Vravi mi ze sa jej nepaci ze stale robim vsetko co chce ze nikdy neviem vyjadrit svoj nazor a ze ona sa potrebuje obcas aj pohadat lebo inak ju to nebavi.. Prosim poradte mam sa pokusit zmenit alebo to nema vyznam dalej??
no tak keď chce hádky tak to fakt nemá význam..ale v niečom má pravdu..musíš mať aj svoje slovo a nie poslúchať ju jak psíček, to nás takí chlapci ,,nebavia´´ proste nech to má šťavu ale nie hádky :/
tiez som mala taky vztah,kde chalan bol ako na spagatiku priviazany ...no tak vies nemozes byt stale pod papucou, ak sa ti to paci tak si najdi taku ktora rada riadi vztah,ale inac to je podla mna dost nuda v takom vztahu byt ,tak ak nexces hladat inu priatelku tak to co najskor zmen, a vytvaraj si svoje vlastne nazory na veci!
jo, určite to chce zmenu, proste jej asi vadí keď si príliš pasívny... väčšina dievčat takýchto chalanov nechce.. proste dačo vymysli ty aj sám od seba nejakú akciu atď
nenasytne kurvy su to nenavid ju a bude ta milovat...
ale vazne taku som mal, ak ju mas strasne rad, pozri sa ze ci nie si az prilis submisivny a nasledne si poriadne dupni, niekedy ju az ignoruj (ale s mierou) a hlavne sa casto neospravedlnuj ak to robis... cele je to zle...
@mravciar7 nemen sa, pretoze ci budes prikyvovat alebo odporovat stale budes za kokota.. zeny nechapu ani same sebe a ked im zacne jebat tak radsej zalez niekde do kuta..
ja mam s týmto tiež tú istú skúsenosť, hoci 4 roky dozadu .. sú dve možnosti, buď si taký kvôli nej, alebo si taký, lebo taký si .. tak či onak, skús sa trochu prejaviť, zabojovať a nemeň ju kvôli takejto volovine, ona len chce väčšieho chlapa
Ved je to nenormalne... Pokial vies, ze mas pravdu, bojuj za nu a nie ze sa ospravedlnis le nrpeto ,ze si myslis, ze to neico mu pomoze alebo ze bude klud...zena pri sebe potrebuje chlapa nie psika, ktoremu moze vsetko prikazat a zakazat..
ale obavam sa ,ze ked si raz taky, mco sa s tmy urobit neda
@mravciar7 môj bol kedysi tiež taký.. a kukal na mňa ako na d*bnutú keď som mu povedala to čo tá tvoja tebe.. ale proste ja milujem hádky, to nie je o tom že my ženy nevieme čo chceme.. my hlavne vieme čo nechceme.. neboj sa prejaviť, len to neprepískni..
podla mňa je to dievča uplne v poriadku...tiež mám rada keď si aj chlapec povie svoj názor a neprikyvuje len..a aj keď z toho vznikne menšia hadka, je to zlaté podľa mna a lepšie než taký pasívny vzťah..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Inak toto je tiež dobré:
» www.facebook.com/video/video.php...
a nech to nie je nudná akcia a la "pome si sadnúť na kofolu alebo pivo"
ale vazne taku som mal, ak ju mas strasne rad, pozri sa ze ci nie si az prilis submisivny a nasledne si poriadne dupni, niekedy ju az ignoruj (ale s mierou) a hlavne sa casto neospravedlnuj ak to robis... cele je to zle...
au, chudák chlapec ale mu naložila
skús jej pripomínať ako je ľahko nahraditeľná a sem tam jej povedz nech si umyje zuby...
žiaľ, máš pravdu. :/
ser na nu, najdi si inu...
Taki chalani baby prosto nebavia.
Ved je to nenormalne... Pokial vies, ze mas pravdu, bojuj za nu a nie ze sa ospravedlnis le nrpeto ,ze si myslis, ze to neico mu pomoze alebo ze bude klud...zena pri sebe potrebuje chlapa nie psika, ktoremu moze vsetko prikazat a zakazat..
ale obavam sa ,ze ked si raz taky, mco sa s tmy urobit neda