Mam taky problem dost dlhodoby.s mojou prialkou sme spolu uz vyse roka ja viem ze to nieje dlha doba ale na case niekedy nezalezi. Hrozne mi na nej zalezi a velmi ju milujem ale predca sa trapim. Mam pocit ako by som mal potrbu byt z nie
hmm, proste mi ti to radu nemošeme dat, nemošeme ti skakat do vztahu, a eše k tomu, ked niekoho maš rad, musis sa rozhodnut ty sám, čo ti kaže srdce tak to rob a ked si si bol na 100% isty, še na prvy pohlad ked si ju videl, a si si povedal še je prava, tak to uš nwm, taktieš good luck a rozhoduj sám za seba!
ale na tvojom mieste by som si este riadne premyslela ci to chces ukoncit...
lebo clovek si uvedomi co ma az vtedy,ked to strati...a niekedy je vtedy uz neskoro...ja som spravila taku chybu ale nastastie uz je vsetko pohode...tak drzim palce nech uz to skonci akokolvek,...
však sa môžeš zabávať, nemusíš byť stále len s ňou, vzťah nie je väzenie, ale slobodný vzťah to je ono, žiadne vlastníctvo, bavte sa aj oddelene, rob to čo by si chcel, venuj sa priateľom, zalubam a ona nech robí to iste, alebo si nájdite aj spoločne hobby a dalších priatelov čo holduju danému koníčku. Ak rozmýšľaš už o rozchode, tak tým ho len priťahuješ, už myšlienkam a tie myšlienky môžu nabrať aj tvar, snad si rozumieme a taký vzťah nema budúcnosť. Skúste si dať pauzu od seba, čo to spraví, možno sa ľahšie rozhodneš či to dokážeš aj bez nej. Ziadne volanie, písanie aspoň týždeň, budeš môcť popremýšľať. Potom daj vedieť ako to dopadlo, držím palec
Heh velmi pekne dakujem.. ale ano vieme sa ist zabavit ale teraz v zime moc ani nie... ale vzdx sa nieco stane co sa pokazi. Ale som rad ze aspon po sexualnej stranke nam to nadstandartne klape. No ja neviem cim to moze byt mozno ze sme spolu kazdy den mozno ze sa moc kontrolujeme ze mi neveri lebo je pravda a priznam si to ano sklamal som ju ale aj tak mi odpustila. naozaj neviem co mam robit dokonca som kvoli tomu zacal chodit asi pred troma mesiacmi ku psychiatricke a psychologicke.. ale bojim sa aj tak...
Uff tak na taku pauzu ja viem ze niekedy to pomoze ale ja to moc neuznavam lebo taka pauza je skor akysi zaciatok rozchodu a mavise sa to ani neda lebo sa vidime kazdy den v skole.. a viem ako by to vyzeralo nevydrzali by sme to....
pauzu si nedávajte, dlhšia pauza môže vzbudiť iba pochybnosti, začnete si zvykať na život bez seba a skorej to povedie k zániku vášho vzťahu, ako k nejakému zlepšeniu...
skorej ak ti môžem odporučiť, vyskúšaj s ňou niečo nové, zober ju na deň na výlet, niekam, kde ste ešte neboli, pozvi ju na romantickú večeru... a potom uvidíš, ako to bude prebiehať a sám sa rozhodneš... my do teba nevidíme takže je dosť ťažko ti radiť...
pozri sa sem ja myslím že by to chcelo dať si pauzu a pokiaľ ťa ľúbi tak to pochopí skús si za ten čas premyslieť či ti je lepšie zabávať sa alebo byť s ňou a potom sa rozhodneš no ale rob jako chceš držím palce tak či tak
Vraví sa že všetko zlé je na niečo dobré. Akokoľvek sa rozhodneš vždy to bude zlé buď pre priateľlku abo pre teba.. je to už tak.. život je pes.. najlepší priateľ človeka.. ale ak ju tak veľmi lúbiš..tak veľmi nad tým nepremýšlaj..pretože ak si urobil veľa zlých vecí a ona ti aj pres to všetko podala znova ruku -ako sa hovorí.. tak nemáš prečo pochybovať byť s ňou..a ak ide o tu stratenú dôveru.. ak chceš ju získať späť, musíš sa veľa snažiť.. a šak skús ju prekvapiť niečím milím aby stále cítila že si jej vďačný za to že ti odpustila..akokoľvek sa rozhodneš, je to na tebe.. len pozor na slová ktoré majú neskutočnú silu raniť srdce i dušu.. jo a slovo pauza to pred ňou ani moc neskúšaj.. bo to signalizuje skorý rozchod.. a počas tej pauzy by ste sa mohli ešte odcudziť.. proste buď budeš s ňou abo pôjdeš " o dom ďalej" ... VEĽA ŠŤASTIA prajem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
preco mas pocit, ze sa brzdite, ze s nou nie si stastny?
ale na tvojom mieste by som si este riadne premyslela ci to chces ukoncit...
lebo clovek si uvedomi co ma az vtedy,ked to strati...a niekedy je vtedy uz neskoro...ja som spravila taku chybu ale nastastie uz je vsetko pohode...tak drzim palce nech uz to skonci akokolvek,...
skorej ak ti môžem odporučiť, vyskúšaj s ňou niečo nové, zober ju na deň na výlet, niekam, kde ste ešte neboli, pozvi ju na romantickú večeru... a potom uvidíš, ako to bude prebiehať a sám sa rozhodneš... my do teba nevidíme takže je dosť ťažko ti radiť...
ale držím ti palce každopádne
Vraví sa že všetko zlé je na niečo dobré. Akokoľvek sa rozhodneš vždy to bude zlé buď pre priateľlku abo pre teba.. je to už tak.. život je pes.. najlepší priateľ človeka.. ale ak ju tak veľmi lúbiš..tak veľmi nad tým nepremýšlaj..pretože ak si urobil veľa zlých vecí a ona ti aj pres to všetko podala znova ruku -ako sa hovorí.. tak nemáš prečo pochybovať byť s ňou..a ak ide o tu stratenú dôveru.. ak chceš ju získať späť, musíš sa veľa snažiť.. a šak skús ju prekvapiť niečím milím aby stále cítila že si jej vďačný za to že ti odpustila..akokoľvek sa rozhodneš, je to na tebe.. len pozor na slová ktoré majú neskutočnú silu raniť srdce i dušu.. jo a slovo pauza to pred ňou ani moc neskúšaj.. bo to signalizuje skorý rozchod.. a počas tej pauzy by ste sa mohli ešte odcudziť.. proste buď budeš s ňou abo pôjdeš " o dom ďalej" ... VEĽA ŠŤASTIA prajem...