý povie pravdu a kde sa môžete otvorene rozprávať o svojich pocitoch, pretože ste si blízky...viem že sa to nedá vytvoriť len tak lusknutím prstov...ale dá sa to..
ak sa chces o to pokusit tak rovno na vec. pozvy ho niekde napr sa prejst .... tym ze sa s nim o tom budes chciet porospravat budu uz ciny (si myslim ja). takze na rovnu mu povedat cize co si ty napisala, porozpravat sa o svojich pocitoch ... a potom cakat ako zareaguje
Prist a povedat, chcem nas vztah posunut by som nerobil, to je dost velky risk... Skor na tu prechadzku a tam zistis ci je on na tom podobne ako ty, ak hej potom mozes zacat
ja mam fest velky problem a neviem co mam s nim robit!!! chodila som s jednym fest peknym a milym chalanom ale nechcela som sa s nim bozkavat a jedneho dna mi dal kopacky !asi kvoli tomu bozkavaniu) a neviem ci so ho mozem este ziskat pretoze nedavno mi povedal bude lepsie ked budeme "LEN KAMOSI" a raz mi hovori toto a potom mi dava sance to s bozkavanim HEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLPPPPPP
storočné problémy dookola. čo je asi najlepšie? aby vedel čo chceš a ty nebudeš musieť písať takéto problémy na forum. Takže sa s nim stretni a povedz mu to čo si sem napísala a to je všetko.Aké jednoduché že, stačí nabrať odvahu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ak si ta raz tak dal tak si ta tak dal a pochybujem zeby si to zmenila. ja som skoor aok to co si vsetko napisala. takze ako keby bola rec o mne a mas smolu dievcina. pohnojila si to!
Takze hlavu horem vypni hrud a riskni to Mozes ho skusit vytiahnut von a uvidis co to spravi.
a nevieem, on ti predtym nako naznacil, ze by cel neco viaac? podla mna nic neni stratene..
ktovie mozno jej da sacnu a mozno nie. Ale kazdy vie jedno, v zivote ma kazdy len jednu sancu a ak tu zmarha uz sa nemusi naskytnut. touto teoriou sa ja drzim uz dlhe casy ... a je podla mna aj pravdiva