Prosím poraďte, už pár mesiacov som neplakal strasne to potrebujem mam na to xy veci a nic proste moje pocity sa niekde uzavreli som uplne ako z kamena, nedokazem sa uz smiat ani plakat vsetko dusim v sebe a velmi ma to nici. Prosim co mam robit?
Tak plac sice nic nevyriesi ale cloveku to niekedy pomoze si poplakat... neviem, nic nerob nasilu, proste snaz sa, bud uprimny a cestny a tie veci sa casom urcite daju do poriadku ked si krestan mozes sa aj pomodlit
@inversi v minulosti som plakal za dost vacsie hluposti teraz mam naozaj na to dovody taktiez som bol v minulosti strasne vesely, mal som kopec zachvatov smiechu teraz sa uz len ledva zasmejem...
@Milgamman díky za konecne normalnu odpoved naozaj citim ze si potrebujem poriadne poplakat, dakedy to mam uz na krajicku ale do placu to nikdy nejde uprimny a cestny som ale vobec nie zhovorcivy a aj krastan som, modlim sa casto
v prvom rade ak chces plakat tak musis byt sam (alternativa s clovekom komu doverujes velmi, ale kedze nevies tak sam), dalej ked si to takto racionalizujes - rozmyslas nad tym toto a hento ma trapi tak nebudes asi plakat nikdy, lebo plac je citova zalezitost a podla mna spontanna cize uvolnit sa, a tretia vec co podla mna moze pomoct je dojimavy film alebo hudba
prečítaj si nejaký príbeh, kde si emáci režú žily, to je asi na tvojej úrovni. Zakladáš tému, ktorá vôbec nemá zmysel a čo ti človek poradí, na kreténizmus ešte nenašli liek.
Mne niekedy stačí aj hudba.... taká tá smutná ... ale tak ja mám dosť citových problémov - takže sme sa plač rýchlo dostaví, stačí, že o tom premýšľam .. asi tvoje telo nechce plakať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@Milgamman díky za konecne normalnu odpoved naozaj citim ze si potrebujem poriadne poplakat, dakedy to mam uz na krajicku ale do placu to nikdy nejde uprimny a cestny som ale vobec nie zhovorcivy a aj krastan som, modlim sa casto