Ahojte!
Uz vyse rok chodim na plaváren, v júni ma tam zacal sledovat jeden chalan, v júli ma oslovil na zastávke pred plavárnou, najprv som sa zlakla, nevedela som, ze odkial ma pozná... hodili sme pár slov a isiel domov, v septembri sme sa stretávali c
Vek je len číslo . Na otázku prečo je sám ti odpoviem takto: Možno mal vzťah, v ktorom sa sklamal a teraz je viac obozretný. V tvojej spoločnosti sa cíti dobre a preto po tebe ide.
@timea91 ved to ze je teraz sam neznamena ze bol sam cely cas dovtedy, co chce to ti neviem povedat. nepoznam ho, nehovoril som s nim. toto by si mala uz ty trosku odhadnut z jeho reakcii. v kazdom pripade minimalne by si mala vediet co chces ty
@cikinqo
on naozaj chodi za mnou, ked ma uvidel volakde v meste, viackrát ma oslovil, a hodili sme pár slov, naposledy sme strávili vyse 2 hodiny v parku, on je taky sympaták, vyzerá na 30...
keď si ľudia pýtajú rady a názory na ich vzťah od cudzích ľudí, už len to je celé zle. my ti nemôžeme povedať, či je to správne. ak sa do neho zaľúbiš (alebo si sa už), hádam nedáš na radu väčšiny, ak ti povedia, že vekový rozdiel je príliš veľký? taktiež ti my nemôžeme povedať, či sa mu dá veriť. my nevieme prečo bol sám, ak má na to fakt nejaký vážnejší dôvod, povie ti to len on. ak mu neveríš, tak po tom, ako vypočuješ všetkých ľudí na fóre mu budeš veriť ešte menej.
ak ho chceš lepšie spoznať, tak mu zavolaj, choďte niekam, porozprávajte sa, zisti čo chce on, čo chceš ty, a nepočúvaj ostatných.
uz som zalúbená ....
no moji rodicia ziju este v stredoveku, a nebudú tolerovat nás vztah(myslim na vekovy rozdiel) ale kaslem na to
zavolám ho niekam a porozprávme sa
inác ja vyzerám na 14-16,,,
noaco, ja som tiez svarny vysportovany a som sam mozno ze hladal nezadanu sympaticku sportovkynu, ktora ma rada prechadzky v parku to zas take jednuduche najst neni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
s vekom to nema nic spolocne. a teraz neviem co chces, neveis co mas robit ohladom coho ? O_o
lebo to, ci chces vztah ti asi tazko poradime my
» www.birdz.sk/forum/vacsi-vek...
on naozaj chodi za mnou, ked ma uvidel volakde v meste, viackrát ma oslovil, a hodili sme pár slov, naposledy sme strávili vyse 2 hodiny v parku, on je taky sympaták, vyzerá na 30...
ak ho chceš lepšie spoznať, tak mu zavolaj, choďte niekam, porozprávajte sa, zisti čo chce on, čo chceš ty, a nepočúvaj ostatných.
no moji rodicia ziju este v stredoveku, a nebudú tolerovat nás vztah(myslim na vekovy rozdiel) ale kaslem na to
zavolám ho niekam a porozprávme sa
inác ja vyzerám na 14-16,,,
lebo nechce nikoho len teba!
A inak @3