Mam dilemu. kupila som si pred rokom notebook, s kt. nie som spokojna, vyvalila som zan 500e a mam moznost ho predat za 300. rada by som si kupila cosi ine,uvazujem nad netbookom,pretoze ho potrebujem skoro denne prenasat do skoly (nie v mojom meste),takz
Ahoj, ASUS Eee Pad Transformer mi tu kričí frajer. Je to notebook s odpojiteľnou klávesnicou. čiže je aj ako tablet.Len myslím že stojí 500e a display je 10". že dobré recenzie sú na to
@2salome2 z nich by som bral asi to lenovo, kupoval som sestre podobné a to je celkom fajn , slušné vychytávky sa tma dajú nájsť aj za nízku cenu, pri aceri by osm si tým nebol tak celkom istý ...
@night ano,sestra ma asus 10",ja by som brala 11.6"...tento co mam chcem vymenit,lebo stale mrzne,od zaciatku su s nim problemy ci uz s vypinanim alebo zapinanim a mam ho len rok,takze si myslim,ze by mal ist normalne este. je v zaruke,avsak ked bol minule u n
@night ano,sestra ma asus 10",ja by som brala 11.6"...tento co mam chcem vymenit,lebo stale mrzne,od zaciatku su s nim problemy ci uz s vypinanim alebo zapinanim a mam ho len rok,takze si myslim,ze by mal ist normalne este. je v zaruke,avsak ked bol minule u nich,tak mi reklamaciu neuznali a musela som zaplatit za opravu-nvm co opravili,ked stale mrzne,su problemy s tym vypinanim iba co mi windows preinstalovali...este po ich oprave mi aj tlacidlo Fn prestalo ist...no uzas...neviem ci je to chyba tohto asusu alebo vsetkych??? zevraj som dala dost penazi za malu kvalitu (mam asus k53e...)no tak teda neviem
môj názor je že momentálne sa neoplatí kúpiť netbook pretože hybridy (tablet+klávesnica) vydržia dlhšie na batériu, môžeš si na nich zahrať viac hier pretože maju andriod a na windows nieje tolko aplikacii pre mennej výkonne zariadenia. Sú kvalitné spracované a sú to hybridy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» www.qcomp.sk/shopping/produc...
prípadne tento
» www.qcomp.sk/shopping/produc...