@hippiechick ja ho nekarham, ja sa len schuti smejem
@ta ach boze, uz aj dievcata su dnes take skazene? vies, moja, to sa vola ze konicek . okrem toho, "neriesim", zaujimam sa riesit by som potreboval, keby bolo nieco pokazene, lebo to sa vola ze problem a problemy sa riesia ten vyjebany slang mi uz kurva leze na nerf
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
2. Pravdepodobne si škaredý keď nemáš fotku
tak preto
preinštalovať!
..kvak..
@ta ach boze, uz aj dievcata su dnes take skazene? vies, moja, to sa vola ze konicek . okrem toho, "neriesim", zaujimam sa riesit by som potreboval, keby bolo nieco pokazene, lebo to sa vola ze problem a problemy sa riesia ten vyjebany slang mi uz kurva leze na nerf
Takže sú to 3 jednoduché kroky.
Po prvé :Vypni hruď a začni sa po nej rukami búchať pri tom vydávaj zvuky tipu huu haa huu haaa
Po druhé : špúl pery a vystrč von sánku aby si samičke naznačil svoju dominantnosť.
Po tretie:Začni okolo seba rozhadzovať listie a striedavo poskakovať nezabúdaj na zvuky tipu huu haa huuu haaa.
Tomuto žiadna žena neodolá!
A ak ani toto nebude fungovať tak ti neostáva nič íne ako dať na radu vyššie a preinštalovať windows
Určite normálna nebola