Prosím vás,poraďte mi,čo mám robiť.Môj ocino podvádza moju maminu.Viem to,pretože som mu našla v jeho mobile SMS-ky od nejakej ženskej.A ja neviem či o tom mamina vie,a ostali spolu len kvôli mne,alebo o tom mamina nevie..Fakt vás prosím,por
Aj moje kamošky majú také problémy.. podľa mňa keby si to povedala veľmi by ju to ranilo a je zbytočné robiť rozbroje v rodine... môže byť že sa aj rozídu a nechci byť decko o ktoré sa rodičia súdia a potom všetky tie problémy okolo toho.. je to ich vec, možno si to ani nepochopil a aon v skutočnosti vôbec nepodvádza, takže sa do toho zbytočne nepleť...
@1 nesúhlasím,je to vec aj dieťaťa ako člena rodiny, pretože neveru rodičov najhoršie prežívajú deti,ver mi,viem o čom tu zbytočne kecám
A čo by som robila? Získaj si nejaký dôkaz,že to je vážne jeho milenka. Nechoď za mamou s prázdnymi rukami,pretože ako sa tam tie sms-ky mohli objaviť,tak rýchlo môžu taktiež zmiznúť
@4 Ja som to nerobila naschvál,ocino ma požiadal aby som mu napísala jednu sms lebo nemal čas a potom som dala na odoslané správy aby som overila či sa tá správa poslala a boli tam tie sms-ky
@lucina223 ale netrep... predstav si, že žiješ v harmonickej rodine.. Matka je šťastná, otec je šťastný a aj ty si šťastná.. dobre, nájdeš nejaké sms pôjdeš to povedať matke a odrazu už nebudeš poznať nič iné len hádky, samé súdy o tom komu budeš zverená, samozrejme veľa plaču a zvykanie si na nových partnerov matky / partneriek otca............
pozri... urcite s tym nechod za mamou, ked tak za otcom, a to tiez len vtedy, ked si si uplne ista... vies, mozno to je neaka kamoska, s ktorou je v kontakte...
@lucina223 môže to byť aj vec dieťaťa, ale tak či onak nemyslím si, že nejaké dieťa dopodrobna pozná situáciu ako to vyzerá medzi ich rodičmi, takže už len z toho dôvodu, by som sa do toho nestaral, lebo čírou náhodou môže byť vinníkom niekto úplne iný ako sa na prvý pohľad zdá... ale to je len moja hypotéza samozrejme
SMS není žádný důkaz, moji mamině píše její senilní kamarád, který pak ani neví že jí napsal co všechnos s ní chce dělat a nikdy s ním nic neměla...
Rozhodně si ale nehraj na nějákého detektiva a nehledej "další důkazy". Pravda vždy vyplyne na povrh i bez tvé pomoci a co se má stát se stane... Jak už padlo... Nepleť se o toho, ať si nepřiděláš další starosti
@nixie123@17 no vidíš to... sama hovoríš, že zažívaš doma samé hádky, z čoho logicky vyplýva, že tam nie je niečo v poriadku a každý z nich si to rieši po svojom = nestaraj sa do toho, nie je to tvoja vec
@lucina223 nie každý dokáže odpustiť neveru a väčšina je takých, že skôr neodpustí ako odpustí... Tak jej aspoň neraď hlúposti len za to, že to v tvojej rodine klape aj keď sa ti rodičia podvádzajú.
A žiť v neharmonickej rodine,plnej hádok a ešte k tomu vedieť o nevere jedného z rodičov, o ktorej musíte mlčať,držať to klamstvo v sebe je ako slučka okolo krku...
(tak a teraz so mnou pokojne nesúhlaste,ale ja viem čo to je )
ja ti velmi dobre rozumiem ale myslím si že by si sa o tom mala najskôr porozprávať s otcom opýtať sa ho či mu záleží na tvojej maminke podla toho sa rozhodni lebo môj názor je taký že ked jeden lúbi a druhý nie to už nie je vzťah ale zbytočné trápenie a to treba čo najskôr skončiť držím ti palce
well, moja kamoška v zlosti povedala mame, že ju manžel podvádza (bola to ale pravda) a ona ju vyhodila z domu. Že jej manželstvo je pre ňu dôležitejšie... tak neviem, myslím si, že to nie je tvoja vec. Ak tvojmu otcovi tvoja mama nestačí, fajn, to sa stáva, ale ty sa do jeho sexuálneho života nemáš čo miešať.
Prečo by to nemala byť jej vec? Dieťa nie je súčasťou rodiny? Nie je ich dcérou? Nie je ich najbližšou osobou, ktorá s nimi vyrastá/vyrastala celé roky? Kto viac môže ľudí poznať ako ich vlastná dcéra?
Ja si myslím, že určite máš do toho čo povedať. Ozaj neviem akoby som sa v tvojom prípade zachovala pretože žijem v harmonickej rodine. Ale určite by som to nenechala len tak. Nevera je niečo otrasné a myslím, že druhý človek má vždy právo to vedieť. Ďalej je na ňom ako sa zachová, ale vždy sa to dá vyriešiť keď obaja chcú. V prvom rade by som si na tvojom mieste nejakými spôsobmi overila, či sa tvoj otec ozaj dopúšťa podvádzania a ak áno, povedala by som to mame. Ona má právo to vedieť! Predstavte si seba na jej mieste. Mne by sa rozhodne nepáčilo, že by som žila v len naoko harmonickom vzťahu a môj partner by si za chrbtom užíval s niekým iným. A ja by som o tom ani nevedela. To je na tom to najhoršie. Tvoja mama má rozhodne právo to vedieť. Ďalej už je len na nej ako sa rozhodne zareagovať.
@nixie123 ahoj, podľa mňa je dobre,že to vieš a že s tým chceš niečo robiť. Skús sa porozprávať s otcom. Povedz mu,že to vieš a že ťa to mrzí aj za mamu... Mal by jej to povedať on. Nie ty. No treba otcovi povedať čo si o tom myslíš a je jedno,že máš len 13...ak by ťa chcel odbyť tým,že to nie je tvoja vec-tak mu len povedz,že je to aj tvoja vec. Mame však nehovor o tom-zatiaľ nie... nech sa prizná sám.
Ak by si chcela o tom viac pokecať tak kľudne mi ts
@nixie123 inak č.2. má pravdu....treba si urobiť pre istotu nejaký dôkaz,aby sa to potom neobrátilo proti tebe... ak by začal klamať,že si to vymýšľaš -aj jej t.č. si odpíš
Neviem, ak by sa to stalo mne, tak by som to určite povedala mame a potom aj celému okoliu, ale to som ja... neviem, aká je situácia u vás doma...
Ale ak máš s mamou dobrý vzťah , tak jej to určite! povedz, pretože by bolo voči nej strašne nefér, ak by o tom vedela aj jej dcéra a ona by možno nemala ani len potuchy...pretože ak máš rada svoju mamu, tak jej nedovoľ , aby žila život s takým človekom...aj ona má právo na dobrý život! (možno ho má, možno nie), byť podvádzaný... nedovoľ aby ju niekto takto veľmi odrbával!
Ak ta to tak trapi, tak sa spytaj otca s kym si esemeskuje. Urcite nanho nechod tak ze "s kym podvadzas mamu" lebo tak to v skutocnosti nemusi byt. Mame to urcite nehovori. Nevie o tom, tak ju to ani netrapi. Nerob zbytocne problemy
@revolucion Nevera nie je nič hrozné? Chudák dievča, ktoré s tebou skončí. :/
@picasso A lepšie je keď o tom nevie a netrápi ju to? To je krajší život? Žiť v nevedomosti o nevere svojho manžela a v predstave o dobrom partnerskom vzťahu? Keď jej muž spáva okrem nej ešte s milenkou? Nič "lepšie" si neviem predstaviť. :/
@method moji rodičia majú šťastné manželstvo už skoro 30 rokov a určite v živote sa navzájom nepodviedli a s stopercentnou istotou ti viem povedať že v živote sa ani nepodvedú
@abigail no, myslim si ze dievca skorej podvedie mna ako ja ju lebo ja ked som zalubeny tak som jak kliest ale myslel som to tak ze deju sa horsie veci v rodinach ako medziludsky medzi mamou a otcom, a proste po 20 rokoch manzelstva je velka pravdepodobnost ze clovek sa chce znovu zalubit znovu to zazit ...bla bla bla
@revolucion súhlasím že sú aj horšie veci, ale samotná nevera je dosť veľký problém, najmä ak niekto funguje v celkom harmonickej rodine bez problémov prečo má zrazu dôvod podvádzať? ak sú manželia, sľúbili si lásku... ono môže sa stať, že sa zaľúbi znova, ale človek by sa mal rozhodnúť pre jedného človeka a nie podvádzať s viacerými naraz. Osobne by som neveru nikdy netolerovala.
Nikdy by som sa neznížil k tomu aby som čítal SMS-ky ktoré neboli adresované mne.Aj na to sa vzťahuje zákon o listovom tajomstve,inými slovami si sa dopustila niečoho za čo by si mohla byť aj trestne stíhaná.A pokiaľ otec nerobí doma bordel tak nechápem čo ťa sere.Ja mám tiež kopec takých správ v mobile od kamošiek a pritom by som som neverný ešte nebol a ani by ma to nenapadlo.
@lukeeusk verím tomu že pána Plzáka budú citovať všetky budúce generácie z toho sa už stala pomaly ľudová múdrosť
a toto ma privádza k myšlienke, ktorá síce vôbec nerieši konkrétny problém, ale pravda je taká, že je omnoho jednoduchšie si vymazať všetky podozrivé smsky, maily a neviem čo ešte ako to potom riešiť keď si to niekto prečíta a možno nepochopí pointu... nie všetko čo sa napíše v smske musí byť za každú cenu skutočnosť... často to môže byť len nejaké pošťuchovanie v rámci srandy avšak ak ide aj len o toto pošťuchovanie, tak či tak treba mazať všetky potenciálne kompromitujúce materiály amen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
A čo by som robila? Získaj si nejaký dôkaz,že to je vážne jeho milenka. Nechoď za mamou s prázdnymi rukami,pretože ako sa tam tie sms-ky mohli objaviť,tak rýchlo môžu taktiež zmiznúť
ešte budeš ty tá zlá,, prečo si mu čítala sms?
neviem poradit...nasi maju stastne manzelstvo...21 rokov
Toto by si chcela????
Najhoršie, čo môže spraviť, je riešiť to. Svet nie je dokonalé miesto, ale naozaj si chceš užiť rozvodové ródeo a žiť s rodičmi na striedačku?
Rozhodně si ale nehraj na nějákého detektiva a nehledej "další důkazy". Pravda vždy vyplyne na povrh i bez tvé pomoci a co se má stát se stane... Jak už padlo... Nepleť se o toho, ať si nepřiděláš další starosti
@10 Hovorila by mu kamarátka že "Ahoj chlpáčik,Ahoj zlatko"atď..
@lucina223 nie každý dokáže odpustiť neveru a väčšina je takých, že skôr neodpustí ako odpustí... Tak jej aspoň neraď hlúposti len za to, že to v tvojej rodine klape aj keď sa ti rodičia podvádzajú.
(tak a teraz so mnou pokojne nesúhlaste,ale ja viem čo to je )
a @nixie123 nerob nič,kým si tým nebudeš istá
Prečo by to nemala byť jej vec? Dieťa nie je súčasťou rodiny? Nie je ich dcérou? Nie je ich najbližšou osobou, ktorá s nimi vyrastá/vyrastala celé roky? Kto viac môže ľudí poznať ako ich vlastná dcéra?
Ja si myslím, že určite máš do toho čo povedať. Ozaj neviem akoby som sa v tvojom prípade zachovala pretože žijem v harmonickej rodine. Ale určite by som to nenechala len tak. Nevera je niečo otrasné a myslím, že druhý človek má vždy právo to vedieť. Ďalej je na ňom ako sa zachová, ale vždy sa to dá vyriešiť keď obaja chcú. V prvom rade by som si na tvojom mieste nejakými spôsobmi overila, či sa tvoj otec ozaj dopúšťa podvádzania a ak áno, povedala by som to mame. Ona má právo to vedieť! Predstavte si seba na jej mieste. Mne by sa rozhodne nepáčilo, že by som žila v len naoko harmonickom vzťahu a môj partner by si za chrbtom užíval s niekým iným. A ja by som o tom ani nevedela. To je na tom to najhoršie. Tvoja mama má rozhodne právo to vedieť. Ďalej už je len na nej ako sa rozhodne zareagovať.
Ak by si chcela o tom viac pokecať tak kľudne mi ts
Ale ak máš s mamou dobrý vzťah , tak jej to určite! povedz, pretože by bolo voči nej strašne nefér, ak by o tom vedela aj jej dcéra a ona by možno nemala ani len potuchy...pretože ak máš rada svoju mamu, tak jej nedovoľ , aby žila život s takým človekom...aj ona má právo na dobrý život! (možno ho má, možno nie), byť podvádzaný... nedovoľ aby ju niekto takto veľmi odrbával!
....spolu s mamou to zvládnete, neboj sa ....
čítaj hore
podľa mňa nie :p
je to vec aj jeho ženy, aj autorky tejto témy
pre toho chlapa to nie je nic hrozne, inak vsak na tom bude a dcera a mama..ale to ty nepochopis, si predsa chlap...
@picasso A lepšie je keď o tom nevie a netrápi ju to? To je krajší život? Žiť v nevedomosti o nevere svojho manžela a v predstave o dobrom partnerskom vzťahu? Keď jej muž spáva okrem nej ešte s milenkou? Nič "lepšie" si neviem predstaviť. :/
neverní ľudia nie sú hodní ani pohľadu :/
a toto ma privádza k myšlienke, ktorá síce vôbec nerieši konkrétny problém, ale pravda je taká, že je omnoho jednoduchšie si vymazať všetky podozrivé smsky, maily a neviem čo ešte ako to potom riešiť keď si to niekto prečíta a možno nepochopí pointu... nie všetko čo sa napíše v smske musí byť za každú cenu skutočnosť... často to môže byť len nejaké pošťuchovanie v rámci srandy avšak ak ide aj len o toto pošťuchovanie, tak či tak treba mazať všetky potenciálne kompromitujúce materiály amen
keď už tak sa spýtaj ocina aleee...no nič. je to na tebe