pred pár rokmi vysielali na jednej nemenovanej stanici film,no vôbec si nepamätám ako sa volal a bolav ňom jedna pekná pesnička na konci filmu. Film bol o manželskom páre ktorý nemohli mať deti a tak si nechali vynosiť dieťa u jednej ženy,...a tá sa po na
dobra tema...ja by som potrebovala vediet ako sa vola pesnicka z filmu nekecaj a padluj...ta co bola aj v uputavke na tento film ale nie ta od r. kellyho ale ta druha dakujeem
pred pár rokmi vysielali na jednej nemenovanej stanici film,no vôbec si nepamätám ako sa volal a bolav ňom jedna pekná pesnička na konci filmu......SKVELY UVOD
minuly vikend bol na JOJ- ke film Prva alebo druha s Juliou Roberts a tam bola taka stara pesnicka stale si ju tam spievali napiste hocikto ak viete ako sa volaaaaaaaaaaaa..dakujem
prosim kto vydel film Ona je on? davali to asi pre tyzdnom na markize bolo to o tom ze take dievca chcelo hrat fotbal ale nedovolili jej to lebo bola dievca tak sa prezliekla za svojho brata a odisla do footbalovej skoly de sa trenovala za spickoveho fotbalistu a strasne sa mi lubila taka jedna pesnicka taka trocha hip-hoperska hrali ju vtedy co ju ucil jeden spolubivajuci s vypracovanym telom - ľuk sa volal ju cvicil z fotbalu taka supena pesnicka de potom pri nej tancovalo cele druzstvo kto vie jak sa vola ta skladba nech mi ju napise pls dikii mooc
AHOJTE! :o) Potrebujem vedieť názov pesničiek, ktoré išli v relácií Modré z neba, keď sa malý Slavko stretol so SEMIROM..stránka: » videoalbumy.azet.sk/modre-z-neba-st... AK VIETE POšLITE MI ICH NáZVY NA MôJ E-MAIL katulkaa117
ahojte neviete mi niekto povedat kto spieva tu pesnicku,je to na youtube a hraje pod fotkami avril lavigne sexi pictures..pesnicka tam zacne hrat tak od 0:11 sekund..mrknite na to..diky moc..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Queen and David Bowie - Under Pressure
The National Philharmonic Orchestra - Il Signor Bruschino
Pure Sugar - Delicious
The String Cheese Incident - Rhythm of the Road
Five - When the Lights Go Out
Booker T. and the MG's - Green Onions
Marvin Gaye & Tammi Terrell - Ain't No Mountain High Enough
The Supremes - Baby Love
Ďakujem..