Ono by to malo byť niečo také, že sú 2 tímy, každému súťažiacemu sa dá na hlavu niečo ako čelenka s drôtikom, a silou mysle a sústredením by mali tú guličku presunúť na určité miesto. Fakt neviete?
@looolaaa1 Ja som si ich najskôr všimla, ale potom po prečítaní príspevkov som na to zabudla (A) A šach je podľa mňa hra. Toto je neviem čo, asi súčasť v mágii
@janehonda Niečo som si o tom prečítala a malo by to tak fungovať, ale nie priamo, ale prostredníctvom toho prístroja, ktorý meria mozgovú aktivitu ako EEG.
@azizi@looolaaa1 tak sportom by som to urcite nenazyval, je to pomaly skor ako lekarske vysetrenie, lebo vam to meria eeg, alebo nieco tomu podobne, a podla toho sa ta lopticka hybe
a ta vec sa vola mindball, brainball a neviem ako vsetko este : » www.mindball.cz/...
sutaz, ktorej som sa zucastnil ja sa volala UniBrain a na nasej skole to usporiadaval Redbull, neviem, ze ci sa v tom robia normalne sutaze, skor o tom dost pochybujem
@azizi no je to take, ako ked sa musis na nieco dlho a silno sustredit, s tym, ze aj pocitujes (ak sa to tak da nazvat) odpor supera, takze nakoniec z toho dost dobre boli hlava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Marí sa mi niečo "brain...", ale fakt neviem čo to môže byť...
@mariana2
Ďakujem.
no v porovnaní s týmto mi už aj šach pripadá ako normálny šport
a ta vec sa vola mindball, brainball a neviem ako vsetko este : » www.mindball.cz/...
sutaz, ktorej som sa zucastnil ja sa volala UniBrain a na nasej skole to usporiadaval Redbull, neviem, ze ci sa v tom robia normalne sutaze, skor o tom dost pochybujem
@azizi no je to take, ako ked sa musis na nieco dlho a silno sustredit, s tym, ze aj pocitujes (ak sa to tak da nazvat) odpor supera, takze nakoniec z toho dost dobre boli hlava