Caute na toto forum som uz pisal viackrat pretoze vdzy sa tu nasli dobry ludia ktory mi dokazali casto poradit.Mam 16 rokov a 4. som mal rocne vyrocie som svojim dievcatom.Nieje to o tom ze ju prestavam lubit ale prave naopak mam pocit ze pri tom co sa st
hlavne ju od nich neodtahuj...sak jej daj trocha volnosti...je to normalne....nech si trochu uzije...zvyknes si...nemas na co ziarlit ak ta ma rad...tak bud v poho...a nechaj ju trochu si uzit
laska je zavislost... nesmies vsak tlacit privelmi na pilu. Ako napis jej,ze ti je smutno ,ale urcite ju do nicoho netlas a daj jej kusok slobodz, prestan byt tak prilisne ziarlivy,pokial ti neda dovod na pochybnosti tak to neries. Vychutnavaj si spolocne chvile ako doteraz.
Poznám to,tiež som po istej dobe začala mať pocit,že už nežijem svoj VLASTNÝ život a že som do istej miery obmedzovaná..
Je to úplne v pohode,určite sa nemusíš báť,že ´´vymení´´ kamarátov za teba,práve naopak,bude spokojná s tým,keď uvidí,že má pri tebe kúsok (možno aj väčší) slobody a bude to ešte lepšie. Hlavne nežiarli,to je to najhoršie. Veď predsa aj ty určite chodíš s kamošmi von a svet sa nezrútil
musis ju nechat zabavit sa aj s kamaratmi a ona sa potom bude rada vracat k tebe. musis to prekusnut vtedy, ked sa s nimi bude chciet ist zabavit. pusti ju, tvar sa normalne, ze ti to nevadi. tie chvile prezijes nejakou cinnostou, zabav sa niecim, zamestnaj. ked pride, bude rada, ze ma kamaratov, ktorych moze navstevovat a bude rada, ze ma teba, ktory ju chapes a chapes jej potrebu byt s nimi
To ze chce byt s kamaratmi, neznamena ze ta nema rada. Musis jej dat kusok volnosti, ved aj ty niesi stale s nou ale aj s kamaratmi a uvedomujes si ze to je ine ako s nou. Tak ma na to pravo hadam aj ona. Vazne nemozes sa spravat ako ziarlivec, lebo to mozno neprekusne ona.
My sme sa kvoli tomuto uz raz rozisli pretoze som sa choval jak ziarlivy debil,ale ja to uz znova nechcem islo o to ze proste ja som tie dva tyzdne nemal co doma robit a nudil som sa a mozno preto som stale na to myslel,tento tyzden idem na brigadu tak to mozno bude lepsie,len sa bojim ze ked budeme dlhsie spolu ju to omrzi a nebude ju to somnou bavit alebo jej budem liezt na nervy
tak taketo blbiny som robila aj ja...A nikdy mi to nic dobre neprinieslo,radsej ju nechaj,nech si obcas robi a ide kam chce.ale samozrejme,nie castejsie s kamaradmi jak stebu.to by ta asi dost nasralo
No uz som sa s tym ako tak vyrovnal som sa rozpraval s kamosom a ten povedal ze ved ja tiez chodim s nimi von bez nej a tak.Vcera som s nou volal a volala ma kupat a potom mi povedala ze to neni dobry napad lebo by som tam vadil jej kamosom,to ma dost nastvalo pretoze ona mojim nikdy nevadila,ale sak co uz musim to prekusnut a kaslat na to.V kazdom pripade dakujem za rady dost mi pomohli Uz viem kam sa mam obratit ked budem potrebovat pomoc v laske.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Poznám to,tiež som po istej dobe začala mať pocit,že už nežijem svoj VLASTNÝ život a že som do istej miery obmedzovaná..
Je to úplne v pohode,určite sa nemusíš báť,že ´´vymení´´ kamarátov za teba,práve naopak,bude spokojná s tým,keď uvidí,že má pri tebe kúsok (možno aj väčší) slobody a bude to ešte lepšie. Hlavne nežiarli,to je to najhoršie. Veď predsa aj ty určite chodíš s kamošmi von a svet sa nezrútil