Mam 12 rokov a strasne sa mi pači jedna baba zo 6.A chcel som ju zbalit cez facebook ale ani neodpisala ale vzdy ked ju vidim bojim sa prist ku nej a povedat jej aspon ahoj.Raz ma volala tancovat ale len do kruhu ale bal som sa tak som odmietol.Bojim sa j
... a k téme: chápem, že máš 12 a začínaš sa zaujímať o opačné pohlavie... to je úplne normálne... skús sa jej prihovoriť napr. v škole, nie na fb a buďte proste kamaráti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
... a k téme: chápem, že máš 12 a začínaš sa zaujímať o opačné pohlavie... to je úplne normálne... skús sa jej prihovoriť napr. v škole, nie na fb a buďte proste kamaráti
Pozor na to, mňa šťuchol môj starý s tým, že sme sa ani nemali v priateľoch, tak som mu nasratá napísala, čo je to za úchyla a voila Už je v pasci
A Ty, chlapče, ak máš naozaj 12, tak sa vykašli na to, skúšaj sa hrať doma s pipíkom, ale ešte máš na takéto čary mary čas.