Už sa určite každému z nás stalo ,že sa nešťastne zaľúbil : Ja síce tento problém nemám , ale je dosť podobný : Zaľúbil som sa a bojím sa sklamania . Ako sa mám teda odľúbiť ?: D alebo lepšie povedané , ako vy zabudnete na lásku ?
zabudnut na lasku preto, ze sa bojis sklamania?kazdy clovek sa minimalne raz za zivot sklame ale ide dalej...to nikdy nebudes chciet mat s niekym vztah len preto ze sa mozno sklames?
dopredu sa ťažko odľúbi. najprv sa treba nechať sklamať (ak to teda nevyjde), aby sa táto kapitola ukončila, až potom je človek schopný sa z toho dostať. napadajú mi len dva prípady, kedy by to šlo: keby tí dvaja natoľko obmedzili kontakt, alebo keby si ten zaľúbený našiel iný objekt.
no ja mam tiez taky problem a ked som sa spytala kamosa ktory je mimochodom o dost starsi(aby ste zas nedobrdzali za som "krpec" a kamos ties) ze ci na nho zabudnem tak on mi len na to povedal: Ak si zamilovana tak tato laska sa moze prekonat len druhou ovela silnejsou ako bola ta prva....takze....vela stastia.....a mne by sa to stastie veru ties hodilo
ak sa bojis sklamania tak sa vlastne bojis celeho vztahu .... ale ako inak zistis ci ta sklame ak ten vztah nevyskusas? Je lepsie lutovat vztah ako lutovat ze to clovek ani nevyskusal ....
človek sa snaží ako najviac vie a potom je on ten najväčší kokot,ktorý za všetko môže..... čo bolo to bolo.... možno bude nabudúce bude lepšie..... nejak to prežijem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
inak myjava? tam som sa narodil
Prečo sa aspoň o tú lásku nepokúsiš?
k veci, tak podobne som na tom aj ja, nevešaj hlavu, nejsi v tom sám
Chcel vidieť reklamu na OB,tak si zmenil vek a potom na to zabudol
kedy to ludia konecne pochopia!
na odlubenie je len cas! a klin sa klinom vybyja-neucinne!!! pretoze sa to len nabali a zbytocne vacsia tazoba!
na cely život? - pozri sa koľko sa toho kurví...
Ja som si pokúšal vsugerovať všetky jej chyby, ako tie najhoršie a dosť mi to pomohlo....
A stve ma ze sa vsetko len zhorsuje!