Pokúsim sa čo najlepšie sformulovať svoj problém. Pred piatimi rokmi som stretla staršieho muža, bol pre mňa ideálom, bol presne taký ako mal podľa mojej mienky muž byť. Veľmi som sa zamilovala, v podstate to bola láska na prvý pohľad. Stretávali sme sa n
v 16tich si mala pracu?
ake knihy ti poziciaval napr.? (potrebne pre stredoskolaka)
pokial je s inou zenskou pre prachy, tak ako pisal Karol, tebe to nevadi, ze je niecoho takeho schopny?
ak si rozumna, podla mna ti to nestoji za tu dost velku namahu ...
ale v takomto ti aj poradi kamaratka najlepsie, co videla vas "vztah" a pozna ta a podobne ako nahodni ludia tu
ani 21 rokov nie je dosť na to, aby si si bola úplne istá, aký má správny chlap byť, všeobecne. to, že tebe by doniesol aj modré z neba ešte vôbec nevykresľuje jeho skutočnú povahu. chlap, ktorý má problémy u tvojho otca a ani matka ho nemá v láske, a ktorý žije so staršou ženou len pre prachy a pri tom nebodaj dáva návrhy iným, vôbec neznie ružovo. koľko času vôbec spolu trávite? to si od 16tich nemala žiadny vzťah len za to, že snívaš o ňom? čo ťa vôbec na ňom tak priťahuje?
ale darmo ti bude niekto niečo vysvetľovať, ty musíš byť sama k sebe úprimná a objektívna a pochopiť to tak, ako to je, a odtiaľ urobiť závery a rozhodnutia.
@forgottenone tak každý ma určitý typ mužov/žien aké ho priťahujú viac a aké menej, ale nešlo tu len o fyzický vzhľad, mali sme rovnaké záujmy, podobné názory na isté veľmi dôležité veci. Som si istá že podobného chlapa už nenájdem.
@luc.ka no momentálne viac prachov ako ona nemám určite, ale vieš premýšľam nad tým v poslednej dobe veľa a jednu vec viem, že rozhodne nechcem skončiť ako niekoho milenka.
@matwejo asi som sa nevyjadrila správne, spoznala som ho keď som chodila na strednú, prácu som teda ešte nemala ( maximálne som vypomáhala mame v jej práci ), tie knihy nemali so školou vôbec nič spoločného, boli to knihy v ruskom jazyku, keďže som sa potrebovala trošku zlepšiť ( obaja sa zaujímame o istú tému, tak to boli knihy prevažne o nej). Neskôr keď som bola asi štvrtáčka tak bol u nás ( vo firme mojich rodičov ) chvíľu zamestnaný. On už študoval na vysokej škole na ktorú som mala ísť aj ja a v dosť veľa veciach mi pomohol ( aj keď vôbec nemusel ), lenže po roku som musela zanechať štúdium, lebo sme na to skrátka nemali. Momentálne pracujem, pokúšam sa zo sračiek vytiahnuť niečo, čo moji rodičia budovali roky. Čo sa mojich kamarátok týka, tak ich názory ma "zblbli" natoľko že sama neviem čo robiť, každá má na to iný názor.
@elenari viem ako to vyznelo a uvedomujem si že je to divné, trávili sme spolu dosť času, kým sa všetko neposralo a myslím, že nám bolo spolu dobre. Je mi jasné že v mojom veku som asi spojenie ideálny muž použiť ešte nemala ale cítila som to tak, tak som to tak aj napísala. Čo sa týka vzťahu, mala som možnosti mať vzťahy ( a momentálne niečo mám tiež ) ale ja nie som typ dievčaťa ktoré by bolo s niekým len preto lebo má už na vzťah vek. Neviem si predstaviť vzťah s niekým bez nejakého citu. Je ťažké vysvetliť čo ma na ňom priťahuje, keby si ho poznala asi by si to po nejakom čase stráveným s ním pochopila. a myslím že sa už pomaly začínam rozhodovať, pretože keď tak čítam názory iných dochádza mi aké je to pritiahnuté za vlasy.
fúha tak keď momentálne niečo máš tiež tak je to potom asi ešte viac komplikované ja verím, že ti tu všetci chceli len dobre a nakoniec spravíš správnu vec.
@malenkaya pracoval u vas vo firme a otec ho nema rad? tak to asi nepracoval dobre,
nechapem, tebe nestaci ako negativny ukazovatel, ze ma vztah kvoli prachom?
@candy36
pride mi ten komentar jemne vtipny, vlastne v podstate aj v inych forach tvoje co sa tykaju tvojho vztahu, lebo bohuzial poznam aj zo dva-tri vztahy, kde sa to rozpadlo po 7, 10 a 12 rokoch, (v dvoch pripadoch z toho zacinala deva v 15tich)
@malenkaya
ach, ani nevieš ako ti rozumiem. ale myslím, podľa tohto, čo si napísala, že už je to prvé vykročenie z toho bludného kruhu...on si niečo našiel, ty...a už to bude len lepšie.
ver, že sama na to prídeš, čo je najlepšie. chce to len určitý časový odstup - ten pomôže utriediť si city.
ale viem, že toto sa s tebou ponesie odteraz nastálo... tiež som stretla niekoho takého. ale už vidím, že by to nešlo. resp. keby sme skúsili, snáď aj áno...ale zďaleka by to nebolo také ideálne. dotyčný ma veľa problémov sám so sebou a tie by pohltili aj teba...
@matwejo on ho nemá rád pre niečo celkom iné, ale asi by nebolo správne to sem písať, a priznám sa že ten vzťah kvôli prachom je práve to čo ma od neho odrádza najviac, lebo to svedčí o jeho hodnotovom rebríčku...
@lowinqa presne toto povedala aj jedna moja kamoška
@lucretia ďakujem za slová ktoré si napísala lebo si presne vyjadrila moje dnešné myšlienky. Viem, že sa zrejme nejakých citov k nemu nezbavím tak skoro ( možno vôbec ) ale už aj ja sama prichádzam na to že ten vzťah by nebol veľká výhra, vystihla si to výborne - ten muž má skutočne čo robiť sám so sebou, navyše by bol zrejme nenávratne zničený aj vzťah ja a rodičia.
@malenkaya
to je nevýhoda takýchto vzťahov. keď človek vie, že niekoho podobného už nestretne, lebo v tomto sa kumulujú všetky jeho predstavy, lebo spĺňa všetko...
a najhoršie, keď ten druhý to vie tiež, keď si myslí to isté...
myslím, že takto je to najlepšie. ale naozaj až čas ukáže.
a niet zač...a držím palce v budúcnu.
@Malenkaya podla mna kašli na to, z toho jak si to interpretovala, nemyslim ze by to malo svetlu buducnost..ale to je len moj nazor..budem drzat place...
@gothicpoethic ani nie, povedal mi to niekto komu v tomto smere môžem dôverovať, ale už som sa aj tak rozhodla. taký vzťah by skutočne nemal budúcnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
si dobre naivna
veď sa mu ozvi, uvidíš. ak je všetko tak, ako si napísala, v horšom prípade ťa odignoruje, v lepšom si z teba spraví milenku, nie seriózny vzťah.
stojí ti ten "lepší prípad" za to?
ake knihy ti poziciaval napr.? (potrebne pre stredoskolaka)
pokial je s inou zenskou pre prachy, tak ako pisal Karol, tebe to nevadi, ze je niecoho takeho schopny?
ak si rozumna, podla mna ti to nestoji za tu dost velku namahu ...
ale v takomto ti aj poradi kamaratka najlepsie, co videla vas "vztah" a pozna ta a podobne ako nahodni ludia tu
ale darmo ti bude niekto niečo vysvetľovať, ty musíš byť sama k sebe úprimná a objektívna a pochopiť to tak, ako to je, a odtiaľ urobiť závery a rozhodnutia.
@luc.ka no momentálne viac prachov ako ona nemám určite, ale vieš premýšľam nad tým v poslednej dobe veľa a jednu vec viem, že rozhodne nechcem skončiť ako niekoho milenka.
@matwejo asi som sa nevyjadrila správne, spoznala som ho keď som chodila na strednú, prácu som teda ešte nemala ( maximálne som vypomáhala mame v jej práci ), tie knihy nemali so školou vôbec nič spoločného, boli to knihy v ruskom jazyku, keďže som sa potrebovala trošku zlepšiť ( obaja sa zaujímame o istú tému, tak to boli knihy prevažne o nej). Neskôr keď som bola asi štvrtáčka tak bol u nás ( vo firme mojich rodičov ) chvíľu zamestnaný. On už študoval na vysokej škole na ktorú som mala ísť aj ja a v dosť veľa veciach mi pomohol ( aj keď vôbec nemusel ), lenže po roku som musela zanechať štúdium, lebo sme na to skrátka nemali. Momentálne pracujem, pokúšam sa zo sračiek vytiahnuť niečo, čo moji rodičia budovali roky. Čo sa mojich kamarátok týka, tak ich názory ma "zblbli" natoľko že sama neviem čo robiť, každá má na to iný názor.
@willbebetter mám pocit, že to asi bude najlepšie.
nechapem, tebe nestaci ako negativny ukazovatel, ze ma vztah kvoli prachom?
@candy36
pride mi ten komentar jemne vtipny, vlastne v podstate aj v inych forach tvoje co sa tykaju tvojho vztahu, lebo bohuzial poznam aj zo dva-tri vztahy, kde sa to rozpadlo po 7, 10 a 12 rokoch, (v dvoch pripadoch z toho zacinala deva v 15tich)
ach, ani nevieš ako ti rozumiem. ale myslím, podľa tohto, čo si napísala, že už je to prvé vykročenie z toho bludného kruhu...on si niečo našiel, ty...a už to bude len lepšie.
ver, že sama na to prídeš, čo je najlepšie. chce to len určitý časový odstup - ten pomôže utriediť si city.
ale viem, že toto sa s tebou ponesie odteraz nastálo... tiež som stretla niekoho takého. ale už vidím, že by to nešlo. resp. keby sme skúsili, snáď aj áno...ale zďaleka by to nebolo také ideálne. dotyčný ma veľa problémov sám so sebou a tie by pohltili aj teba...
@lowinqa presne toto povedala aj jedna moja kamoška
@lucretia ďakujem za slová ktoré si napísala lebo si presne vyjadrila moje dnešné myšlienky. Viem, že sa zrejme nejakých citov k nemu nezbavím tak skoro ( možno vôbec ) ale už aj ja sama prichádzam na to že ten vzťah by nebol veľká výhra, vystihla si to výborne - ten muž má skutočne čo robiť sám so sebou, navyše by bol zrejme nenávratne zničený aj vzťah ja a rodičia.
to je nevýhoda takýchto vzťahov. keď človek vie, že niekoho podobného už nestretne, lebo v tomto sa kumulujú všetky jeho predstavy, lebo spĺňa všetko...
a najhoršie, keď ten druhý to vie tiež, keď si myslí to isté...
myslím, že takto je to najlepšie. ale naozaj až čas ukáže.
a niet zač...a držím palce v budúcnu.
@rogin premýšľala som nad tým už dosť, svetlá budúcnosť by ma s ním určite nečakala, skúsim dať šancu niekomu inému a ďakujem