nazdar takze poznam jedno dievca s ktorym si piseme asi 2 tyzdne cca spolu sme boli 3 krat a raz len tak na chvilku. Ked som si s nou pisal bolo vidiet ze ma o mna zaujem aj kamarati mi hovorili ze ked sme boli vonku a ona bola niekde na blizku ze sa stal
V týchto veciach neexistuje "časové obdobie"..teda nedá sa nikdy povedať,či sa majú také veci riešiť za týždeň,za mesiac za tri mesiace...Ide o to ako to tí ľudia cítia..Ak cítiš k nej neičo viac a máš pocit,že aj ona..tak prečo nie ? Je len možné,že si to potrebuje premyslieť aby sa neunáhlila..Asi má za sebou aj zlé skúsenosti..A chce veci riešiť s chladnou hlavou..A ak to bolo na ňu prirýchlo a odmietne ťa,vždy sa to dá nejak vykecať..aspoň pokúsiť sa
Bolo raz jedno dievča na diskotéke, kde sa zoznámilo s jedným čarovným mladým mužom. Trochu potancovali, trochu vypili a chalanisko si ju zavolal vonká. Namyslený futbalista sa frajersky spýtal, či má frajera - keď povedala nie, štýlovo jej povedal - tak, už máš. Chúďa malá, chlapča sa jej síce páčilo, ale dievča spanikárilo, povedalo že nie je na vzťahy pripravená a že nevie, nech jej dá čas a... vzalo nohy na plecia. Teraz si šťastne píšu na fejsbúku ako keby sa nič nestalo a nikto s touto témou nezačne, z neznámeho dôvodu. A očarujúci mladý muž nadbieha zase ďalšej, a tak to pokračuje, ak už neumrel. Amen.
Neviem čo riešiš také kokotinky ...Ja som normálne jednu vytiahol v stredu vonka (po 2 hodinách písania) potom som jej oznámil že sme na rande a či nedostanem pusu a bla bla a o pol hodinu som stál s autom v lese a bla bla
...kto sa hanbí má prázdne gamby ...
ale tiež je pravda aj to že vždy to tak ľahko nejde a niekedy sa musíš trocha aj snažiť a hlavne nesmieš to tlačiť všetko lebo ujde ti a láskavo nepros sa jej hej ? Keď robí drahoty tak jej povedz že máš na pláne aj iné veci a otoč sa a odíď a potom si to ona musí zrovnať v hlave a buď príde sama alebo nie
@colt1911 ja fakt netuším, čo si tam s tým autom robil myslím, že to ani vedieť nechcem v duchu hesla, že poďme do lesa, tam dobre sere sa fakt nemám záujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
stačí....zavolaj jej
toto si velmi cudne predstavujem vy vonku a ona sa tam miha vselikde, vo vyklenkoch, za lesenim, furt ta pozoruje odvsade
-skutočný príbeh! ponaučenie si z toho vyvoď.
...kto sa hanbí má prázdne gamby ...
ale tiež je pravda aj to že vždy to tak ľahko nejde a niekedy sa musíš trocha aj snažiť a hlavne nesmieš to tlačiť všetko lebo ujde ti a láskavo nepros sa jej hej ? Keď robí drahoty tak jej povedz že máš na pláne aj iné veci a otoč sa a odíď a potom si to ona musí zrovnať v hlave a buď príde sama alebo nie
netreba sa báť no ta čo ti budem rozprávať
pozri sa na seba jak vyzeráš
@elenair @sturmer vystihnuté
@ddddrr nabudúce si daj po papuli, keď budeš mať nutkanie to zasa rýchlo nejakej povedať....inak blahoželám, takto ti frnkne každá normálna baba