Minule som vytvorila diskusiu... ktorá nadväzuje na túto.. týka sa to toho 23-ročného chalana... čo som sa s ním stretla.... No tak áno... stretla som sa s ním... a bolo to celkom fajn... .. ale prečo len celkom??? ... No preto.. lebo... sa správal dos
iba taka mala drobnost...ty ides s clovekom, ktoreho vidis prvykrat do jeho bytu? ved si mohla skoncit rozrezena na kusky v smetnom kosi, prinajlepsom znasilnena...
nájdi si dakoho normálneho. mne pripadá ako malé decko, keď sa musí vyťahovať a vláči ťa hneď na prvom stretnutí do klubov kde sú jeho kamaráti. však spolu ani nechodíte...si si istá, že má 23 rokov???a si si istá, že si z teba len nestrieľal? nezdá sa mi košér, že ťa hneď vzal domov a ukazoval ti svoj bicykel????dvadsaťtritočný chlap ukazuje nádejnej babe svoj bicykel???!!!hm...a to s tou mamou...
@holyknight@0majlo0 ....... ja som išla s ním... jeho bratom, jeho brata frajerkou a kamošom.. a bola doma jeho mama... ja som tam vôbec nemala ísť... a videla som ho už predtým... ja hlúposti nerobím... na toľko ešte rozum využívam
@8 ako si vedela, ze bude jeho mama doma??a ako mozes verit jeho mame, jeho bratovi priatelke jeho brata??....a to iba z videnia,...no nwm, podla man to bola hlupost
však ja viem že ozajstný bike!!!nenarážala som na nič sex. charakteru len sa mi to zdá detisnké aby mi 23 ročný chalan kt by mal byť dospelý ukazoval svoj bicykel...viem že to nebolo naschvál, ale na prvom rande ťa bral domov??? je to divné...možno som jediná komu sa to tak zdá, ale ja som sa s priateľovými rodičmi spoznala až po takých troch týždňoch a to sme už spolu normálne chodili...neboli sme spolu prvý deň...
čo sa vám nepáči ? to je krásne, ukazoval jej bycikel, noa ??? radšej mal vytiahnuť vtáka ked už boli v pivnici ? možno je to nejaký športovec. tiež ma trochu zarazilo že nechcel ísť peši nikam, a že ťa ukazoval hned kamarátom vo velkom, ale tak ty sama musíš vedieť aký máš z neho pocit. Pokial ti pripadá divný, tak to nerieš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
....a v tej pivnici si bola sama s nim, hejze?!