Nechápem keď niekto zmizne. Proste ide do práce, obchodu muž alebo žena proste niekto a domov sa už nevráti.Tomu vôbec nechápem.Vôbec ho nenájdu a ani jeho pozostatky.
myslím, že kopa vecí sa diala i kedysi, len nikto o tom netočil toľko reportáží a tak o niektorých záležitostiach vedelo len najbližšie okolie... teraz vieme o nich všetci, tak nám to príde ako veľká vec a šíri sa strach a panika. Mnohokrát istotne úplne neopodstatnene....Nehovorím, že máme voči tomu zostať úplne ľahostajní, ale....Mám pocit, že aspoň v tých televíznych novinách nevedia vyplniť adekvátne svoj vysielací čas a tak na svetlo sveta vyťahujú hocakú somarinu a robia z nej senzáciu, čím mnohokrát možno inšpirujú iných, že toto a onô sa dá i takto urobiť a tým počet niektorých prípadov môže len zbytočne narastať.
napríklad s tými únosmi detí...ja keď som chodila na základku, tiež panoval medzi deckami chýr, že po meste a okolí chodí čierna limuzína, ktorá kradne deti a údajne pár spolužiakov i naháňala...kto o tom vedel? nikto....škola tomu nevenovala pozornosť, rodičia takisto a vlastne i napriek tomu, že som tú limuzínu videla na vlastné oči, nepočula som o nejakom konkrétnom prípade, že by sa niekomu doma decko stratilo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
napríklad s tými únosmi detí...ja keď som chodila na základku, tiež panoval medzi deckami chýr, že po meste a okolí chodí čierna limuzína, ktorá kradne deti a údajne pár spolužiakov i naháňala...kto o tom vedel? nikto....škola tomu nevenovala pozornosť, rodičia takisto a vlastne i napriek tomu, že som tú limuzínu videla na vlastné oči, nepočula som o nejakom konkrétnom prípade, že by sa niekomu doma decko stratilo...