Neviem, či sú tu jedinci, ktorí okrem prežívania zo dňa na deň sledujú aj to, čo sa deje dennodenne okolo nich, ale skrátka: Pozorujete vo svojom okolí (práci, škole, v zdravotníctve) korupciu, klientelizmus, rodinkárstvo, mamonárstvo a nezáujem o človeka
áno, aj zárodky, ono človek ani nemusí veľmi špekulovať a snoriť aby také niečo našiel, stačí sa pozrieť na zamestnanie mojich rodičov a podmienky v akých robia
človek si však zvykne na všetko len aby neživoril
ale pravdou je, že tie veci vnímam pod zástierkou a nerozumiem sa danej problematike a ani sa v tom nesnažím pohybovať, ja som senzitívny v posledom čase na veci týkajúce sa hlavne medziľudských vzťahov, psychológie, nad absurditami v ktorých žijem tieto veci hore sú len fragmentom toho všetkého
@sabnacke áno a je to prirodzené ... žiaľ je to ľudská prirodzenosť vymaniť sa zo spôsobu života ktorý nás straší tým že môžeme dopadnúť zle a dáva nás do rovnakej pozície s ľudmi okolo nás, každý jeden človek chce viac a chcel byť lepší ... je to naša vnútorná súťaživosť a chamtivosť, kedy nikdy nemáme dosť ... preto je tu korupcia a všetko to ostatné ... len zo strachu ... a z pocitu moci ktorú nám dodávajú peniaze a vysoké posty...keď človek cíti moc ( má peniaze ) cíti menej strachu ... podľa mňa je to celé iba o tom aby sme sa zbavili strachu zo života a nebáli sa toho zlého ... preto sme takí ... a jasné že si to všimam, každý by mal
momentálne si začínam dosť uvedomovať problémy sveta... a to, ako nás klame vláda... čo všetko zastiera, čítam o tom a počúvam veľa... je dobré to vedieť, netreba sa pred tým skrývať, lebo čím viac ľudí bude vedieť, tým skôr sa niečo pohne, ale... ľudia nechcú a radšej čušia.... vôbec nežijeme v demokracii
Hej. Snažím sa súrne nájsť si prácu, závisí od nej moja strecha nad hlavou a celkovo život, lebo som pred pár dňami o ňu prišla a všetci všade berú len svojich známych a rodinu! Nemám si ako nájsť prácu, lebo všetky pozície sú už vopred obsadené. A nechcem byť do konca života operátor výroby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
človek si však zvykne na všetko len aby neživoril
ale pravdou je, že tie veci vnímam pod zástierkou a nerozumiem sa danej problematike a ani sa v tom nesnažím pohybovať, ja som senzitívny v posledom čase na veci týkajúce sa hlavne medziľudských vzťahov, psychológie, nad absurditami v ktorých žijem tieto veci hore sú len fragmentom toho všetkého