...som 3 mesiace v zahraničí , ....nikoho som tu za ten čas nestretla ( myslím, nejakého pána úžastného )...a doma tiež nie asi 3 roky ...a túto sobotu som niekoho spoznala volá sa Robin a je mega a sme spolu každý deň... on je tu taká šanca že sa
prepac, ale od soboty? to je ciste 1.tne namotanie. proste ak chces seriozny vztah, najprv toho cloveka spoznaj, bo ked to zrobis takto narychlo, coskoro to opadne a budes sklamana z jeho zlych stranok. a ci to ma zmysel? na to si musis dat odpoved sama
ako sory , ale tak nepatrym zas k tym najivnym slecnam , co po dvoch hodinach povedia ze ano ...ale su typy ludi ako ja , ze napriklad mne sa asi 3 roky fakt ze nikto ani trocha nepacil , ...a s tymto sme si po dovhc hodinach rozumeli ako s nikym ...a to nehovorime rovnakou recou, ja ked moja nemcina je fajn..vzdy je tam mala bariera, teraz ju necitim ...jedna vec, druha mame nenormalne vela veci spolocnych , dalsia vec, bola to strasna nahoda vsetko co sa mi pacilo a dalej aj ked je to mozno pokrytecke si niekto mysli ze na vzhlade nezalezi...vsetci vedia ze zalezi len to nikto nepovie, lebo vsetci su pokrytecki ...a mne to je jedno, fajinovy je vsetko , ( mala som priatela 2 roky ) viem co to je zalubenost a co to je laska a co je zvyk ....len ci to riesit dalej alebo nie, ja nehovorim ze takto an roky s nim , ..mozno len na cas, alebo iba to skusit alebo to nechat tak ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov