Viem že asi 90% príspevkov si na mne vyhoní svoje ego pretože sama nadhodím tému, ktorú by som skritizovala...ale ak mi jeden človek povie čo je na mne zle aj to mi možno trochu pomôže. Veľmi veľa ľudí v mojom veku má vzťah. Keď ich vidím mám aj ja chuť
Ničí ma keď sa cítim ako nieči majetok ked je ten človek nustále pri mne a viem, že čiastočne som obmedzovaná...
bud este vobec nie si pripravena na vztah, alebo si vyberas nespravnych muzov. ked budes fakt zamilovana, budes chciet skakat a lietat od stastia a rozhodne sa nebudes citit ako majetok...moj nazor.
@willbebetter ak by som nebola pripravená to by bola ešte tá dobrá možnosť, len to s tým výberom neviem moc ovplyvniť teda nedokážem predom určiť ako mi s ním bude v budúcnosti a aj ked moji bývalí boli prrvažne povahovo rozliční vždy to bolo rovnaké
nie si sama
mne dochadza az po rozchodoch ze mi uplne prestal fungovat mozog alebo co. teraz od posledneho mam kolko 6 tyzdnov dako? a odvtedy som ako iny clovek (k lepsiemu) lebo si mozem robit absolutne co chcem kde chcem a s kym chcem a desi ma ze by ma niekto obmedzoval. lebo ja ked si poviem ze idem na pol roka do mongolska tak tam naozaj idem.
casto som si myslela ze ved s tymto je to ine ale potom sme sa rozisli a bang som tam kde som bola
chlapi su fajn pokial rano odidu no
zamysli sa ci vobec nejaky vztah v tomto rozpolozeni/zivotnej etape/whatever potrebujes
ja som zistila ze nie. bozechran konecne som normalna
@kaylee súhlasím, asi nechcem vzťah ak to mám cítiť takto, len je divné že sa o tom z nikým nemôžem porozprávať lebo sú takmer všetci moji blízky zadaný šťastný chodia spolu na výlety a neustále mi niekoho dohadzujú a ja sa potom cítim jak debil .....
Časom narazíš na toho správneho chalana.. alebo len budeš tak zúfala že už ti to bude jedno. Ja som cca v 14-15 rokoch mal také obdobie že som strašne závidel iným vzťah a proste chcel som aj ja niekoho si nájsť.. a teraz ma to už nejak netrápi. Proste nechcem nejaké dievča nasilu hnať do vzťahu len aby som nebol sám. Samozrejme ak by sa našla nejaká ktorá by sa mi fakt páčila tak by som sa s ňou pokúsil byť niečo viac ale baliť dievčatá len aby som nebol sám mi príde ako zbytočná námaha.
ja som v tomto úplne rovnaká.. okrem tých nálad teda.. zo začiatku je vše fajn, ale akonáhle to už začína byť fakt že vážne, a začínam sa nad vecami viac zamýšľať, tak spanikárim a vykašlem sa na to, nie že by som toho človeka nemala rada, ale neviem si ešte predstaviť zdieľať s niekým toľko svojho času a byť niekým obmedzovaná určitým spôsobom.. alebo ma príliš desí tá myšlienka tak sa na niekoho naviazať? neviem, nah už mojim rodičom to je divné, že mám 19 a nikoho som k nám domov ešte nikdy nedoniesla a vypytujú sa ma na chlapcov, ale tak asi to chce čas a toho správneho alebo čo som len proste ten typ, čo radšej bude sám, ako by mal mať za každú cenu niekoho a zoberie hocijakú možnosť, čo príde
@ps102 mne to už tak lezie na nervy, až mi je z toho vtipne lebo sestra si už domov doniesla pár chlapcov tak to je pre nich asi nezvyk.. aj tento víkend čo som bola doma sa ma mama vypytovala, či sa mi už na vš páči nejaký chlapec a bla bla bla, tak som jej len povedala, že je trápna a išla som do izby a ocino si zo mňa zvykne robiť srandu keď ide tá reklama na zoznamku pre náročných, že nech sa zaregistrujem
@kittan problém je ža ja nemám 14-15 rokov a nezávidím im ho Skor ked ich vidím hovorím si, aké by to bolo byť takto šťastný ...kedže ja to nedokážem (momentálne) tak vnímať ..... @nicolletz v tvojom príspevku som sa našla, aspon viem že nie som sama
ale ved ja nechápem ľudí.. mnohí sa spravaju ako keby bolo povinné mať od určitého veku vzťah.... ale ved bud slobodná/nezadaná aj roky... ked príde ten pravý čas a pravý človek s ktorým s abudeš cítim dobre tak to zistíš. dovtedy sa nemusíš viazať, predsalen radšej byť single a šťastná ako zadaná a nešťastná a robiť to len preto lebo je to IN niekoho mať... alebo pod.
v podstate súhlasím s @1
ja som tiež dlhé roky odmietala vzťah. necítila som sa na to niekomu venovať kopec môjho času, cítila som sa obmedzovaná. a potom som sa zaľúbila a pochopila, že láska je o inom. momentálne som 2apol roka vo vzťahu a nikdy som sa v ňom necítila nijakým spôsobom obmedzovaná a nikdy som nebola taká šťastná, ako som odkedy mám tento vzťah.
ak si šťastná ako slobodná tak to nemeň len preto, že okolie chce a podobne. raz sa zaľúbiš a pôjde to samo
@mouette Ked sa mam priznat tak tiez som na tom podobne ako ty. Niezeby som po case svoju priatelku nelubil, ale vzdy pridu nejake nezhody, zacneme sa hadat, sme menej spolu atd.. A vzdy sa to rozpadne a jasne ze chyba je na mne.. Cize uz radsej tiez nehladam ziadnu, aj ked sa nejaka ozve ku mne tak total ignore. Je to tazke takto prezivat ale je to ovela lepsie ako byt stale sklamaný.
@nicolletz Tak tomu už fakt nerozumiem že ako sa v tom môžu natoľko vyžívať že je to pre teba už otravné
Iný rodič by bol rád že aspoň nechodíš s nejakým pakom, práve také atraktívne baby ako ty sú totiž ich častým cieľom.
Tvoj prístup je správny. Viac sa oplatí do ničoho sa nehrnúť a počkať si na niekoho kto bude stáť za to a nepoľaviť z nárokov
@passarinho úplne neznášam chalanov ktorým ked poviem že nechcem nikoho a začnú to riešit že to si len namýšlam ...ako keby nemohli pochopit že je pre mna zaťažujucejšie a ťažšie byt vo vzťahu a trápit sa ako byt slobodná .....chápem ta istým sposobom
@mouette Ja som dnes lezal pri byvalom spoluziakovi a jeho novej partii no mal so dost. Ako nehovorim ze ja som nejaky krasavec ale oni mali odomna dost daleko, v hlave hovno a rozpravali sa ze jak balia holky. Ze jeden obrazne povedane je Rybar. Hodi navnady a caka ktora sa chyti a skusaju to na kazdu jednu aj ked caje maju. Cize preto ta zacnu riesit. Len hadzu navnady.
@mouette Nechces nikoho, alebo cakas na toho praveho... vacsina ludi tu pise ze im je fajn samo, ved sme v demokracii ostante sami aj do smrti.. a možno ked pride pravy cas, nepride ten pravy k Vám, ja som teraz sam cca 4 roky, ale strasne mi to lezie krkom uz dobre 3 roky, jednoducho clovek potrebuje niekoho o koho sa opriet, lebo kamarati nevydrzia vecne
@passarinho aj to je možné ich tiež neviem čo na tom baví radšej by som svoj život venovala niečomu prospešnejšiemu ale to ked si povedal,,nehovorím že som nejaký krasavec ale oni mali odo mna daleko,, presne toto poznám dojde za nami chalan šíroký 5 metrov hnusný ksicht a skonštatuje pfu na tejto ,,party,, nie je ani jednej peknej baby mám pocit že oni maju svoje vnutorné veľké alter ego @baldurs okej nemyslela som to totálne doslovne teda keby sa nájde človek s ktorým mi je super jasné že to skúsim ale zatail ma to pri málo kom bavilo pri každom som sa cítila časom nepríjemne, ale ak by sa raz našiel niekto kto moju povahu v tomto pochopí a nechá mi priestor taký aký potrebujem budem ako v siedmom nebi
@mouette Tak ked nieco prospesnejsie ich nebavi a v tom su "dobry". Vzdy je lepsie chodit s cajou ako napr chodit s peniazmi vo vrecku. Za peniaze si spolocnost, sex, niekoho kto ti navarí... nekupis. (Akoze kupis ale zadarmo je to lepsie.) Mozno ma ine nároky. Myslí si ze zriesi Pamelu Anderson.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
bud este vobec nie si pripravena na vztah, alebo si vyberas nespravnych muzov. ked budes fakt zamilovana, budes chciet skakat a lietat od stastia a rozhodne sa nebudes citit ako majetok...moj nazor.
Spoznas pana dokonaleho a vsetko bude inak
mne dochadza az po rozchodoch ze mi uplne prestal fungovat mozog alebo co. teraz od posledneho mam kolko 6 tyzdnov dako? a odvtedy som ako iny clovek (k lepsiemu) lebo si mozem robit absolutne co chcem kde chcem a s kym chcem a desi ma ze by ma niekto obmedzoval. lebo ja ked si poviem ze idem na pol roka do mongolska tak tam naozaj idem.
casto som si myslela ze ved s tymto je to ine ale potom sme sa rozisli a bang som tam kde som bola
chlapi su fajn pokial rano odidu no
zamysli sa ci vobec nejaky vztah v tomto rozpolozeni/zivotnej etape/whatever potrebujes
ja som zistila ze nie. bozechran konecne som normalna
V tejto veci som veľmi rád že moji rodičia nemajú žiadne poznámky, dotieravé otázky a narážky na moje (ne)vzťahy
ja som tiež dlhé roky odmietala vzťah. necítila som sa na to niekomu venovať kopec môjho času, cítila som sa obmedzovaná. a potom som sa zaľúbila a pochopila, že láska je o inom. momentálne som 2apol roka vo vzťahu a nikdy som sa v ňom necítila nijakým spôsobom obmedzovaná a nikdy som nebola taká šťastná, ako som odkedy mám tento vzťah.
ak si šťastná ako slobodná tak to nemeň len preto, že okolie chce a podobne. raz sa zaľúbiš a pôjde to samo
Iný rodič by bol rád že aspoň nechodíš s nejakým pakom, práve také atraktívne baby ako ty sú totiž ich častým cieľom.
Tvoj prístup je správny. Viac sa oplatí do ničoho sa nehrnúť a počkať si na niekoho kto bude stáť za to a nepoľaviť z nárokov
@baldurs okej nemyslela som to totálne doslovne teda keby sa nájde človek s ktorým mi je super jasné že to skúsim ale zatail ma to pri málo kom bavilo pri každom som sa cítila časom nepríjemne, ale ak by sa raz našiel niekto kto moju povahu v tomto pochopí a nechá mi priestor taký aký potrebujem budem ako v siedmom nebi