ahojte, mám poslednou dobou velký problém s nespavosťou,nespím ani hodinu, celú noc bdiem a už ma to nebaví... neviem prečo to tak je mal som s tým už davno problemy a prešli a teraz su zase tu... máte skusenosti,pomožete?? mam vpohode postel....
mám s tým bohaté skúsenosti
ked chceš prírodné vecičky:
lyžička medu, alebo mlieko/čaj s medom
teplé mlieko
vločky
čučoriedky, slivky alebo orechy
čerešňova šťava
a ďalšie a potom samozrejme sú veci, ktoré môžu vadiť v tvojej izbe alebo v tvojej psychike
Ja mam cele leto nespavosť každý rok.. proste v tom počasí nezaspím ja potrebujem chladnejšie počasie na spanie a ne že idem o 3 rano venčiť psa v kraťasoch a tielku a mi dobre že ne horuco ešte aj
Joooj jak sa teším na zimu jak si zase pospinkám po uši zakrytý
Takže počkaj aj ty do zimy a možno budeš spať lepšie
Dobre to posnam, nespavost je hnusna... ja mam so spankom problemi odmala... skusali na mna vselico : mlieko s medom, cajiky a neviem co vsetko ale marne... steba poskusat cosa da cez den sa fyzicky unavit, na vecer zrelaxovat a pred spanim dobre vyvertat.. skusit chodit aj ked sa ti nechce spar o rovnakom case... ak ti nic z tohto nepomoze skus si upratat myslienky uz pocas dna nnech ti nevyria hlavou pred spanim.... mne osobne sa najlepsie spi ked mam volno a klud ziadny stres
Ja mám tiež problémy so spaním a môžem povedať že ani veľká únava abo čaje nepomáhajú (aspoň v mojom prípade) pretože problém je v neustálom premyslani nad niečím jediné čo mi pomohlo teraz bolo odísť z domu a izolovať sa od všetkých problémov, spravodajstva a vonkajších rusivych vnemov a môžem povedať že od nedele čo nie som doma, nie som na pc, nepozerám správy, nečítam svoje knihy a nestretavam sa s negatívnymi ľuďmi spim ako bábätko
ja keď nemôžem zaspať, ale viem, že som unavená, tak si ľahnem do tmy a nechám si otvorené oči. Pozerám proste do tej tmy, a aj keď mi už padajú viečka, stále mám otvorené oči...ono ma to tak unaví, že stále zaspím
Cely zivot neviem spat, nikdy nezaspim skor ako o hodinu-dve a v uplnom tichu a tme, v noci sa budim, hrozne ma to stve ak rano vstavam trva zaspavanie aj 4 hod ako tuto noc.. Spala som 3 a nic z tych prirodnych blbosti nepomaha, ani persen mi nepomohol nic proste
mám bohaté skúsenosti, ale nepomôžem, lebo som zatiaľ nedokázala pomôcť ani sebe. treba pohľadať na nete, je miliontristo trikov, ako tomu pomôcť a skúšať, či ti niečo nesadne. každopádne aktivita cez deň je podľa mňa dosť kľúčovou vecou.
@sasuke ale nie tak presne ako ja ( som to potrebovala asi presne pomenovať ) @gibi ja nikdy dlho nevydrzim, lebo hned zaspim a posediacky je to take no :/
no neviem co a ako robis ale moju nespavost sposobovalo/sposobuje
1.Stres
2.PC
3.Jedlo neskoro vecer
4.Daka super/zhnusujuca udalost nad ktorou premyslam
skus pred spanim sa ponatahovat,prebehnut
vypni vsetky elektricke veci v okolii cca 5 m pokial nemusis ani mobil si nenechavaj pri sebe
Skus sa viac usmievat nestresovat :/ nefunguje na mne
a ked mas nahodou nad cim premyslat tak to skus dako zahnat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ked chceš prírodné vecičky:
lyžička medu, alebo mlieko/čaj s medom
teplé mlieko
vločky
čučoriedky, slivky alebo orechy
čerešňova šťava
a ďalšie a potom samozrejme sú veci, ktoré môžu vadiť v tvojej izbe alebo v tvojej psychike
Joooj jak sa teším na zimu jak si zase pospinkám po uši zakrytý
Takže počkaj aj ty do zimy a možno budeš spať lepšie
@gibi ja nikdy dlho nevydrzim, lebo hned zaspim a posediacky je to take no :/
1.Stres
2.PC
3.Jedlo neskoro vecer
4.Daka super/zhnusujuca udalost nad ktorou premyslam
skus pred spanim sa ponatahovat,prebehnut
vypni vsetky elektricke veci v okolii cca 5 m pokial nemusis ani mobil si nenechavaj pri sebe
Skus sa viac usmievat nestresovat :/ nefunguje na mne
a ked mas nahodou nad cim premyslat tak to skus dako zahnat
alebo si daj pred spanim sprchu