Mam taky problém. Chodim s jednym chalanom uz 5 mesiacov ale vobec k nemu uz nic necitim. A teraz som spoznala jedneho noveho super chalana ktory sa mi velmi paci a je hrozne mily. Neska som snim bola aj vonku a bolo nam spolu velmi dobre. No a je tu ten
A este jedna malickost- s tym svojim terajsim "chalanom" uz davno nechodis,mila moja...Ak ste teda vobec niekedy spolu chodili a si si to cele len nenamyslala....
tak to je na tebe ako sa rozhodneš .. ale taq so svojho pohladu vidím že stým prvým to nemá zmysle ked maš dalsích dvoch .. aaa nefim noo..rob jaq ces len aby si potom nelutowala
@0 ....nepochopil som asi, ty chodis s nejakym clovek hoci k nemu nic necitis??,...a este ako dlho je to tak s nim a este, ze povedala by si to o tvojom teraj som toto iste aj pred tym ako si bola s nim vonku??...lebo ak si mala k chalanovi cislo 1 tento nazor aj pred tou spominanou prechadzkou s č.2....tak nwm preco pokracovat.....a s tou trojkou....musi raz zistit ze nejde vse ako by chcel, ze nie do kazdeho dievcata, ktore mu pomoze musi mat......ale ak ho nechces zranit, je to od teba zlate no asi neefektivne...proste nijak ani jemu ani sebe nepomozes, ak s nim zacnes chodit s nim, len preto ze si mu pomahla a citis nejaku naklonnost, alebo strach aby si mu neublizila
@11 napisal by som to tu obsiahlejsie ale nemam naladu sa tu srat s timito detmi... mam dost svojich problemova a nie to tu riesit, ako sa ma rozhodnut 15 rocne dieta s velmi vazne ohrozenim vztahom, ktory chce z celeho srdca zachranit tim, ze si najde dalsich dvoch...
no si mohla radsej nechat ten blog, ktory predchadzal tejto diskusii, moj komentar bol asi najmiernejsi a najkonstruktivnejsi... ale evidentne ani ten ti nebol po voli, no ja sa uz opakovat nebudem, aj tak myslim o nejake extra rady ani nestojis, ved v tomto sa ani neda poradit takto ach co tu vlastne robim...
no omrzia ťa nakoniec vsetci ved v 15tich nenajdes pravu lasku ale tak zatial to mozes skusiť s tym druhym no.. .. a ten prvy to nebol ten tvoj spolužiak?
dievča zlaté, kúp si domáce zvieratko a venuj sa jemu, na chalanov sa na istý čas vybodni, lebo mám pocit, že nič iné ti ani nezostáva.
veta:
chodím s ním 5 mesiacov ale nič už k nemu necítim, zastavila mraky na nebi.
ale keby si si predsa len vybrala kolegu číslo 2 je istá šanca, že po čase ťa omrzí aj ten a znovu sa na horizonte objaví niekto iný, s kým pôjdeš von a zistíš, že ti s ním bolo fajn a bla bla bla. bludný kruh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A vynimocne musim suhlasit s @1....Co sa mi teda nestava...
Rozumies vobec principu chodenia s niekym?
@0 ....nepochopil som asi, ty chodis s nejakym clovek hoci k nemu nic necitis??,...a este ako dlho je to tak s nim a este, ze povedala by si to o tvojom teraj som toto iste aj pred tym ako si bola s nim vonku??...lebo ak si mala k chalanovi cislo 1 tento nazor aj pred tou spominanou prechadzkou s č.2....tak nwm preco pokracovat.....a s tou trojkou....musi raz zistit ze nejde vse ako by chcel, ze nie do kazdeho dievcata, ktore mu pomoze musi mat......ale ak ho nechces zranit, je to od teba zlate no asi neefektivne...proste nijak ani jemu ani sebe nepomozes, ak s nim zacnes chodit s nim, len preto ze si mu pomahla a citis nejaku naklonnost, alebo strach aby si mu neublizila
....ale sak ak nevies co robit, tak pockaj...
veta:
chodím s ním 5 mesiacov ale nič už k nemu necítim, zastavila mraky na nebi.
ale keby si si predsa len vybrala kolegu číslo 2 je istá šanca, že po čase ťa omrzí aj ten a znovu sa na horizonte objaví niekto iný, s kým pôjdeš von a zistíš, že ti s ním bolo fajn a bla bla bla. bludný kruh