Čím to môže byť, že je mi neustále zima? Ostatní členovia domácnosti chodia teraz v zime po byte v tričkách s krátkymi rukávmi, a ja musím mať na sebe tielko, tričko a mikinu a na nohách hrubé ponožky, aby mi nebola zima. Aj v lete nosím na tričku vždy mi
Niečo podobné má aj moja spolužiačka,je jej stále zima,často sa trasie,aj keď nám ostatným je v triede teplo.. a chodí naobliekaná tiež stále,lenže ona to má z toho,že rapídne schudla z 70+kg na 42kg, nechce poriadne jedávať a teraz má zdravotné problémy.Ak je to tvoj prípad,že si takto schudla,môže to byť aj v tom,ale kľudne aj v niečom inom...Byť tebou,išla by som radšej na vyšetrenie k lekárovi. :-S
Ježiši trepete tu o štítnej zľaze. Mne je zima celý život a mám štítnu žľazu v poriadku. Niekomu je proste chladno. A neviem ako ti poradiť, sám som skúšal nájsť riešenie ale fakt treba mať bavlnené ponožky a žiadne umeláky a tak no kúriť treba viac nám takýmto umrznutým ...
... jako tak kukám, len za posledních niekolko týždnov - tolko diagnostickích, sys. "oříškov" - tu na B. by sa uživil aspon 1 dr Haus a jeho dgs. oddelenie.. :ehm:
@janehonda ja by som sa na tvojom mieste nestresovala so žiadnymi diagnózami. Čo ti chýba je VODA.TEKUTINY.
povedz mi koľko tak za deň vypiješ tekutín? LEbo podľa toho čo si napísala, že ti je neustále zima a máš permanentne nižší tlak mi vychádza jedine to, že málo piješ musíš zabrať!
a k teme: myslim si ze nemusis mat ziadny problem len to proste tak je napriklad si zober mna s mamkou sedime v jednej miesnosti- ja len v spodnom pradle ona teplaky, ponozky, tricko, mikca xD a obe sme pohode
@padlyanjel krv mi brali naposledy na 17 rocnej prehliadke. je to sice par mesiacov, ale uz aj vtedy mi byvala zima. a doktorka povedala ze je vsetko v norme
@pinkhero ja viam, len je to proste neprijemne. triast sa zimou ked ostatni odpadavaju od tepla :/
@janehonda no keď človek málo pije, tak mu klesá tlak, má horšiu cirkuláciu krvi, a preto sa nemá ako rozvádzaťkrv, a teda teplo do celého organizmu, lebo sa všetko teplo sústreďuje na orgány, čiže máš studené končatiny a podobne.
V extrémnych prípadoch keď pije človek neustále vyslovene málo, tak má problém práve taký, že má príliš vysoký pulz aj vysoký tlak, pretože krv je tak hustá, že srdce musí pumpovať ako besné, a zároveň sa musí tvoriť veľa hormónu, ktorý sa volá vazopresín, aby udržal tlak v cievach.
Pre svoje zdravie, prosím ťa, vypi aspoň 2,5 litra denne.
@meana ok dakujem
ale ani pri navasciom snazeni nedam 2,5 za den. podla mojich vypoctov tolko vypijem za 2 a 3/4 dni. a to sa musim velmi premahat,ale pokusim sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@tennajsilnejsi sak asi som slepy alebo co ale vidis
zimomrivost spomalenej ked uz
a ked mi je moc zima, tak idem cvicit
to bud ešte rada že máš takéto typu 90 / 60, radšej jako napr. 140 / 90-100
but anyway, išla by som na tvém míste na endokrinol. / interné (al.aj cievne !!
povedz mi koľko tak za deň vypiješ tekutín? LEbo podľa toho čo si napísala, že ti je neustále zima a máš permanentne nižší tlak mi vychádza jedine to, že málo piješ musíš zabrať!
a k teme: myslim si ze nemusis mat ziadny problem len to proste tak je napriklad si zober mna s mamkou sedime v jednej miesnosti- ja len v spodnom pradle ona teplaky, ponozky, tricko, mikca xD a obe sme pohode
@lyterka
@padlyanjel krv mi brali naposledy na 17 rocnej prehliadke. je to sice par mesiacov, ale uz aj vtedy mi byvala zima. a doktorka povedala ze je vsetko v norme
@pinkhero ja viam, len je to proste neprijemne. triast sa zimou ked ostatni odpadavaju od tepla :/
V extrémnych prípadoch keď pije človek neustále vyslovene málo, tak má problém práve taký, že má príliš vysoký pulz aj vysoký tlak, pretože krv je tak hustá, že srdce musí pumpovať ako besné, a zároveň sa musí tvoriť veľa hormónu, ktorý sa volá vazopresín, aby udržal tlak v cievach.
Pre svoje zdravie, prosím ťa, vypi aspoň 2,5 litra denne.
ale ani pri navasciom snazeni nedam 2,5 za den. podla mojich vypoctov tolko vypijem za 2 a 3/4 dni. a to sa musim velmi premahat,ale pokusim sa
možno malo jódu
Dr.House rieši zamotanejšie prípady resp jeho scenáristi