myslim ze by si ho mala nechat ...on by sa mal spameta.. asi este nedospel ci co..ked toto robi.. nema to zmysel aby si bola snim on si chce podla mna len uzivat.. a myslim ze ty si zasluzis lepsieho ako je on..on je sprosty ked si neuvedomuje co robi.. a ked ti furt slubuje ze to nebude robit a stale dokola to robi tak to bude robit cely vas vztach... tak ho nechaj a najdi si ineho.. lepsieho si zasluzis
KOPAČKY!! Áno má na lepšie..A dokonca keď ti ukazuje tie foty a takto okato ti dávaa najavo,že oňho majú záujem iné, tak naňho kašli..Ľudia majú záujem určite aj o teba a on by to mal vedieť tiež
dobre ti radia ludia kasli nanho...nevazi si ze ta ma,ze mu to tolerujes...on si chce uzivat...nelubi ta asi tak ako si zasluzis...nema cenu sa trapit...
skus sa s nim vazne porozpravat, ze co mu je prednejsie, ze by to mal obmedzit a ked nebude ochotny navrhni mu rozchod, potom uvidis ako zareaguje a ked mu to aj tak nedocvakne, tak by ste si mali ist kazdy svojou cestou
Banalita to urcite nie je a ja hovorim, pokial-potial... Viem, ze to nie je jednoduche, ked k danemu cloveku nieco citis ako ty urcite podla toho,co pises, ale zas musis sa samej seba opytat, ci je vazne take nemozne najst si takeho, kto ti take veci robit nebude...
aby si mu nestála v ceste???????????? takto nerozmýšľaj... on stojí v ceste TEBE... ty strácaš čas s ním... a za ten čas si si mohla nájsť lepšieho chlapa... ja by som to dávno skončila...
súhlasím... mínať svoj čas na taký druh exemplára je trestuhodné plytvanie... chalan si ťa očividne nezaslúži a ak dokáže niečo také robiť, tak mám silné pochybnosti o tom, že ťa skutočne miluje, ináč by sa inej baby ani nedotkol, nie už sa nechať takto osahávať... a normálne ťa obdivujem, že si toto dokázala znášať takto dlho... hoci som mladšia a v podstate som ešte nič nezažila ale radím, rozíď sa s ním, sama vidíš, ako ti podkopáva sebadôveru a ponižuje len a len teba...
Jednoznačne rozchod. Teda nechcem byť hnusný ale podľa toho čo tu čítam mi prídeš ako keby si bola iba na "zadné vrátka" keď už nemá za akou ísť. Ak by som mal babu naozaj rád a videl by som že jej ubližujú nejaké moje skutky buď by som sa zmenil alebo ak by som vedel že sa nezmením najkôr by som to ukončil...
Aj keď ktovie aké tie fotky boli. Či sa na ne naozaj lepil a nebol to len tvoj dojem. Hoď tu nejakú
lopatka : prepac ale si hlupucka, ved to je asi jasne ze ti nestoji za to !!! dievca sa preber, si pekna mlada tak na co cakas, on je kurevnik tak necakaj od neho vernost... a ked to takto otvorene robi tak to je jasne ze ma asi 10 dalsich ktorim tiez hovori lubim ta... najdi si takeho co nepije nefajci a bude ta lubit celu a po inych nebude pozerat
suhlasím s každým negatívnym názorom na toho chalana, dement to je zasraný sprosté hovädo vykysnuté (horšie: koko* skur*ený vy*ebaný čo nevie čo robiť s hormónmy, syfilis a aids na neho)
ja viem ze je to tazke, ale asi bude najlepsie sa s nim rozist...ked toto robi, tak si ta naozaj nezasluzi, mal by si vazit to co ma.....posli ho k vode a najdi si lepsieho, ktory ti nebude toto robit a bude ta mat naozaj rad
Ja tomu nerozumiem. Z prejavu posobis ako celkom rozumna osoba, mas jasno v tom, co ti vo vztahu prekaza a napriek tomu, ze sa problem opakovane vracia v tom vztahu zotrvavas. Podla mna len zbytocne stracas cas a trapis samu seba. Aj ked ho milujes, tak vztah kde umyselne jeden druheho zranuje podla mna nema perspektivu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Aj keď ktovie aké tie fotky boli. Či sa na ne naozaj lepil a nebol to len tvoj dojem. Hoď tu nejakú
Vela stastia, nech do dopadne dobre.