Mam taky problem so spolužiakom furt my hovori ze som hip hoper aj ked dobre vie ze pocuval Linkin park sice mam aj hh oblečenie ale furt do mna zapara a sere ma to .Co mam spravit aby stym prestal?
@8 za riaditelkou??? ta ho posle kade lahsie, uz vidim ako sa takouto hovadinou bude zaoberat...
vyser sa nanho, niektorym ludom robi dobre, ked do inych zabrdaju a podaktori sa vtom doslovne vyzivaju. Jedine co na nich plati je TOTALNA ignorancia z tvojej strany ked do teba bude nabuduce zabrdat, skus nanho pozret ako na debila xD
hm ten tvoj spoluziak je poriadne trapny!Ja som punkerka,nastastie mi nikto nikdy v triede nepovedala ze by som bola EMO fuj...Vyser sa na spoluziaka urcite je to nejaky zakomplexovany debilko ako ty moji...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
restecpa
vyser sa nanho, niektorym ludom robi dobre, ked do inych zabrdaju a podaktori sa vtom doslovne vyzivaju. Jedine co na nich plati je TOTALNA ignorancia z tvojej strany ked do teba bude nabuduce zabrdat, skus nanho pozret ako na debila xD