Chcem sa spýtať.. píšem si s jedným dievčaťom na fb ale chcel by som ísť s ňou von, lenže neviem ako jej to napísať (čo je mám napísať: Hej ty, nejdeš von?! ) .. a bojím sa, že by ma odmietla, a to už neviem či by sme si ďalej tak písali ako teraz (
napíš jej niečo také, že cez internet sa nedá poriadne porozprávať, či by nešla niekedy von, aby ste mohli radšej debaty viesť naživo lebo FB je o ničom a z očí do očí je to lepšie... ak by začala, že či to nebude rande jej povedz, že to myslíš kamarátsky, že pokiaľ ona nechce ju ty do ničoho tlačiť nebudeš...
nebud debilko a zavolaj ju von, ked bude chciet pojde, ked nie tak nie a nebud z nej taky hotovy, lebo ked tu slecnu uzasnu spoznas blizsie aj tak zistis, ze neni taka uzasna
Nie sme, ale chodíme spolu do tej istej školy... a to je ďalší problém, pretože, asi sa budem cítiť debilne keď povie nie a ja ju potom stretnem niekde na chodbe ..
spytaj sa jej to narovinu v par slovach......nemas co stratit....ak povie ano tak pohoda, ak povie nie, tak pohoda....aj tak ich vsetky jedneho dna budes nenavidiet...a potom zas milovat.....je to proste jebnuty hazard tak sa zahraj....ani 18 nemusis na to mat
kokos ľudom jebe šak sa normálne spýtaj ak odmietne tak to ber jak dar z nebies aspoň vieš že to horšie nebude čo ak by ste šli von a skončilo to na piču?
Už som sa dohodol s ňou ísť von, možem ju zavolať na bowling ne?.. neuškodi to.. či? .. a čo mam robiť? .. viem som ako decko, ale nechcem si to u nej pokaziť a vydím podla veku u vvás že ste skusení už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ak odmietne, jesus christ, veď spolu nechodíte dva roky a dievčat je na svete cez miliardu.
ale hlavne ju zavolaj von a "nedvor" jej moc,potom by si to ľutoval ak by ťa odmietla my ženy vieme byť niekedy fakt debilné,ale good luck