Ahoj predstavím sa. Som baba mám 15. Chodím ešte na základku. Moj problem je zo som ako som zistila dos uzavreta a tazko si niekoho pripustim k telu. Priatelov mam par zo skoly. Von chodím ale iba tak ze do 4 potom idem domov byvam dost daleko. Avsak ani
citala si niake fora? to znamena, ze si necitala ziadne? alebo proste pri svojej vyspelosti neovladas ani zaklady gramatiky? fakt netusim, ja som strasne zaostaly popri tebe... vies co? stacila mi 1 minuta, aby som vedel, ze si len obycajny pozer, ktory sa povazuje za nieco speci mie100 toho, aby si pripustil, ze je proste chyba v nom
A prečo ťa to trápi ? Hovoríš že máš pár priateľov..... To ti nestačí ? Je lepšie mať pár naozajstných priateľov ako plno a každý ťa za chrbtom ohovára.A s tým že si nikoho k sebe blízko nepripustíš.... Som na tom tak isto...... Mám problém niekoho si k sebe pripútať bližšie ale na druhú stranu, keď sa mi to podarí, viem, že tomu človekovi môžem dôverovať..... Kašli na ostatných a buď sama sebou.
Ďakujem vám a tebe funebracka sa neda ani vyjadrit podla coho sudis ze som zaostala a pozer?! a dobre mozno je chyba vo mne. ak si chcel len to povedat staci mi to. nemusis tu hned urazat. hlavne ze ty si král birdzu. Sak sed si tu kazdy den nonstop 24/7 ale aj ty zacni zit a nemysli si ze si niaky oný ktorý ked nieco povie je to sväté. Obrazok ta "vystihuje" (ak si si nevsimol sú tam uvodzovky!)
@panilul aj ja si o sebe myslim ze som nadpriemerne vyspeli ale dokazem tento "hendykep" vypinat ked potrebujem,teda aspon sa snazim...teda tak ze z normalnymi ludmi sa rozpravam a z jebnutymi robim kktiny ..proste sa musis prekonat a porusit obcas aj mamine pravidla..tym padom sa viac "otvoris" a uvidis ze ta aj spoluziaci budu ovela viacej brat..ale to neznamena ze mas zacat pit,to je ako pisal kolega nadomnou u kazdej baby strasne odpudzujuce
Je to problém tvoj, a pochybujem že sa to dá vyriešiť napísaním fóra a počúvaním, že ty si tá skvelá. Pochybujem že si povznesená nad tým, keď tak kritizuješ ten opak...
aj ja som uzavrety a pri tom pijem fajcim no ale to je tazko kamaratov mam tolko ze ich spocitam na jednej ruke nechodim nikde len do krcmy u nas v dedine raz za rok mozno aj nekde inde ale inak secko na kkt, ziadna baba , vztah nic , je to blbe no ale co uz nejak bolo nejak bude , ale ty si este mlada este sa ti moze vsetko zmenit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ja si od nás, z dedinôčky, nerozumiem absolutne s nikým. Pekných báb málo a chalani sú úplne od*ebaný....
Ale to my absolutne nevadí kedže viem, že mám super kamošov inde...
?
@loslosos co sa v nej prejavuje?!