ale aj keby to teoreticky bolo mozne, nie som si ista, ze uz by to bol clovek. a aj zdraveho cloveka moze stale *ebnut auto alebo hocico ine co by sa zrejme skor alebo neskor stalo.
a predlzit zivot sa da uz len dobrou zivotospravou, vid ti Japonci na nejakomodlahlom ostrove co jedia dokopy iba ryzu, riasy a ryby...dozivaju sa v priemere 100 rokov a o vacsine civilizacnych chorob ani nechyruju
A keby taka latka existovala tak by ste boli ochotni urobit cokolvek ak by bola realna sanca, ze ju ziskate Bezohladu na to kto si ake ,,mudrosti'' pise. To je proste pud sebazachovy.
Opak mozete tvrdit (a aj mu kludne verit....) len preto, ze taka latka nie je.
Nedávno sme túto tému rozoberali na biológii a "žEVRAJ" sa dá žiť večne. aj ked,nenazvala by som to,že večne,len by sa zastavil proces starnutia. prejde ta auto a konec aj tak-takže. ale v princípe by sa proces starnutia dal zastaviť. "ževraj" stačí na to vybrať neviem akú bunku,nerv či čo to bolo (nespomeniem si). "ževraj" sa to skúšalo na potkanoch... teoreticky by sa to dalo-prakticky nie. takže sa tešme,že sme smrtelnici. takto si viac vážime zivot. aspon podaktorí.
Životnosť ľudskej bunky je 120 rokov, i keď je pravda, že niektorí túto hranicu prekročili (najdlhšie žijúci človek mal, tuším, 135 rokov, keď zomrel).
No nikdy nezomrieť?... To je nezmysel. To život po smrti je večný.
Nie, ani dnešná moderná veda nedokáže vytvoriť látku na "nesmrteľnosť" , je to veľmi proti prírode a neexistuje taká látka , maximálne na starnutie pokožky a tak ale na nesmrtelnost nie
Nedava predsa zmysel ,aby po tom co zomrieme uz nic nebolo..ved si to nevieme ani len predstavit,ved uz v nasej mysli je zakorenena tuzba po vecnsti,nekonecne...smtrou sa vsetko,verim,este len zacina...preto sa treba snazit zit co najlepsie,byt co najlpesimi ludmi,lebo co si tu zasejeme,potom budeme zat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
no kto by ozaj chcel?
ale aj keby to teoreticky bolo mozne, nie som si ista, ze uz by to bol clovek. a aj zdraveho cloveka moze stale *ebnut auto alebo hocico ine co by sa zrejme skor alebo neskor stalo.
a predlzit zivot sa da uz len dobrou zivotospravou, vid ti Japonci na nejakomodlahlom ostrove co jedia dokopy iba ryzu, riasy a ryby...dozivaju sa v priemere 100 rokov a o vacsine civilizacnych chorob ani nechyruju
ano, chcela som byt trapne vtipna. dufam, ze sa podarilo.
Opak mozete tvrdit (a aj mu kludne verit....) len preto, ze taka latka nie je.
No nikdy nezomrieť?... To je nezmysel. To život po smrti je večný.