vraj niektori Spanieli po malej potrebe nesplachuju. co je ok ked su v Spanielsku (malo vody, setria) - ale ak si ten zvyk prinesu napr. na Slovensko, uz pre to ludia nemaju pochopenie.
moč lieči plesne na nohách, takže by som si pomyslel, že to má ako vodný kúpeľ, najmä pri tých záchodoch s plochou základňou, kde sa dá dobre položiť noha
Čo ja viem, my keď sme na tom boli finančne najhoršie ako rodina a manka musela tri decká živiť z 6000 korún mesačne tak sme nesplachovali po jednom šťaní.
tým však netvrdím, že je ok nechať močovku a iné "hmoty" zapáchať na wcku, len by bolo vhodné prísť na iný spôsob likvidácie týchto vecí než pitnou vodou
Nemyslel by som si o ňom nič pokiaľ to nesmrdí tak nech nesplachujú ja tiež nesplachujem za každým keď sa vymočím..
Ale keď som u cudzích tak splachnem samozrejme..
Inak som aj čítal taký fakt že keby ľudia radšej šťali do vane a potom to trochu sprchou spláchli tak by ušetrili ročne až dosť veľa money (neviem už presne koľko)..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
true story
Nič nevysvetliteľné
Príde mi to nechutné, hlavne u niekoho na návšteve.
Ale keď som u cudzích tak splachnem samozrejme..
Inak som aj čítal taký fakt že keby ľudia radšej šťali do vane a potom to trochu sprchou spláchli tak by ušetrili ročne až dosť veľa money (neviem už presne koľko)..
naši v noci keď cikajú tak nesplachujú aby nikoho nezobudili a ja keď idem ako prvá ráno do kúpeľne tak je tam smrad nekonečný.
a nikto by takéto voľačo neriešil.