Ahojte...mám problém. Včera som sa chcela po siedmych mesiacoch rozísť s priateľom, pretože už nevládzem trpieť tie jeho výstupy, proste už nemôžem ísť von ani s kamarátkami, keď som mu povedala že idem von so susedkou tak mi povedal že "a to nemôžem ísť
nebud hlupa, ublizujes tym predovsetkym sebe... uplne sprosto ta vydiera a ver mi ze by sa nezabil...reci su reci ale ked to ma clovek spravit, tak je to o niecom inom... a pokial nemate vo vztahu doveru, tak to ako keby ani ten vztah neexistoval... nema to buducnost a ukonci to skor teraz ako to s nim este pol roka "z lutosti a strachu" tahat dalej...potom si budes len trieskat hlavu o stenu, ze si s nim zabila vyslovene zbytocne tolko casu...
jo..povedz nech skoci..na tvojom mieste by som ho nechal uz davno..jednoducho sa s nim rozid, nech ti da pokoj, kludne nech ti tlaci do hlavy tie jeho psychopaticke bullshity..bud neoblomna a daj mu razantny koniec
@hulahop vyzerá to tak, že je psychopat. S najväčšou pravdepodobnosťou sa nezabije. A keby ano, z legislativneho hladiska si v tom nevinne, z etickeho tiez, pretoze ho zabije jeho psychopatia a nie tvoje rozhodnutie ukoncit vztah. Takze svedomie mozes mat kludné. Najlepsie co mozes urobit je, zbavit sa psychopata. Ak by si mu chcela pomoct, daj vediet jeho rodicom, ze ma samovrazedne sklony a bude na nich, ci ho daju preklepnut k odbornikovi, alebo nie. Moralne bremeno, ak sa o nejakom da vobec hovorit, bude potom na nich Problem solved
Môj terajší priateľ mal takú priatelku ,stále sa vyhražala že si podreže žily a pod.Na koniec sa snou rozišiel a ona žije dalej bez nejakej ujmy na zdraví Proste to su takí ľudia kt.nevedia ako si upútať priateľa a musia sa takto prejavovať
heeeeej....daj mi nanho kontakt..ja to vybavim, aj pohreb mu pekny vystrojim...ty chod sa opit a bud kludne povolna, kedze ked si to o tebe mysli, ze si taka, tak asi ta pozna, ake ma alkohol na teba ucinky....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
vydiera ta hajzel
nenechaj sa vydierat
tak si najdi ineho ak ho chces nastvat zacni mu vsetko zle vycitat..
abo prid zas ku nemu a povedz mu,ze uz s nim nechces chodit a odid
aj leby mal.skocit, proste mu povedz, ze ho uz nelubis a nechces s nim chodit, nezostavaj s nim len pre toto!