neuverite co sa mi dnes stalo. nazvem to trapas ale maly.
Pisali sme s litiky. Literarne dielo bolo Posledna prekazka napisal to Stefan Kralik. Lenze aby bolo jasne, mne so to lepsie uci tak, ze si to poviem, a zajacik napisal ..... A ci som to
my sme si zas robili srandu z kurtyzan cez prestavku a na hodine ked som pisala o knihe tak som napisala " a tam uz na nich cakali naradostene kurtyzany" miesto PARTIZANI ...si ucitelka o mne pomyslela.
To mojej spoluziacke sa stalo, ze namiesto vety "...a pozeral na nove panstvo..." precitala "... a pozeral na nove panenstvo... " a my sme sa vsetci rehotali asi 10 minut v kuse a profka s nami
Jedna moja kamarátka ešte na gympli tak horlivo odo mňa opisovala koncoročku z matiky, že opísala aj moje priezvisk Matikár to bral športovo, robil si z nej srandu, ale keď sa jej to stalo aj neskôr na chémii, to už boli od profesorky iné vyšetrovačky
ale pamatam si ze ked som ra ola odpovedat z litiky ani za svet som nevedela povedat meno hugolin gavlovic vzdy som vravela nieco ako gavlo hugolic alebo nieco podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
sme písali písomku z geografie a ona sa ma pýtala na hlavné mesto Kazachstanu. A ja jej hovorím - "JE ZA NAMI /učiteľ/, tak ticho...
A ona napísala do písomky že hlavné mesto Kazachstanu je JEZANA
kde sa na odpovedi učitalka jednej holky pýtala: čo zostane ked zanikne kvet? a tá holka. :črepník
gravidita je vraj príťažlivosť....gravitácia zase to čo gravidita...potom že kobry žijú na rumoviskách...a tak n
ale milá bola...
alebo moj spoluziak nedavno na litike ze Lakomca napisal Bojlér
ale bolo ich viac, len si na to teraz nespomeniem
ale pamatam si ze ked som ra ola odpovedat z litiky ani za svet som nevedela povedat meno hugolin gavlovic vzdy som vravela nieco ako gavlo hugolic alebo nieco podobne