Uz od vcera placem ... ide o to ze mam priatela ktoreho velmi lubim no mam pocit ze ho stracam ... byvame od seba trochu dalej asi tak 30km preto sa stretavame len cez vikendy ... dnes mal prist noo ked som sa ho pytala ci pride napisal ze nemoze lebo mus
@Salonka2022 Neuraz sa, prosím ťa, ale mne to trošku pripomína môjho psa, ktorý celý deň čaká, kedy ho už pôjdem vyvenčiť. Až na ten rozdiel, že ja s ním idem, lebo ho mám veľmi rád. Tak nájdi v sebe trošku cti a snaž sa to riešiť radikálnejšie, než do toho padneš ešte viac.
Ze, 30 km.. To jazdim kazde rano 5x do tyzdna do skoly a poobede zas domov. A i ked je to mozno v tejto bezvychodnej zalubenej situacii nemila rada, skus rozmyslat aj rozumom, nie len emociami z OBAV a lasky sucasne. Pozri, co Ti mam povedat.. my fatalisti - ak si ste sudeni, ostanete spolu. ak nie a uvidis casom, ze to nema ziadny zmysel, asi sa rozidete, chvilu si poplaces, ale si este stale mlada a muzov je na svete niekolko miliard .
Porozprávaj sa s ním Poprípade mu napíš SMS-ku či ťa ešte ľúbi aebo nie ... (ak sa s Tebou nechce stretnúť) a možno to nie sú výhovorky ae realita ... nerob predčasné závery
ale ak naozaj chces vediet na com si, tak sa ho narovinu spytaj ci ta lubi alebo nie. podla mna tym nic nepokazis a myslim ze nic lepsie nemozes urobit
Porozprávaj sa s ním, najlepšie osobne. Možno ťa neľúbi a možno to robí natruc, alebo ti nejakým spôsobom chce dať najavo niečo, čo ho trápi, s čím je nespokojný a nevie to iným spôsobom len odmeranosťou. Keď nič iné, tak ho aspoň naučíš úprimnosti a otvorenosti.
porozprávajte sa ako to je medzi vami...30 km naozaj nie je diaľka, môžeš prísť aj ty za ním...( ale @midnight - nie vždy sa to dá len tak prísť, buď nie sú peniaze, alebo proste má fakt chalan/baba nabitý program a nejde to)
a podľa mňa mu povedz čo si myslíš o tom ako sa správa..a hlavne..nedovoľ aby sa to pokazilo kvôli diaľke (30 km nie je tak veľa)
Akože podla mňa 30km by mohol za tebou cestovať aj inokedy ako len cez vikend... veď určite nemá až taký plný program že by si aj v priebehu týždňa nenašiel jedno poobedie po škole/robote voľné.. takže keď vedel dopredu, že bude mať cez víkend aktivity kvoli ktorým ťa nestihne, mal prísť povedzme v piatok poobede alebo dakedy inokedy ako náhrada...Nieje to pekné že to bral ako fakt že nebudete spolu a nič s tým nespravi- tuším by sa dalo keby bola snaha...takže asi mu nejako extra na tebe nazáležalo... povedala si že keď si odchádzala z netu tak povedal len "dobre" a potom "neviem"- z toho sa zdá že buď niečo nieje v poriadku alebo mu prestáva na vašom vzťahu záležať, alebo možno si on myslí že môže si robiť hocičo a aj tak budeš s ním a neskončíš to, tak sa správa ľahostajne lebo na tebe vidí že ty sa s ním nerozídeš ani za nič a môže si robiť čo len chce... jedine tak to vyriešiš, že sa spýtaš- spýtaj sa, či mu ešte záleží na vašom vzťahu, či ťa lúbi, či mu nevadí keď nieste celý týždeň spolu...nemáš čo stratiť, len sa dozvieš ako si na tom a to by si v každom prípade mala vedieť.
P.S: Autobusom by si mohla chodiť aj ty za ním, keď je niekedy už napríklad unavený (po treningu) ísť za tebou, tak sa podla mňa dohodnite že dojdeš ty ku nemu. vela šťastia
asi je fakt koniec. Ja neviem prečo, ale je dosť jedincov, ktorí chcú a trvajú na vzťahu, ktorý umožňuje každodenné stretávanie. Jednoducho nejdú a nechcú ísť do vzťahu na víkendy. Hľadajú radšej vo svojom blízkom okolí. Je to lacnejšie, necestujú, môžu byť so svojou láskou, kedy si len zmyslia, môžu ju držať každý deň za ruku. Jedoducho vzťah na diaľku znamená prekážku. Veta -láska hory prenáša- je pre niekoho len frázou. Kruté, myslím, že veľmi kruté pre ľudí, ktorí si rozumeli. Akoby sa city dali vypnúť a srdce ovplyvniť rozumom. Hľadá sa ľahšia cesta. Ale s takýmto názorom som sa už stretla. Možno aj tvoj priateľ to takto vyhodnotil, možno ho niekto ovplyvnil....ale výsledok je na svete.
Nepovedal ti to, tak ako mnoho chalanov nechce povedať krutú pravdu a čaká, že to dievčaťu dôjde samo. Zbabelosť, viem...ale nič nespravíš. Myslím, že je zbytočné niekoho presviedčať, na vzťah treba dvoch.
a čo tak vziať trochu iniciatívy do tvojich rúk? toto ja neznášam, budeš celé dni čakať na to, či zavolá, napíše, príde, ale ty budeš sedieť doma na zadku a čakať a čakať a čakať na spasenie...
"Vypadni" medzi kamarátov, venuj sa nejakej zmysluplnej činnosti a spoznávaj nových ľudí... Pre priateľa si "malá hodnota". A keď zistíš, že priateľ nie je zrazu jediný najdôležitejší človek Tvojho života zbohom mu povieš s úsmevom! - hoc teraz je každá - aj predstava bez neho nesmierne ťažká!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
sory,ale vyzera to tak že ta nelubi
však to je autobusom pol hoďka, kde je problém, príď ty za ním
a podľa mňa mu povedz čo si myslíš o tom ako sa správa..a hlavne..nedovoľ aby sa to pokazilo kvôli diaľke (30 km nie je tak veľa)
držím Vám palce
P.S: Autobusom by si mohla chodiť aj ty za ním, keď je niekedy už napríklad unavený (po treningu) ísť za tebou, tak sa podla mňa dohodnite že dojdeš ty ku nemu. vela šťastia
Nepovedal ti to, tak ako mnoho chalanov nechce povedať krutú pravdu a čaká, že to dievčaťu dôjde samo. Zbabelosť, viem...ale nič nespravíš. Myslím, že je zbytočné niekoho presviedčať, na vzťah treba dvoch.
30km je nič...nič nič nič nič.