Mám cca rok a pol Samsung galaxy s3 mini a dnes len tak z ničoho nič sa mi sám od seba reštartoval a keď ho zapnem reštartuje sa po pár sekundách znova, nič nemožem na telefone spraviť a už sa reštartuje a takto to pokračuje stále. Skúšala som aj vybrať b
3. podrž kým sa ti neukáže Samung Galaxy S III mini i8xxx obrazovka
4. Pusti všetky
Dostaneš sa do Recovery módu
5. Pomocou tlačítok volume sa dostaň na wipe data/factory reset, potvrdíš myslím že power tlačítkom, volume tlačítkami na yes, počkáš chvíľu
6. Reboot system now a ideš
@saksi jeej super dakujem moc. a inak mam tam rozohrazu hru clash of clans a som pomerne vysoko leveel 53 a nechcem o to prist je nejaka sanca ako to zachanit?
mohla by som mat kludne aj iPhone aj hocijaky iny telefon ale cuduj sa svete mam tento, lebo som si ho kupovala pred rokom a v tom case bol pre mna top a vo vseobecnosti som s nim spokojna len teraz zacal haprovat takisto ako moze zachvilku vam a nepomoze vam ani Windows phone ani nic ine takze nechapem co tu riesite, mala som normalnu otazku a ak si mienite dokazovat, ze ste vaac tak to mi je uprimne u prdele.
@salwiska
áno myslím si, že som viac lebo mám WP (to vôbec)
ani nemám proti tebe nič za to že máš android ale mám potrebu furt upozorňovať na to, aký je v androide bordel, seká to, padá to atď... za poslednú dobu si spomínam na min. 4 fóra kde mali ľudia problém s mobilom a vždy android...
veď ja sa iba snažím ušetriť ľudom pár problémov...
@saksi a co prosim ta obnasa ten reboot? sa mi zmazu vsetky data a o vsetko pridem ci? lebo na videu daval tu moznost factory reset a to myslim premazalo cely system.. ci to nieje ako pri pc ze sa len spamata
@salwiska v prvom rade nepocuvaj tych co vedia o androide trt, pretoze android je dobry system ale pre ludi co ho vedia pouzivat, preto je tam kde je to co tam ma on v samsungu to cwmko neviem ci mas to ty v mobile, ale ak si skusala tak uz vies. ak ano tak zbytocne riesit dalej, to co sa pitas na reboot je vlastne restart ale nie reset iba telefon restartne ako system windows ked das restartnut.
@salwiska ten reboot je restart, nezmaze pokial ich mas na karte, to jedine ak by si tam dala format co je tam moznost sd card. cize ak mas pochybnosti a fotis na kartu tak ju mozes vybrat. ale ak mas mobil v zaruke tak reklamuj alebo ak tam mas ten cwm co pochybujem lebo to org android nema to sa doinstaluvava tak cez neho tam mozes dat cokolvek a akykolvek android co je pre tvoj mobil a neriesil by som len resety.
@salwiska neviem toto som neriesil, v prvom rade skus ci ti vobec ide to boot menu ako je v tom videu, lebo mam pocit ze to tam mat nebudes. osobne si myslim ze zmaze vnutornu pamet ale aj ta je tam na dve casti rozdelena ak sa nemylim. cize systemovu ti zmaze celu ale druhu cast neviem ale pisem najskor skus ci ti da vobec to menu az potom ries ci nieco zmaze.
sak o to ide aby si to vsetko premazala tak si zalohuj fotky a nejak si pogoogli ten navod na taky reset aby si mala premazany telefon ako keby bol novy
@pstros213@niktozaujimavy@saksi
nejako sa mi to rozbehlo zastavila som jednu appku, a odvtedy prekvapivo bezi len stale mi vyskakuje ze sa app. Viber zastavila a ked ju chcem odinstalovat tak sa mi restartuje telefon ale ak ju nechcem odinstalovat tak v pohode funguje. Proste akoby telefon nechcel aby som ju dala prec tym padom viem ze problem bude v nej.. nejaky antivirak na to dat alebo cosi, neviete o niecom?
Najlepsie naozaj spravis pokial ho resetnes pozalohuj co sa da, do pc alebo na kartu, uloz si clash of clans na g+ ucet nech ti to nezmizne a resetuj to co som tam postol tak @niktozaujimavy to nie je cwmko ale official recovery, cize to bude mat urcite a @salwiska aby som ti odpovedal, factory reset (to co by si potrebovala) - premazanie sysemu, budes mat telefon taky ako ked si ho prvy krat zapla reboot je len restart, to nic neriesi
@saksi hlupost, pretoze nema ako zalohovat kedze sa jej furt restartne cize ked to ma v telefone a nie na karte ak dobre citam, tak nema ako vytiahnut z telefonu veci pretoze sa jej to nenacita do windovsu ako disk, ale ako adb co je jej na zalohovanie nanic. cize zaloha je skoro nemozna a popravde nezaujimal som sa ci sa da alebo neda aj bez zapnutia normalneho androidu vytiahnut nieco. keby spravy hard reset tlacitkami bolo by lepsie ale to menu sa mi nezda ze tam ma, ale kedze to uz rozbehla tak je to bezpredmetne a moze zalohovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
1. Telefón máš vypnutý.
2. Naraz (!!!!!) podrž horné tlačítko hlasitosti + stredné tlačidlo (pod displejom) + tlačítko na zapínanie
3.
3. podrž kým sa ti neukáže Samung Galaxy S III mini i8xxx obrazovka
4. Pusti všetky
Dostaneš sa do Recovery módu
5. Pomocou tlačítok volume sa dostaň na wipe data/factory reset, potvrdíš myslím že power tlačítkom, volume tlačítkami na yes, počkáš chvíľu
6. Reboot system now a ideš
našiel som ti aj video keby niečo
toto možno pomôže, ak bola na Google účte prihlásená tak by sa ti to malo preniesť
@2
mohla by som mat kludne aj iPhone aj hocijaky iny telefon ale cuduj sa svete mam tento, lebo som si ho kupovala pred rokom a v tom case bol pre mna top a vo vseobecnosti som s nim spokojna len teraz zacal haprovat takisto ako moze zachvilku vam a nepomoze vam ani Windows phone ani nic ine takze nechapem co tu riesite, mala som normalnu otazku a ak si mienite dokazovat, ze ste vaac tak to mi je uprimne u prdele.
áno myslím si, že som viac lebo mám WP (to vôbec)
ani nemám proti tebe nič za to že máš android ale mám potrebu furt upozorňovať na to, aký je v androide bordel, seká to, padá to atď... za poslednú dobu si spomínam na min. 4 fóra kde mali ľudia problém s mobilom a vždy android...
veď ja sa iba snažím ušetriť ľudom pár problémov...
nejako sa mi to rozbehlo zastavila som jednu appku, a odvtedy prekvapivo bezi len stale mi vyskakuje ze sa app. Viber zastavila a ked ju chcem odinstalovat tak sa mi restartuje telefon ale ak ju nechcem odinstalovat tak v pohode funguje. Proste akoby telefon nechcel aby som ju dala prec tym padom viem ze problem bude v nej.. nejaky antivirak na to dat alebo cosi, neviete o niecom?