Neviem si spomenúť, ako sa volá film, kde boli také malé milé príšerky a keď sa dotkli vody(alebo niečo také sa zmenili na veľké nebezpečné príšery. Mylsím, že to tak nejak bolo
Mňa by zas strašne zaujímalo, ktorý to bol film, čo som z neho kus videla ako malá a už vôbec si nič z toho nepamätám. Iba že tam bol nejaký starší dom a na tom pozemku tuším bol nejaký hrob alebo čo a mám také tušenie, že to bol nejaký trošku starší horor. Ale vôbec neviem, o čom to bolo (okrem toho hrobu, či hrobov, či čo to bolo).
boze mne vo stvrtok o 22.40 ide film ktory som pozeral ked osm bol mladsi ale nevedel som najst nazov na teletexte tak som potom nevedel ze ako sa vola
to je uplne super film toto taky napinavy a ked ta angelina len predstierala ze je tehotna tolke to napatei
akoze cely fim nestoji za nic len ta posledna cast je peckova
a inak aj ja som si spomenula...neviete co to mzoe byt za film..ked bola mala som kus videla... viem len ze tam v dome pre barbiny ozivali tie barbiny a mne sa to zdalo ako horor...?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
to je uplne super film toto taky napinavy a ked ta angelina len predstierala ze je tehotna tolke to napatei
akoze cely fim nestoji za nic len ta posledna cast je peckova