ok, pomaličky ktorú horný panel máš na mysli, a akú ikonku tam treba presunúť ? najprv toto .. skúšala som to pochopiť aj z ANJ vysvetliviek, ale márne (ach)
tak keď si sa registrovala naskočilo ti okienko kde máš 3 body a ten posledný je "start hearting" v tom okne je ružové tlačitko "View the heart button" a tam by si to už mala mať.
ja som na to prišla aj bez chromu a ide to celkom ľahko, len musíš mať otvorené okno aj s tou stránkou, z ktorej to chceš pridať aj s touto : » help.weheartit.com/customer/portal... a potom sa pokús presunúť ten heart button na lištu tej druhej stránky a tam by sa ti mal zobraziť taký ružový panel. Je to trošku komplikované, ale treba sa s tým len pohrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
musíš si na ten horný panel presunúť ikonku
a potom stačí keď sa presunieš na obrázok ktorý tam chceš dať a potom klikneš na tú ikonku.
no neviem ja by som to nepochopila
@cupcake182
ok, pomaličky ktorú horný panel máš na mysli, a akú ikonku tam treba presunúť ? najprv toto .. skúšala som to pochopiť aj z ANJ vysvetliviek, ale márne (ach)
tak keď si sa registrovala naskočilo ti okienko kde máš 3 body a ten posledný je "start hearting" v tom okne je ružové tlačitko "View the heart button" a tam by si to už mala mať.
teraz čo mám akože urobiť? vieš, som blondínka, na mna zaťažko
@applejill
podľa tohto to pochopíš ? » help.weheartit.com/customer/portal...