presne, a ako rodičia môžu donútiť dospelého človeka, aby išiel na VŠ? Tak začnem zarábať alebo čo, keď nechcem ísť na VŠ, alebo keď tam už som, tak sa na to nevykašlem na konci môjho štúdia..
v pohodicke moze, skusky su iba pre ludi co sa nudia a chcu si nieco dokazovat, inak to nic neznamena, takze stale je tu sanca ze este dostane titul. nadej zomiera posledna.
You are all wrong!
Co ak sa jedna o volitelny predmet? A dana slecna splna pocet potrebnych kreditov? Vtedy moze ist kludne na statnice. Teda aspon na mojej skole je to tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
inak @2
nie, ja uz nechodim na vysoku skolu
no odist nechcela
presne, a ako rodičia môžu donútiť dospelého človeka, aby išiel na VŠ? Tak začnem zarábať alebo čo, keď nechcem ísť na VŠ, alebo keď tam už som, tak sa na to nevykašlem na konci môjho štúdia..
od zaciatku sa neucila
europske stúdia
nie, nemoze statnicovat
daj sa liecit paneboze
Co ak sa jedna o volitelny predmet? A dana slecna splna pocet potrebnych kreditov? Vtedy moze ist kludne na statnice. Teda aspon na mojej skole je to tak
fakt by mali vysoké školy brať o polovicu menej študentov, lebo potom vážne študuje každý retard